جوزف سیرینسیونه، رئیس بنیاد صلح و امنیت «پلاشرز» در واشنگتن گفت: اظهارات اخیر احمدینژاد مشتی هارت و پورت و قلدربازی یک بچه مدرسهیی است که به همشاگردی خود میگوید اگر غذایش را به او ندهد، چه و چه خواهد کرد.
این حرفها دو مصرف دارند، یکی مصرف داخلی برای مردم ایران، که او میخواهد موضوع بحران داخلی را تحت الشعاع قرار دهد، و بخشی از خشم و انزجار مردم ایران نسبت به خودش را به خارج سمت و سو بدهد. مصرف دوم آن هم برای کشورهای دیگر است.
او میخواهد سایر کشورها را بترساند و نگذارد که به آمریکا در تحریمهای جدید بپیوندند. باز هم باید گفت که این فایدهیی نخواهد داشت، زیرا رژیم ایران در داخل و خارج ایران بهطور روزافزونی منزوی شده است.
فاکس نیوز گفت: اگر بحث مشکلات تکنیکی میکنیم، پس آیا این تهدید را بزرگ نکردهایم، آیا نباید اینقدر نگران باشیم؟
سیرینسیونه گفت: خیر، تهدید واقعی وجود دارد. آنها دارند قدمهای مشخصی به سوی کسب توانمندی تولید سلاح اتمی برمیدارند.