حمیدرضا آصفی سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه رژیم نسبت به تظاهرات ایرانیان آزاده و مقاومت ایران در لهستان علیه تروریسم و جنگافروزی رژیم سوز و گداز کرد.
آصفی گفت: اقدام زشتی در نشست ورشو اتفاق افتاد که بهنظر من لهستان باید در این خصوص پاسخ بدهد و آن تریبونی بود که در اختیار (مجاهدین) قرار گرفت. در خصوص اجلاس ورشو، خود نشست یک مسأله است اما در کنارش سعی کردند (مجاهدین) را جمع کنند و آقای جولیانی برای آنها سخنرانی کرد.
تظاهرات ایرانیان آزاده و حامیان مقاومت ایران در ورشو لهستان علیه تروریسم و جنگافروزی رژیم و در حمایت از قیام مردم ایران و کانونهای شورشی، رژیم آخوندی را سخت به وحشت انداخته است.
وحشت رژیم از اجلاس ورشو را روزنامهٔ حکومتی آرمان به قلم علی خرم دیپلمات پیشین رژیم روز شنبه ۲۷بهمن انعکاس داده و از جمله نوشته است:« ماهیت این اجلاس و هدفی که پیگیری نمود در روابط بینالملل کمسابقه و در عرض ۳۰سال گذشته بیسابقه محسوب میشود... در مجموع جمهوری اسلامی باید تشکیل این اجلاس را اقدامی در راه مشروعیت زدایی از خود تفسیر نماید. اولاً در مسیری قرار نگیرد که ونزوئلا در دام آن گرفتار آمده است. ثانیا، با تغییرات لازم در سیاستهای خود از تشکیل جبههای جهانی علیه خود جلوگیری نماید».
روزنامهٔ ایران ارگان دولت روحانی هم در مطلبی به قلم قاسم محبعلی دیپلمات پیشین رژیم در مورد پیآمد اجلاس ورشو هشدار داده: « اما اگر آنان موفق شوند که این ائتلاف را تشکیل دهند، طبیعتاًًً فشارها بر ایران افزایش پیدا میکند و در کنار محاصره اقتصادی که آمریکاییها دنبال آن هستند، ممکن است یک محاصره سرزمینی هم علیه ایران به وجود بیاورند». و در ادامه تلویحا دعوت به تمکین از اروپا و عقبنشینی از توسعهطلبی در خلیجفارس فراخوانده و افزوده است« برای اینکه چنین اتفاقی نیافتد، ایران باید سیاست هوشمندانهای را چنانکه تاکنون در پیش گرفته، ادامه دهد و مناسبات خود را در درجه اول با اروپاییها و از سوی دیگر با بخش دیگری از قدرتهای دنیا مانند چین و روسیه توسعه دهد و همچنین با کشورهای همسایه عرب جنوب خلیجفارس وارد یک دیالوگ شود تا همزمان نگرانیهایی را که بهویژه از سوی آمریکاییها دامن زده میشود، کاهش دهد».
روزنامه حکومتی جهان صنعت هم نسبت به تحقق اهداف ورشو در مونیخ هشدار داده « از سطح مواضع اعلامی اعضای اروپایی برجام و واشنگتن پیداست، آنان یکصدا و در راهبردی مشترک برنامه موشکی ایران را عامل اصلی اختلال در نظم ژئوپلیتیکی در منطقه غرب آسیا میدانند که هم میتواند برای حیات سرزمینی اروپا و آمریکا و هم متحدان مخاطرهآفرین باشد».
خبرگزاری نیروی تروریستی قدس ۲۴بهمن نوشت: « از جمله طرفهایی که برای تقویت این نشست در ورشو حضور یافتهاند، جمعی از اعضای مجاهدین هستند. نماینده ارشد این گروه ساعتی پیش گفتوگویی تلویزیونی با شبکه اسکاینیوز انجام داد
خبرگزاری سپاه پاسداران ۲۴بهمن هم هراس خود را با تیتر: «وکیل ترامپ در تجمع مجاهدین در ورشو سخنرانی کرد» نشان داد و افزود: ««در این تجمع که در نزدیکی محل برگزاری نشست ورشو در جریان است، «رودی جولیانی» وکیل شخصی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا جزء سخنرانهای اصلی است و در سخنرانیاش بار دیگر از آرزوی تغییر نظام در ایران صحبت کرده است».
خبرگزاری دولتی ایرنا هم با تیتر:«وکیل ترامپ در جمع مجاهدین از بر اندازی نظام ایران سخن گفت» وحشت رژیم را بارز کرد و افزود: «به گزارش خبرگزاری رویترز؛ جولیانی ساعتی بعد در صفحه توئیتر خود عکسی از «مریم رجوی» منتشر کرد و مدعی شد که سازمان مجاهدین خلق تنها سازمانی است که میتواند جایگزین رژیم ایران شود».
در حالی که خبرگزاری حکومتی ایسنا به نقل از وزیر امور خارجهٔ آمریکا نوشت: «صلح و امنیت در منطقه بدون مقابله با نظام غیرممکن است».
زوزة گماشتهٔ خامنهای در نمایش جمعه مشهد با فرهنگ آخوندی عمق وحشت و سوزش نظام را به نمایش گذاشت:
همایش لهستان و شهر ورشو بود که آمریکاییها راه انداختند در مقام محکوم کردن ایران و آبرو ریزی کشور. یک مشتمنافقین ناپاک را آوردند بهعنوان ایرانی و با حضور آنان ایران را سرکوب کنند.
تلویزیون حکومتی هم در روز ۲۶بهمن گوشهیی از این هراس را در ضدو نقیض گوییهای سخنگوی پریشانحال وزارتخارجه رژیم نشان داد:
قاسمی گفت آمریکا از یک سو بانی کنفرانس صلح و امنیت در خاورمیانه میشود و از سوی دیگر با خروج یک جانبه برخلاف موازین بینالمللی از برجام و حمایت از تروریسم، نا امنی، بیثباتی، فقر جنگ و افراطگرایی را گسترش میدهد.
خبرگزاری حکومتی ایسنا هم ۲۵بهمن نوشت: « مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا امروز در نشست ورشو در راستای سیاستهای خصمانه آمریکا علیه نظام مدعی شد که نظام «اولین تهدید خاورمیانه» است و مقابله با آن «راهحل» دستیابی به صلح در سراسر منطقه است. او مدعی شد که «مقابله با نظام» در مرکزیت دست و پنجه نرم کردن با تمامی مشکلات دیگر منطقه قرار دارد».
سایت حکومتی فرارو زیر عنوان « عملیات روانی سنگین آمریکا همزمان با کنفرانس ورشو» از جمله نوشت: « در حالی که عنوان رسمی این کنفرانس درباره مسائل کلی خاورمیانه است، صحبتها و اظهارات مقامات آمریکایی بهطور واضح نشان داد این رویداد کاملا بر مقابله با ایران متمرکز است. ناتان تک، سخنگوی وزارتخارجه آمریکا، کنفرانس ورشو را یک «رویداد تاریخی» توصیف کرده است». این سایت حکومتی در بخش دیگری از این مطلب زیر عنوان «تغییر سیستماتیک در ایران» آورده: « کاخ سفید، روز چهارشنبه، یادداشتی تحت عنوان «نگاهی به استراتژی آمریکا برای ایران»، در وبگاه خود منتشر کرد که در آن هدف اصلی استراتژی ترامپ در برابر نظام، دستیابی به «تغییر سیستماتیک در اقدامات بیثباتکننده و خصمانه جمهوری اسلامی» و «مجبور کردن نظام به اتخاذ تصمیمات بهطور فزاینده دشوار» قلمداد شده است».
محسن جلیلوند یک کارشناس باند روحانی هم در پاسخ به این سؤال که «با توجه به عدم همراهی بازیگرانی چون آلمان، فرانسه و چین، میتوان به نتیجهٔ این نشست در خصوص جمهوری اسلامی امیدوار بود؟» با نگرانی گفت: «اگر ایالات متحده آمریکا متناسب با جایگاه و وزن این کشورها به آنها سهمی اعطا کند یقیناً این بازیگران نیز میتوانند همراهی خود را با نقشههای ایالات متحده آمریکا داشته باشند. در این خصوص دو نکته را یادآور میشوم؛ اول اینکه همین کشورها در حمله به عراق کمال همراهی و همکاری را با ایالات متحده داشتند، پس سابقه آنها گویای همراهی احتمالی آنها با برنامههای آمریکا است. دوم اینکه همین کشورها اکنون در خصوص توان موشکی و دفاعی و نیز دیپلماسی منطقه جمهوری اسلامی بهمراتب از دونالد ترامپ انتقادات بیشتری را دارند. لذا اگر جمهوری اسلامی برخلاف موازین بازیگرانی مانند فرانسه و آلمان در خصوص توان موشکی و غیره عمل کند میتواند حساسیت به وجود آمده میان طرفین سبب تغییر مواضع این بازیگران و همراهی با آمریکا شود».