728 x 90

تشدید بحران آب در تهران و ۴۶شهر دیگر

بحران آب
بحران آب

سرکردگان حکومت تبهکار آخوندی از تشدید بحران آب در تهران و ۴۶شهر دیگر خبر می‌دهند.

عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب رژیم اعلام کرد: سدهای تهران فقط تا آخر آبان آب دارند. بحران آب تنها مربوط به تهران نیست. ۴۶شهر دیگر نیز درگیر این بحرانند که تهران، البرز و قزوین(به‌دلیل منابع مشترک آبی با تهران) در پیشانی این بحران قرار گرفته‌اند. مشهد، تبریز، اصفهان، اراک، ساوه و بندرعباس از دیگر شهر‌هایی هستند که در شرایط بحران آبی قرار گرفته‌اند.

(سایت حکومتی فراز ۲۵آبان ۱۴۰۴)

یک کارشناس حکومتی درباره بحران ‌آب  و عملکرد سران و سرکردگان رژیم گفت: «ما ندیدیم که اینها برنامه درست کنند و صحبت‌های عجیب و غریبی از مسئولان می‌شنویم که قابل فهم  نیست».

سایت حکومتی اقتصاد ۱۲۰ به تاریخ ۲۵ابان ۱۴۰۴ از قول یک کارشناس حکومتی در این‌باره نوشت: «یه مسائلی رو روش تکیه می‌کنند که واقعاً دغدغه مردم نیست مسئله آب‌ و بنده ندیدم که این‌ها برنامه درست بکنن و بیان به مردم بفهمونن که ما یک کشور و یا تهران را عرض بکنیم یک شهر تشنه هستیم به فکر این باشیم به فکر باشیم که لااقل مصرف‌ رو کمتر بکنیم و الآن یه صحبت‌های واقعاً عجیب و غریبی از مسئولان ما برمی‌خوریم که من مفهوم‌شو نمی‌فهمم آقای رئیس‌جمهور گفته تهران را تخلیه بکنیم یعنی چی عزیز من شما یه دانشمندی شما یه جراح قلبی شما متخصصی باید علمی صحبت بکنی تخلیه تهران یعنی چی کجا ببریم ببریم کویر قم؟»

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/27863ca7-8653-41d4-b0fe-9f75e8e75ec1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات