728 x 90

حركات اعتراضى داخل,

اعتراضات در تهران، همدان، اصفهان، کرمانشاه، پاکدشت، کامیاران، کرمان و شهر کرد

-

اعتراضات مردمی - آرشیو
اعتراضات مردمی - آرشیو
اعتراض و قیام
هر فرصت، هر زمان، هر مکان

تجمع اعتراضی کارگران تأمین اجتماعی در تهران
اعتراض مردم همدان
اعتراض جوانان و دانشجویان شهرکرد
تجمع کارکنان اداره برق شهر کرد
تجمع اعتراضی کشاورزان کرمانشاه
اعتراض کارگران اخراجی شرکت پونل پاکدشت
حرکت اعتراضی رانندگان تاکسی در کامیاران
تجمع اعتراضی کشاورزان جنوب کرمان
اعتراض بازنشستگان در اصفهان
یورش مأموران سرکوبگر و دستگیری 4تن از هموطنان عرب در اهواز

جمعی از کارگران تحت پوشش تأمین اجتماعی در مقابل وزارت کار رژیم در خیابان آزادی (بهبودی) تجمع کردند. آنها به پرداخت نشدن 3ماه حقوق عقب‌ افتاده اعتراض کردند.

جمعی از مردم همدان در اعتراض به افزایش بهای برق در مقابل استانداری رژیم تجمع کردند. یکی از معترضان گفت قبض برق خانه ما ماهانه 190هزار تومان بود، به یکباره به یک میلیون تومان افزایش یافت. من توان پرداخت این میزان پول را ندارم و به آن اعتراض دارم.

جمعی از کشاورزان کرمانشاه روز پنجشنبه 28شهریور در مقابل استانداری رژیم در این شهر تجمع کردند و به اخاذی رژیم هنگام خرید محصولاتشان اعتراض کردند.

کارگران اخراجی شرکت پونل پاکدشت، روز شنبه 30شهریور در خیابان قیام تجمع اعتراضی برگزار کردند. کارگران شاغل نیز در اعتراض به انحلال شرکت به تحصن خود که بیست و یک روز از آن می‌گذرد ادامه دادند.

رانندگان تاکسی در کامیاران در مقابل فرمانداری رژیم در این شهر تجمع کردند و به پایین بودن نرخ کرایه‌ها اعتراض کردند.

کشاورزان جنوب کرمان با دیدن فیشهای برق خود، در برابر فرمانداری و اداره برق رژیم تجمع اعتراضی برگزار کردند. آنان تهدید کردند چنان‌ چه به این اخاذی پایان داده نشود بهای برق را نخواهند پرداخت.

بیش از 300تن از کارکنان اداره برق شهر کرد روز گذشته در مقابل مصلای این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند. آنها به پرداخت نشدن بیش از یک سال مزایای خود اعتراض کردند.

روز جمعه 29شهریور جمعی از جوانان و دانشجویان شهرکرد در محل امام‌زاده دو معصوم شهر تجمع کردند و با انتصاب مرتضی رئیسی به‌عنوان استاندار اعتراض کردند. بنا‌ به گزارشهای دریافتی در ساعت 10 صبح تعداد زیادی از مردم به این تجمع پیوستند و شعارهای ضدحکومتی سر دادند. مرتضی رئیسی از دژخیمان خمینی است که در اعدام وحشیانه دهه شصت دست داشته است. در زمان ریاست این دژخیم بر دانشگاه آزاد شهر کرد، عده‌یی از دانشجویان به زندان افتاده و تحت شکنجه قرار گرفتند.

جمعی از بازنشستگان در اصفهان روز شنبه 30شهریور در مقابل کانون بازنشستگی در خیابان نشاط تجمع اعتراضی برگزار کردند و این خیابان را بستند. آنان در اعتراض به پرداخت نشدن سه ماه حقوق عقب‌افتاده تا کنون چندین بار تظاهرات کردند.

مأموران سرکوبگر نیروی انتظامی در شهر ویس در 30کیلومتری شمال اهواز، در یک حمله وحشیانه چهار هموطن عرب را دستگیر کردند. مأموران انتظامی پس از شکستن در منازل، آنها را با خود بردند. اسامی این 4هموطن که شاعر بودند عبارتند از: داوود حمید، فارغ‌التحصیل زبان عربی 28ساله. افضل وهبی 29ساله، . رضایت مراقی 24ساله و علی تمیمی.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/abb01998-0368-473d-84de-087a9a581581"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات