دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، اعلام کرد که به دستیابی به توافقی با رژیم ایران در هفته آینده خوشبین است. بهگفته او، مذاکرات جاری بر تمدید آتشبس و بازگشایی تنگه هرمز متمرکز است و پیشرفتهایی در این زمینه حاصل شده است.
ترامپ در گفتگو با شبکه ای.بی.سی اظهار داشت که روند مذاکرات «بسیار خوب» پیش میرود و ابراز امیدواری کرد یادداشت تفاهم مربوط به بازگشایی تنگه هرمز طی هفته آینده نهایی شود. او با این حال تأکید کرد که هنوز درباره برخی موارد اختلافی توافق کامل حاصل نشده است.
رئیسجمهور آمریکا همچنین گفت تنشهای اخیر ناشی از حملات اسراییل به لبنان، بهطور موقت بر فضای مذاکرات تأثیر گذاشته بود، اما بهگفته او این مسأله بهسرعت مدیریت شد.
این اظهارات در حالی مطرح میشود که مقامهای رژیم ایران طی روزهای گذشته از آنچه «تغییر مداوم شروط توافق از سوی آمریکا» خواندهاند، انتقاد کرده و واشنگتن را به زیادهخواهی در مذاکرات متهم کردهاند.