728 x 90

اختلاس عوامل رژيم,

ارتباط اختلاس نجومی با اسفندیار رحیم مشایی

-

دادگاه اختلاس نجومی توسط باندهای ارتجاع
دادگاه اختلاس نجومی توسط باندهای ارتجاع
یکی از متهمان اختلاس نجومی فاش ساخت اسفندیار رحیم مشایی با وی در مورد زد و بندهای مالی در هتل لاله جلسه برگزار کرده است.
این متهم که از وی با حرف اختصاری «الف. گ» یاد شده، از اسفندیار مشایی با حرف اختصاری «الف. م» نام برد و خطاب به رئیس دادگاه رژیم گفت: من ششم محرم دو سال قبل با «الف. م» در هتل لاله جلسه داشتم.
وی با تأکید بر نقش مشایی گفت: در این پرونده 40میلیارد تومان اصلاً معلوم نبود، به چه کسی قرار است داده شود.
در همین حال، معاون سابق وزیر راه و ترابری رژیم به‌عنوان متهم به گوشه‌یی از زد و بندهای نجومی و دریافت رشوه‌های کلان اذعان کرد و گفت: «من از نیمه دوم 87 به بعد در وزارت راه بودم و قبل از دستگیری من مشاور وزیر اقتصاد بودم. تمام پول‌ها را پرداخت کردم به حساب دادگستری و رقم 80 میلیون مورد نظر نماینده دادستان 50 میلیون بوده و از آقای «ز» گرفتم نه آقای «ر».

معاون سابق وزیر راه و ترابری رژیم به رشوه‌هایی که بعد از خروج از وزارت راه هم گرفت بود، اذعان کرد و گفت: 3ماه بعد از خروجم از وزارت پیش آقای «ک-ر» رفتم، او این وجه را به من داد و هیچ مسئولیتی در وزارت راه و اقتصاد نداشتم و از من خواست پول پیش من باشد تا در آینده با شرکت او همکاری داشته باشم. هر چند اشتباه کردم که پول را از او گرفتم. پول‌ها در پاکت دربسته بود و من نه از میزان و نه از نوع اسکناس‌ها خبری نداشتم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/827cfaef-8f56-4db6-a52a-ac4043482c97"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات