جلسات اف.ای.تی.اف (FATF) از روز یکشنبه، ۲۲مهر ۹۷در پاریس آغاز بکار کرد. در جریان این جلسه از جمله پرونده حکومت آخوندی مورد بررسی قرار میگیرد. در همین حال جنگ باندهای درونی رژیم بر سر پیوستن یا نپیوستن به FATF بهشدت ادامه دارد.
آخرین فرصت برای خروج از لیست سیاه در حالیکه هنوز ۳لایحه تأیید نشده
اجلاس سازمان FATF از روز یکشنبه ۲۲مهر با حضور بیش از هشتصد نفر از ۲۰۴کشور و سازمان بینالمللی المللی از جمله صندوق بینالمللی پول، سازمان ملل و بانک جهانی به مدت شش روز در پاریس، آغاز به کار کرد.
روزنامه مردمسالاری از باند روحانی پیرامون این موضوع نوشت: «این آخرین فرصت برای خروج نام جمهوری اسلامی از لیست سیاه این سازمان است و این در حالیست که از چهار لایحه مربوط به FATF در ایران هنوز سه مورد به تأیید نهایی نرسیده و خطر ماندن در لیست سیاه، همچنان ایران را تهدید میکند و اگر در همین هفته توسط شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام تأیید و تعیینتکلیف نشوند، نام جمهوری اسلامی از لیست سیاه FATF خارج نمیشود و این میتواند در دوران تحریمهای جدید آمریکا از آبان ماه، شرایط دشوارتری را در مبادلات اقتصادی و بانکی برای (نظام) ایجاد کند.»
دور زدن تحریم با امضای FATF غیرممکن میشود، رأی دهندگان خائن هستند
در همین حال، یک منبع حکومتی (سایت الف) در گزارشی از قم نوشت: «تجمع طلاب در اعتراض به تصویب لایحه الحاق به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تأمین مالی تروریسم عصر روز شنبه در قم برگزار شد. ذوالنور، عضو کمیسیون امنیت مجلس که در این تجمع سخنرانی میکرد، گفت: دور زدن تحریمها با امضای FATF تقریباًً غیرممکن میشود.»
همزمان رسانههای باند خامنهای اقدام به انتشار فهرست اسامی آن دسته از اعضای مجلس کردند که به لایحه پیوستن به CFT رأی منفی دادهاند و اعلام کردند کسانی که رأی مثبت دادهاند خائن هستند. اقتصاد آنلاین از باند روحانی در این زمینه نوشت: «اغلب سایتهای (رقیب) با انتشار اسامی نمایندگان مخالف لایحهCFT سعی کردند. با قرار دادن مخالفان و موافقان این لایحه در مقابل یکدیگر نوعی خیانت را اثبات کنند... مناقشات اخیر را میتوان شبیه به یک صفآرایی سیاسی دانست که به هیچوجه ارتباطی به ماهیت اقتصادی لایحه CFT ندارد.»
بدست خودمان سپاه پاسداران و سپاه قدس را تحریم میکنیم
از سوی دیگر، پاسدار حسین شریعتمداری، نماینده خامنهای در کیهان نوشت: «روی سخن در این یادداشت با شورای نگهبان است و سخن درباره وظیفه خطیری است که در مواجهه با کنوانسیون بهاصطلاح «مبارزه با تأمین مالی تروریسم- CFT- برعهده دارد. انتظاری که در حوزه مأموریت و شرح وظایف این شورا قابل تعریف است و آن پیشگیری از خطری است که تصویب نهایی این کنوانسیون میتواند به ملت و نظام تحمیل کند».
رجا نیوز، یک رسانه دیگر این باند نیز نوشت: «FATF برجامی با تعهداتی شدیدتر و نتایجی ضعیفتر است. (این تصور را به وجود آوردهاند) که اگر FATF انجام شود منجر به خروج نام جمهوری از لیست سیاه میشود اما این صحت ندارد! شرایط مانند زمان برجام است، عدهیی با ایجاد فضای رسانهیی تلاش میکنند مردم را از آینده بدون عضویت در FATF بترسانند. »
آخوند آل هاشم نماینده خامنهای در تبریز نیز گفت: «این لوایح ظاهر خوب و قشنگی دارد اما به نوعی خود تحریمی است. به دست خودمان سپاه قدس را تحریم میکنیم. در برجام هم اینگونه بود.»
بیگی عضو مجلس رژیم ایران نیز هشدار داد: «با پذیرش FATF بانک های داخلی ملزم میشوند سپاه پاسداران را تحریم کنند.»
خبرگزاری بسیج سپاه پاسداران خامنهای نیز با اشاره به توصیهنامه وزارت خزانهداری آمریکا با حمله به دولت آخوند روحانی نوشت: «این توصیه نامه در حالیست که هنوز جوهر امضای نمایندگان پای لایحه CFT خشک نشده است... پیوستن به سازمانهای مافیایی از جمله FATF و اجرای دستورات آن هیچگاه بهانه را از آمریکا نخواهد گرفت.»
نامه نگاری با خامنهای برای خروج از بحران، بحرانزا میشود
از سوی دیگر، خبرگزاری رسمی رژیم در واکنش به علمالهدی و کسانی که به پاسدار علی لاریجانی بهخاطر نامهنگاری با خامنهای برای تصویب CFT حمله کردهاند، نوشت: «وقتی خامنهای در قید حیات است و امکان استعلام از او هم وجود دارد ـ چنان که رئیس مجلس هم به همین شیوه عمل کرد ـ پیچیده کردن این موضوع چه فوایدی در بر دارد؟ مشخص نیست چرا مخالفان بهگونهیی موضع میگیرند که گویی خامنهای در اعلام موضع خود درباره لوایح چهارگانه با دولت یا مجلس رودربایستی داشته و اعلام نظر صریح خود را به مصلحت ندانسته است. »
نسیم آنلاین، یک رسانه سپاه پاسداران رژیم آخوندی، علت بحران ارزی این رژیم را تندادن به FATF (اف.ای.تی.اف) عنوان کرد و نوشت: «آغاز بحران ارزی در سال گذشته بهدلیل گزارش دهی CTFT و برچسب تروریستی در مورد صرافیها به بار نشست و موجب رشد سرسامآور دلار شد. »
این رسانه سپاه پاسداران خامنهای همچنین نوشت: «میگویند بانکهای اروپایی برای جلوگیری از قطع ارتباطشان با نظام ایران درخواست پیوستن به FATF را دارند اما در واقع درخواست آنها نه پیوستن به FATF، بلکه عدم بازگشت ما به لیست سیاه است که از قضا قابل دسترسی هم هست. »
شایان ذکر است که مدیر اجرایی FATF، طی مصاحبهیی اعلام کرد، جلسه پاریس آخرین مهلت رژیم ایران برای بررسی پیوستن به این کنوانسیون بینالمللی است. این در حالی است که ۱۰ماه از زمان تعهدی که بانک مرکزی ایران سپرده بود گذشته است ولی هنوز اقدامات مقتضی توسط رژیم ایران کامل نشده است.
بیشتر بخوانید:
- پیام تصویب FATF در مجلس ارتجاع
- تصویب لایحه CFT، پیوستن به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم در مجلس رژیم
- سر گاو نظام در خمره FATF
- FATF لکه ننگ بر دامان نظام یا راه نجات نظام
- کاهش تولید نفت و جدال باندهای رژیم ایران بر سر FATF