728 x 90

انتخابات عراق,

فرج الحیدری دخالت مجاهدین در نتایج انتخابات عراق را تکذیب کرد

-

--
--
تلویزیون الشرقیه روز گذشته در خبری اعلام کرد: فرج الحیدری رئیس کمیساریای عالی انتخابات عراق اظهارات برخی اعضای ائتلاف دولت قانون و حزب الدعوه مبنی بر دخالت سازمان اپوزیسیون مجاهدین خلق ایران در نتایج انتخابات و یا تقلب در انتخابات و یا اینکه گفته شده دستگاه کامپیوتر به‌کار گرفته شده در شمارش آرا متعلق به این سازمان است را تکذیب کرد.
 
الحیدری در گفتگو با روزنامه الشرق‌الاوسط اضافه کرد که دستگاههای کامپیوتری که کمیساریا برای وارد کردن اطلاعات و شمارش آراء استفاده می‌کند، همان دستگاههایی هستند که در انتخابات شوراهای استانها استفاده شدند و مطلقا به شبکه اینترنت وصل نیستند تا اینکه هیچ طرفی بتواند وارد آن شده و نتایج را تغییر دهد چرا که این چیزی نا معقول می‌باشد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7cf6011b-3835-4147-a87b-8051dada2806"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات