728 x 90

اعتراف به ناکارآمدی و فساد

فساد اقتصادی
فساد اقتصادی
اعتراف به ناکارآمدی، فساد، بحرانهای اقتصادی و اجتماعی مضمون اصلی حملات کاندیداها در جنگ انتخابات است.

میرسلیم: «جسارت نباشه ولی وزارتخونه‌ها داره اداره می‌شه نه وزارت. وزارتخونه یعنی ما می‌رسیم به کارمندا و اینا حقوقشون را میدیم و می‌گذرونیم... دولت داره خودشو اداره می‌کنه الانه. کشور را اداره نمی‌کنه». (تلویزیون رژیم- 19 اردیبهشت 96)

آخوند رئیسی هم فساد و قاچاق را با هم به گردن دولت روحانی انداخت: «شما می‌گویید قاچاق کالا بحث کولبری است، کولبری مشکل ما نیست. کسانی که کانتینر کانتینر کالا قاچاق می‌کنند یک قرون هم مالیات نمی‌دهند، فرار مالیاتی دارند. یقه سفیدها مورد بحث ما هستند». (همان منبع)

به‌زودی معلوم می‌شود فرار مالیاتی و یقه سفیدها فقط در آن باند نیستند.

آخوند روحانی: «ما نهادهای استثنا شده از مالیات نمی‌خواهیم... . خوشحال شدم که شنیدم بعضی‌ها از کلمه مالیات نام برده‌اند... دنیا برای این‌که مردم مالیات بدهند خوب است اما شما نمی‌دهید؟» (روحانی در شیرودی – 19 اردیبهشت 96)

نوبخت سخنگوی دولت از فرار مالیاتی خامنه ای- رئیسی در آستان قدس خبر داد. روزنامه‌های حکومتی به‌نقل از وی نوشتند «سخنگوی دولت در پاسخ به این‌که رئیسی اعلام کرده مالیات آستان قدس رضوی چندین برابر پرداخت می‌شود، گفت: «از این نامزد می‌خواهم اعلام کنند تاکنون چقدر مالیات پرداخت کرده‌اند. در قانون برنامه ششم توسعه تصویب شد همه دستگاههایی که معاف از مالیات بودند باید مالیات خود را پرداخت کنند». (روزنامه‌های حکومتی همدلی و اعتماد 20اردیبهشت 96)

‌ قالیباف هم از دلالها و رانت‌خواری زیر نظر دولت روحانی صحبت کرد: «ولی این دلال این وسط با رانت و حمایتی که می‌گیره سودهای چهارصد و پانصد درصدی می‌برند. و تا زمانی که اینها وجود دارند این کشور مشکلات اقتصادی و بیکاریش حل نخواهد شد به‌خاطر این‌که اینها پیوند خورده‌اند با قدرت و کسانی که در مسند قدرت هستند. (تلویزیون رژیم- 19 اردیبهشت 96)

روزنامه شرق از باند روحانی20اردیبهشت 96 در مطلب خود با عنوان « «هبه» آقای ٤درصدی در مورد قالیباف نوشت: «خود قالیباف چند درصدی است؟. قالیباف در مناظره اول مدعی شد ٩٦ درصد مردم از دریافت وام محروم هستند، در حالی‌که مجموعه تحت‌امر او سال‌هاست به شبکه بانکی بدهکار است. افراد خاص و نهادهای خاص در دولت قبلی به‌راحتی وام گرفتند و بخشی را هم بردند و خوردند. وام‌های کلانی که هم‌اکنون به معوقات بانکی شهره شده‌اند و برآوردها نشان می‌دهد چیزی بین ١٠٠ تا ١٥٠‌هزار‌میلیارد تومان از پول بانکها سوخت شده است.
حافظی، عضو شورای شهر تهران از «هبه» ٣٥٠‌میلیون تومانی به معاونان شهردار خبر داد که از زمان صدارت قالیباف بر شهرداری (طی ١٢ سال) مرسوم بوده است. هفته پیش خبری آمد که ٣٥٠‌میلیون تومان تسهیلات چهار درصدی به هر یک از معاونان شهردار پرداخت شده که امروز با توضیحات حافظی معلوم شد از تسهیلات خبری نبوده و آن پول‌های کلان هبه بوده است».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/32a169c0-691f-40ff-be43-9095bc956380"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات