728 x 90

مایکروسافت: حمله هکرهای رژیم ایران به ۲۰۰ نهاد و شرکت بین‌المللی

مایکروسافت
مایکروسافت

شرکت آمریکایی مایکروسافت گزارش کرده که هکرهای رژیم ایران طی دو سال گذشته ضمن نفوذ به حدود ۲۰۰ شرکت و نهاد دولتی در سراسر جهان، صدها میلیون دلار خسارت وارد کرده‌اند.

وال استریت جورنال چهارشنبه ۱۵ اسفند به نقل از مایکروسافت نوشت: حملات سایبری علیه کمپانیهای نفت و گاز و سازندگان ماشین‌آلات سنگین در چندین کشور از جمله عربستان سعودی، آلمان، انگلستان، هند و آمریکا، صدها میلیون دلار صدمه وارد کرده‌اند. 

مایکروسافت گفت: هکرهای رژیم ایران ضمن سرقت اطلاعات محرمانه، این اطلاعات و داده‌ها را از روی شبکه پاک کرده‌اند.

 

کمپانی مایکروسافت حملات را به گروهی که آنرا هولمیوم Holmium می‌نامد مرتبط می‌داند، محققاًن دیگر این گروه را APT۳۳مینامند.

 

ماکروسافت در دو سال گذشته بیش از ۲۲۰۰نفر را شناسایی کرده است که با ایمیلهای فیشینگ phishing emails که می‌تواند کدهای مخرب نصب کنند، مورد هدف قرار گرفته‌اند.

آسوشیتدپرس با مخابره این خبر افزود: در این رابطه با دفتر نمایندگی رژیم ایران در سازمان ملل تماس گرفته است، اما جواب فوری حاصل نشد.

 

افشای فعالیتهای جاسوسی رژیم ایران تحت پوشش شرکت «ای.پی.تی۳۹»

روز ۹بهمن۹۷ کمپانی امینت اینترنتی FireEye در گزارشی پرده از فعالیتهای تروریستی رژیم آخوندی در پوشش کمپانی موسوم به APT۳۹ کنار زد.
این گزارش با عنوان «ای.پی.تی۳۹: گروه جاسوسی سایبری ایران بر روی اطلاعات شخصی متمرکز است» منتشر شده است».

فایرآی که این گروه جاسوسی سایبری رژیم را از سال ۲۰۱۴ دنبال کرده است تأکید می‌کند که آنچه APT۳۹ را از سایر گروه‌های جاسوسی رژیم متمایز می‌کند تمرکز آن بر روی سرقت اطلاعات شخصی کاربران است.

به این ترتیب که این گروه دست به حملات مختل کننده نمی‌زند بلکه روی عملیات مانیتور کردن شناسایی و دنبال کردن کاربران متمرکز است تا از اطلاعات آنها برای کارزارهای آینده رژیم ایران استفاده کند. تمرکز این گروه جاسوسی روی شرکتهای ارتباطاتی است و در خاورمیانه، بخشی از اروپا و آمریکا فعالتیهای جاسوسی خود را پیش می‌برد.

افشای این شرکت جاسوسی سایبری در بحبوحه کارزار ارتش سایبری آخوندها با هزاران توئیت علیه مجاهدین و مقاومت ایران، با اسامی گوناگون به‌ویژه«ری‌استارت» که کمیسیون امنیت و ضدتروریسم شورای ملی مقاومت ایران افشا کرده است تلاشهای ارتش سایبری رژیم را بیش‌ از‌پیش رسوا می‌کند.

 

شرکت تحقیقاتی آمریکایی: رژیم ایران پشت حملات سایبری به پارلمان استرالیا است

بنا‌ به گزارش یک شرکت تحقیقاتی آمریکایی در زمینه حملات سایبری هکرهای مستقر در ایران که با سپاه پاسداران رابطه دارند، مسئول حملات سایبری به آمریکا و متحدان غربی‌اش، پشت یک رخنه کامپیوتری در پارلمان استرالیا و احزاب سیاسی این کشور در بهمن گذشته بودند.

چارلز یو، رئیس شرکت امنیتی سایبری «ریسکیوریتی»، ۲ اسفند ۹۷ به روزنامه وال استریت جورنال گفته است که حمله سایبری به پارلمان استرالیا با فعالیت یک عامل حکومت ایران به نام «مؤسسه مبنا» همخوانی دارد.

 

مایکروسافت برای مقابله با رژیم ایران، به ۱۲کشور اروپایی خدمات امنیت سیاسی می‌دهد

کمپانی مایکروسافت روز چهارشنبه اول اسفند ۹۷ اعلام کرد خدمات جدید امنیت سایبری را به ۱۲بازار جدید در اروپا ارائه می‌کند تا شکافهای امنیتی را ببندد و از مشتریانش در فضای سیاسی به‌لحاظ حملات هکری حفاظت کند.

مایکروسافت اخیراً یک سلسله از حملات را کشف کرد که بین سپتامبر و دسامبر۲۰۱۸انجام شده بودند و کارکنان شورای روابط خارجی آلمان و دفاتر اروپایی مؤسسه آسپین و بنیاد مارشال آلمان را مورد حمله قرار داده بود.

گمان بر این است که منشأء این حملات که ۱۰۴حساب کارکنان را در بلژیک، فرانسه، آلمان، لهستان، رومانی و صربستان را مورد حمله قرار داده بود، ایران و گروهی به‌نام «استرون تیوم» بوده است...

 

حملات سایبری علیه کمپانیهای آمریکا و اعضای پارلمان استرالیا

نیویورک تایمز، ۲۹بهمن نوشت: آژانسهای کاری و دولتی در آمریکا توسط حملات تهاجمی هکرهای ایرانی و چینی مورد حمله قرار گرفته‌اند.

کارشناسان امنیتی بر این باورند که آنها از خروج پرزیدنت ترامپ از برجام در سال گذشته و همچنین منازعات تجاری آمریکا با چین، انرژی گرفته و تحریک شده‌اند.

حملات اخیر رژیم ایران علیه بانک‌های آمریکا و آژانسهای کاری و دولتی، به‌طور گسترده‌تری از قبل اجرا شده‌اند...

این حملات بنا‌ به‌گفته تحلیلگران در آژانس امنیت ملی و شرکت امنیتی خصوصی فایر آی به رژیم ایران نسبت داده شده‌اند...

همچنین استرالیا دولتهای خارجی را متهم به حمله سایبری علیه اعضای پارلمان خود کرد.

خبرگزاری رویترز دوشنبه ۲۹بهمن۹۷ نوشت: اسکات موریسیون نخست‌وزیر استرالیا روز دوشنبه گفت یک حمله سایبری علیه قانونگذاران استرالیایی و شبکه‌های احزاب اصلی سیاسی این کشور توسط دولتهای خارجی انجام شده است.

وی به پارلمان گفت: «کارشناسان سایبری ما می‌گویند که بازیگران پیچیده کشورهای خارجی مسئول این فعالیت شریرانه بوده‌اند،»...

خبرگزاری رویترز افزود:‌ تحلیلگران می‌گویند چین، روسیه و رژیم ایران به احتمال زیاد مرتکبان این حمله سایبری هستند...

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dd94860d-72f2-4b15-9b6a-00d2cdcd8a46"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات