728 x 90

شرکت تحقیقاتی آمریکایی: رژیم ایران پشت حملات سایبری به پارلمان استرالیا است

رژیم ایران پشت حملات سایبری به پارلمان استرالیا است
رژیم ایران پشت حملات سایبری به پارلمان استرالیا است

بنا‌ به گزارش یک شرکت تحقیقاتی آمریکایی در زمینه حملات سایبری هکرهای مستقر در ایران که با سپاه پاسداران رابطه دارند، مسئول حملات سایبری به آمریکا و متحدان غربی‌اش، پشت یک رخنه کامپیوتری در پارلمان استرالیا و احزاب سیاسی این کشور در بهمن گذشته بودند.

چارلز یو، رئیس شرکت امنیتی سایبری «ریسکیوریتی»، به روزنامه وال استریت جورنال گفته است که حمله سایبری به پارلمان استرالیا با فعالیت یک عامل حکومت ایران به نام «مؤسسه مبنا» همخوانی دارد.

 

لازم به ذکر است که حملات بهمن‌ ماه ۹۷ بخشی از کارزار جاسوسی بین‌المللی بود که شرکت‌های امنیت سایبری می‌گویند پارسال آغاز شد و عمدتاً پنج کشور آمریکا، کانادا، بریتانیا، استرالیا و نیوزیلند را هدف قرار داد.

این شرکتها احتمال می‌دهند که حملات یاد شده واکنشی به تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای خروج از برجام در ۱۸ اردیبهشت امسال باشد.

از سوی دیگر اسکات موریسون، نخست‌وزیر استرالیا، پیشتر در بیانیه‌یی گفته بود که مرکز امنیت سایبری این کشور اخیراً نفوذی خصمانه‌ به شبکه رایانه‌ای پارلمان استرالیا را شناسایی کرده است.

 

وی همچنین گفته بود: «در جریان تحقیقات، ما همچنین متوجه شدیم که شبکه‌های برخی از احزاب سیاسی از جمله لیبرال، کارگر و ملیون، نیز مورد حمله قرار گرفته‌اند».

 

قابل ذکر است که در اواخر بهمن‌ماه سال جاری نیز نیویورک تایمزنوشت: آژانسهای کاری و دولتی در آمریکا توسط حملات تهاجمی هکرهای ایرانی و چینی مورد حمله قرار گرفته‌اند.

 

کارشناسان امنیتی بر این باورند که آنها از خروج پرزیدنت ترامپ از برجام در سال گذشته و همچنین منازعات تجاری آمریکا با چین، انرژی گرفته و تحریک شده‌اند.

حملات اخیر رژیم ایران علیه بانک‌های آمریکا و آژانسهای کاری و دولتی، به‌طور گسترده‌تری از قبل اجرا شده‌اند...

این حملات بنا‌ به‌گفته تحلیلگران در آژانس امنیت ملی و شرکت امنیتی خصوصی فایر آی به رژیم ایران نسبت داده شده‌اند...

 

همچنین استرالیا دولتهای خارجی را متهم به حمله سایبری علیه اعضای پارلمان خود کرد.

خبرگزاری رویترز دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷ نوشت: اسکات موریسیون نخست‌وزیر استرالیا روز دوشنبه گفت یک حمله سایبری علیه قانونگذاران استرالیایی و شبکه‌های احزاب اصلی سیاسی این کشور توسط دولتهای خارجی انجام شده است.

وی به پارلمان گفت: «کارشناسان سایبری ما می‌گویند که بازیگران پیچیده کشورهای خارجی مسئول این فعالیت شریرانه بوده‌اند،»...

خبرگزاری رویترز افزود:‌ تحلیلگران می‌گویند چین، روسیه و رژیم ایران به احتمال زیاد مرتکبان این حمله سایبری هستند...

و در همین رابطه کمپانی مایکروسافت روز چهارشنبه اول اسفند ۹۷ اعلام کرد خدمات جدید امنیت سایبری را به ۱۲بازار جدید در اروپا ارائه می‌کند تا شکافهای امنیتی را ببندد و از مشتریانش در فضای سیاسی به‌لحاظ حملات هکری حفاظت کند.

 

مایکروسافت اخیراً یک سلسله از حملات را کشف کرد که بین سپتامبر و دسامبر ۲۰۱۸ انجام شده بودند و کارکنان شورای روابط خارجی آلمان و دفاتر اروپایی مؤسسه آسپین و بنیاد مارشال آلمان را مورد حمله قرار داده بود.

گمان بر این است که منشأء این حملات که ۱۰۴حساب کارکنان را در بلژیک، فرانسه، آلمان، لهستان، رومانی و صربستان را مورد حمله قرار داده بود، ایران و گروهی به‌نام «استرون تیوم» بوده است...

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b690cf20-3755-4c44-b968-3e10eecc4778"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات