نماینده مجلس رژیم، پزشکیان با اشاره به رانتخواری و چپاول سرمایههای ملت توسط آقازادهها و نورچشمیهای ولایت فقیه به «خرید بیش از ۳۰هزار سکه طلا توسط یک نفر در اوج تغییرات قیمتی در بازار» اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی یک نفر یکشبه هزاران میلیارد تومان پول به جیب میزند.
مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس ارتجاع که در حاشیه همایش به اصطلاح، «روایت خدمت» در جمع خبرنگاران سمنانی، بدون اشاره به نقش حاکمیت و با کلیگویی گفت: «نباید اجازه دهیم یکعده یک شبه هزاران میلیارد تومان به جیب بزنند و عدهیی دیگر روز به روز شرایط اقتصادی و معیشتی بدتری پیدا کنند».
این نماینده مجلس رژیم همچنین با اشاره به جو روانی حاکم در بازار و تغییر در قیمت برخی کالاها، به بیلیاقتی کارگزاران حکومت اعتراف کرد و گفت: «تا کنون پاسخ ما در قبال بحران مناسب نبوده و همین به سوءاستفاده برخی سودجویان انجامیده است».
نماینده مجلس آخوندی در ادامه گفت: «باید حالت ویژه و جنگی اعلام کنیم. البته جنگی که آمریکا و دنیای استکبار علیه ملت ایران راه انداخته یک جنگ تمامعیار اقتصادی است که میخواهند از طریق آن ما را به زانو درآورند».
رانت خواری و فاصله طبقاتی
نماینده مجلس رژیم، پزشکیان که از خطر خیزش مردم در وحشت بود گفت: «بهدنبال این هستند که با تحتفشار قرار دادن صنعتکاران و تجار و همچنین فشار بر اقشار آسیبپذیر جامعه، آنها را در مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند».
این بهاصطلاح نماینده مجلس به کلیگویی ادامه داد و گفت «باید مواظب کسانی باشیم که در پی سوءاستفاده و سودجویی از این شرایط هستند تا از رود گل آلود، ماهی خود را بگیرند» و اضافه کرد: «متأسفانه در این دو سه ماه عدهیی بازار طلا را دچار التهاب کردند و عدهیی با التهاب در بازار خودرو یا بازار ارز و مسکن بهدنبال سودجویی خود بودند».
پزشکیان با اشاره به رانتخواری وابستگان رژیم و فاصله طبقاتی در این رژیم پلید گفت: «در چنین شرایطی یک نفر یکشبه هزاران میلیارد تومان پول به جیب میزند و عدهیی دیگر باید دغدغه از دست دادن خانهیی را داشته باشند که در آن نشستهاند. نباید اجازه داد قیمتها اینگونه افزایش یابد. اگر اجازه سوءاستفاده به این افراد سودجو داده شود در حقیقت به محقق شدن نقشههای آمریکا کمک کردیم».
این بهاصطلاح نماینده مجلس همچنین با اشاره به بحران کمآبی در کشور اعتراف کرد و گفت: «این بحران محدود به یک یا دو استان نیست و اکثر استانهای کشور با آن روبهرو هستند».
و با کلیگویی ادامه داد: «نمیتوان یک نسخه واحد برای همه کشور پیچید باید در برخورد با مشکلات هر منطقه به ویژگیهای اقلیمی فرهنگی و اجتماعی آن منطقه هم توجه داشت».