728 x 90

اشغال بخشي از اشرف با زرهي,

۲تن از نمایندگان پارلمان فلسطین خواستار محاکمه عاملان و آمران جنایت در اشرف شدند

-

خانم انتصار الوزیر (ام جهاد) دکتر سحر القواسمی، نمایندگان پارلمان فلسطین
خانم انتصار الوزیر (ام جهاد) دکتر سحر القواسمی، نمایندگان پارلمان فلسطین
خانم انتصار الوزیر (ام جهاد)، وزیر سابق امور اجتماعی و عضو پارلمان فلسطین طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن هجوم وحشیانه 8آوریل نیروهای تحت‌امر مالکی به زنان و مردان بی‌سلاح اشرف که منجر به‌شهادت 35تن از مجاهدان اشرف از جمله 8زن شد، تأکید کرد این جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی است که توسط عوامل مالکی و به‌دستور رژیم حاکم بر ایران انجام گرفته است. خانم انتصار الوزیر یادآور شد که این عمل جنایتکارانه ناقض قوانین بین‌المللی است به‌ویژه که ساکنان اشرف تحت حفاظت قانونی بر اساس کنوانسیون 4 ژنو قرار دارند. خانم الوزیر در بیانیه خود خواستار دخالت فوری دبیرکل سازمان ملل و اتحادیه اورپا و آمریکا برای خارج ساختن کلیه نیروهای مسلح عراقی از کمپ و ممانعت از تکرار جنایتی دیگر بر علیه ساکنان بی‌سلاح و بی‌دفاع اشرف شد.

دکتر سحر القواسمی، عضو پارلمان فلسطین از جنبش فتح نیز در رابطه با کشتار ساکنان اشرف طی صدور بیانیه‌ای نوشت جنایتی که عوامل مالکی علیه ساکنان بی‌دفاع اشرف صورت داده‌اند، محکوم می‌باشد و خواستار محاکمه آمران وعاملان این جنایت گردید. دکتر سحر تأکید کردند که این یک جنایت علیه بشریت است و از همین جا از سازمان ملل و آمریکا می‌خواهیم که برای تأمین امکانات پزشکی برای معالجه مجروحان و نجات جان آنها فوراً اقدام کنند و بر استقرار فوری یک تیم ناظر سازمان ملل به‌عنوان ناظر در کمپ اشرف تأکید کردند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/91b2b835-d0c6-4db3-960f-ea9803bffc91"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات