728 x 90

اخبار آسیای شرقی,

بحران ونزوئلا و سرکوب تظاهرات مردم

-

تظاهرات در ونزوئلا
تظاهرات در ونزوئلا
مردم ونزوئلا با شمع بیرون آمدند تا خاطره کسانی را که در تظاهرات علیه دولت کشته شدند گرامی بداند.
 
گزارشی از سی.ان.ان 1خرداد 96:
این مراسم در پایتخت به‌خاطر 43نفری که در سلسله تظاهرات ماه گذشته کشته شدند برگزار شد. آخرین قربانی فقط 15سال سن داشت، وضعیت در ونزوئلا روزانه نومید کننده‌تر می‌شود. مردم ونزوئلا به اندازه کافی غذا و دارو و سایر مایحتاج زندگی ندارند و از نحوه اداره بحران توسط نیکولاس مادورو خشمگین هستند.

دولت ونزوئلا روزنامه‌نگاران را سرکوب و مرعوب می‌کند حتی شبکه خواهر سی.ان.ان سی.ان.ان اسپانیول را قطع کرده است. خبرنگار سی.ان.ان مخفیانه وارد کشور شد و مخفیانه فیلم تهیه کرد تا مانع از دستگیری خود شود.

خبرنگار سی.ان.ان از ونزوئلا: ... فقر و بحران در حالی که به سوی پایتخت می‌رویم به‌خوبی نمایان است، کامیونی ظرف چند ثانیه غارت شد، کمبود در مواد اولیه غذایی است. کمبود در مواد بهداشتی نیست، صفهای طویلی برای نان وجود دارد، این بحران به‌خاطر سیاستهای دیوانه‌وار دولتی است که اکنون می‌خواهد فروپاشی خود را بپوشاند، روزنامه‌نگاران را مرعوب می‌کند، ما مجبور بودیم مخفیانه رفته و فیلمهای خود را مخفیانه بگیریم، تا دستگیر نشویم.

برخی از فقرا در آستانه قحطی هستند، مردم خواستار تغییرند، درگیریهای خشونت‌آمیز صورت گرفته دهها نفر جان خود را از دست داده‌اند، این نومیدی با گاز اشک‌آور و شلیک‌های زمینی پلیس مواجه شد.

ما صدای کوکتل‌مولوتف را می‌شنیدیم که بسادگی می‌توان از یک پمپ‌بنزین تهیه شود، یکی از تظاهرات کنندگان می‌گوید: ما از این وسیله که ترکیبی از بنزین و آمونیاک است در برابر پلیس که بسوی ما گاز اشک‌آور می‌زند استفاده می‌کنیم.

خبرنگار: این زندگی روزمره است، جمعیت برخی مواقع توسط اوباش طرفدار دولت سوار بر موتور سیکلت مورد حمله قرار می‌گیرند که بدون تبعیض شلیک می‌کنند.

شلیکها امروز جان یک نفر را که 27ساله است، گرفت. این عمل تلاش روزانه برای به‌دست آوردن غذا را متوقف نمی‌کند

یک مادر فقیر: برخی مواقع چیزهایی مانند برنج و گوشت که مردم در کیسه‌های زباله می‌گذارند پیدا می‌کنم.

خبرنگار سی.ان.ان: این وضعیت کشور نفت خیر ونزوئلاست که بسیار خراب شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/791eaf7d-5381-4541-a815-743587d74880"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات