تلویزیون رژیم آخوندی:
حملات موشکی نظام به پایگاههای مجاهدین در عراق
در بیستم خرداد ماه سال۱۳۷۸
درست دو ماه بعد از کشتن سرلشکر صیاد شیرازی صورت گرفت
پاسدار حسین تهرانی مقدم سرکرده موشکی سپاه:
مجاهدین تمام بیت خامنهای، وزارت اطلاعات، سپاه و مراکز حساس را
خمپاره میزدند
امیر عبداللهیان مشاور ویژه رئیس مجلس ارتجاع:
مجاهدین آن موقع بیش از ۱۲هزار نفر بودند
و دائما با تیمهای مسلحانه وارد مرزهای کشور میشدند
پاسدار صادق کوشکی:
از سال۷۶ به بعد ما شاهد بودیم مجاهدین در قالب اکیپهای چند نفره
اهداف را در تهران، کرمانشاه، اهواز و شهرهای دیگر
توسط خمپاره زنی مورد هدف قرار دادند
پاسدار حاجیزاده سرکرده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران:
اولین کارخانه موشکی را کلنگش را حضرت آقا زدند!
و دائماً کمیت و کیفیت و دقت موشکها را مطالبه میکرد
تلویزیون رژیم ۱۵دی ۹۹:
پاسدار حسین دهقان مشاور خامنهای: خب پس از اینجا در دوران دفاع مقدس از یک مقطعی حتی قبل از شروع جنگ شهرها بحث داشتن موشک مطرح میشه و اینکه ما بایستی امکانی داشته باشیم که بتوانیم مثلا فرض کنید بغداد را بزنیم یعنی تاثیر بگذاریم روی اراده و عزم دشمن برای نحوه ادامه جنگ..
ادامه گزارش: تلاشها و رایزنیهای دولتمردان بهرغم تحریمهای سفت و سخت قدرتهای استکباری به نتیجه میرسد و ایران در اولین مرحله از لیبی چند فروند موشک تهیه میکند.
اولین موشکهای ایران توسط تیمی از لیبی شلیک میشود. همین شلیکهای ابتدایی قدرت بازدارندگی موشک را اثبات میکند. مدتی بعد لیبیاییها تحت فشار دشمنان ایران از شلیک امتناع میکنند و تیم محدود ایرانی خود ابتکار عمل را بهدست میگیرد.
گزارشگر: ایران بعد از لیبی تعداد محدودی هم موشک از کره شمالی خریداری میکند. بدین ترتیب یگان موشکی در مقاطع ششگانه جنگ شهرها، ۸۸فروند موشک را به اهداف تعیین شده در عراق شلیک میکنند.
جنگ تحمیلی... باعث شده بود زیرساختهای دفاعی ایران بنیان گذاشته شود... مهمترین نکته تمرکز این فعالیتها بخش موشک بود.
پاسدار صادق کوشکی: به همین خاطر شاید معقولترین و در عینحال در دسترسترین و در عینحال کم هزینهترین گزینه بحث موشک بود.
محمد فتحعلی سفیر رژبم در لبنان در سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷: اگر یادتان باشد بعد از دفاع مقدس برای همه خیلیها سؤال بود حضرت آقا میرفتند تو این مانورها شرکت میکردند. اگر یادتان باشد صبح زود میرفتند تو مانور عاشورا نماز صبح میخواندند یادتان هست نمیدانم این حوزه را خود ایشان مدیریت کرد.
پاسدار حاجیزاده سرکرده نیروی هوا فضای سپاه: رزمایشهای ما را تشریف میآوردند رئیسجمهور بودند. اولین کارخانه موشکی را کلنگ اش را حضرت آقا آمدند زدند. اینکه روی کمیت روی کیفیت روی دقت اینها را دائما مطالبه میکردند.
محمد فتحعلی: این بهدلیل چی بود؟ بهدلیل اینکه واقعیتهای نظام بینالملل را ایشان درک کرده بود.
اکبر ترکان رئیس سازمان صنایع دفاع رژیم در سالهای ۱۳۶۴-۱۳۶۸: و اینها توانستند با کاری که با کره شمالی میکردند این کار را بهصورت کامل جلو ببرند.
پاسدار محمد ابو تراب: در مباحث کلاسیک برای اینکه ما به نقطه بازدارندگی برسیم یک بحث کلاسیکی دارند میگویند شما یک نیروی نابودگری را فراهم کن ... . برای اینکه هر دشمن متجاوزی در مرزهای ما خودش را آماده کند برای حمله به او پاسخ داده بشود اما ما نمیخواستیم این بعد از حمله اتفاق بیفتد.
گزارشگر: منافقین که بعد از فرار از ایران به عراق رفته و جنگیده بودند. برای جبران شکستهای سنگین خود مخصوصاً در عملیات مرصاد با تشکیل نیروی شبهنظامی تروریستی تحت حمایت صدام تلاش میکردند تا برای ضربه زدن به ایران دوباره آمادگی لازم را پیدا کنند.
پاسدار صادق کوشکی: یعنی از سال۷۶ به بعد ما شاهد بودیم که در راستای همان سیاست اهرم فشار صدام این نیروها در قالب اکیپ های چند نفره تزریق شدند به جمهوری اسلامی و تهران کرمانشاه اهواز و اهداف و شهرهای دیگری را توسط خمپاره زنی مورد هدف قرار دادند.
پاسدار حسین تهرانی مقدم سرکرده موشکی سپاه: منافقینی که تمام بیت رهبری، وزارت اطلاعات سپاه مراکز حساس را خمپاره داشتند میزدند.
پاسدار صادق کوشکی: فارغ از این ما تعدادی عملیات ترور داشتیم در مقطع سال۷۶ به بعد ترور شهید اسدالله لاجوردی را داشتیم در سال۷۷ در شهریور ۷۷ که سازمان رسماً مسئولیت آن را به عهده گرفت در سال۷۸ترور شهید صیاد شیرازی را داشتیم در فروردینماه....
گزارشگر: گستاخی منافقین و اصرار آنها بر حرکتهای تروریستی به پاسخی قاطع نیاز داشت. پاسخی که آنها را زمینگیر کند و توهمات صدام را نیز نقش بر آب سازد این وظیفه خطیر را قوای موشکی ایران برعهده گرفته این عملیات اولین قدرتنمایی موشکی ایران بعد از دفاع مقدس به حساب میآید.
ادامه گزارش: حملات موشکی ایران به پایگاههای منافقین در عراق که در بیستم خرداد ماه سال۱۳۷۸ و درست دو ماه بعد از ترور سرلشکر صیاد شیرازی زیر رصد دقیق قدرتهای بزرگ استکباری صورت گرفت، حامل این پیام بود که حالا نه تنها ایران یکی از قدرتهای موشکی منطقه است، بلکه تحمل گستاخی دشمنان را نیز ندارد و هر لحظه آماده است تا به تحرکات دشمنان پاسخ موشکی بدهد.
حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس ارتجاع: این عملیات بهمعنای واقعی این عملیات موشکی که در مقایسه با داشتههای موشکی همان دهه ما این دیگه سطح پایینترین موشکهایی بود که جمهوری اسلامی به کار گرفت واقعاً تمام معادلات اینها را به هم ریخت و آنچنان تاثیری روی امنیت مرزهای ما و امنیت ملی ما گذاشت منافقینی که اون موقع بیش از ۱۲هزار نفر بودند و دائما با تیم های مسلحانه وارد مرزهای کشور میشدند.