728 x 90

-

مشاور امنیت ملی آمریکا، رژیم ایران را بزرگترین تهدید برای امنیت جهانی دانست

-

ژنرال جیمز جونز
ژنرال جیمز جونز
جیمز جونز (James Jones) مشاور امنیت ملی آمریکا روز شنبه نسبت سرپیچی رژیم در زمینه هسته‌یی هشدار داد و آن را بزرگترین تهدید برای امنیت جهانی دانست.
وی به کارشناسان امنیتی و مقامات ارشد در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: رژیم ایران باید به مسئولیتهایش عمل کند یا اینکه؛ با تحریمهایی قویتر مواجه گردد و شاید هم با انزوای عمیقتر روبه‌رو شود.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید تأکید کرد که ”معضل سرپیچی رژیم ایران در برنامه اتمی؛ اکنون همه‌ ما را به‌عنوان متحدان و شرکا وامی‌دارد تا با هم روی مسیر دوم؛ یعنی افزایش فشار، روی رژیم ایران کار کنیم“.
مشاور امنیت ملی آمریکا افزود: در حال حاضر من به نگرانی ‌یی بزرگتر از این، برای امنیت جمعی‌مان نمی‌توانم فکر کنم.
خبرگزاری رویتر با عنوان ”مشاور امنیتی باراک اوباما گفت: تحریمهای جدید علیه رژیم ایران در حال شروع هستند“ این خبر را مخابره کرد
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/91b123fe-dd7e-4e14-853d-3647659a63ce"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات