در مرحله سوم جام مسترز هامبورگ آلمان، راجر فدرر تنیسباز شماره یک جهان از سوییس مقابل روبین سودرلینگ سوئدی به پیروزی رسید.
مدافع عنوان قهرمانی این جام در دو ست با نتیجه شش سه و شش دو بر رقیب خود چیره شد.
در دیدار دیگری رافائل نادال بازیکن شماره دو و بهترین بازیکن کنونی جهان روی زمینهای خاکی، اندی موری اسکاتلندی را در دو ست با نتیجه شش سه و شش دو مغلوب کرد.
نادال بعد از این دیدار، گفت: «پیروزی و راهییابی به مرحله یکچهارم نهایی برایم مهم است. بهطور خاص که از دیدار روز قبل بهتر ظاهر شدم و امیدوارم که وضعیت به همین صورت ادامه یابد».
نوواک جوکوویچ تنیسباز شماره سه جهان نیز ایوو کارلوویچ از کرواسی را در دو ست با نتیجه هفت شش و شش سه شکست داد. این دیدار یک ساعت و 37 دقیقه بهطول انجامید.
نیکولاس کیفر از آلمان هم موفق شد مقابل نیکولای داویدنکو سید شماره چهار از روسیه در دو ست با نتیجه هفت پنج و شش سه به پیروزی برسد.
در دیدار دیگری Fernando Verdasco از اسپانیا هموطن خود داوید فرر را در دو ست با نتیجه هفت شش و شش دو مغلوب کرد.
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7a7f9ba1-eebf-4cad-ab51-be9e319211a1"></iframe>