728 x 90

اعدام شورشگر دلیر عباس اکبری فیض‌آبادی + پیام خانم مریم رجوی

طناب دار جلاد
طناب دار جلاد

صبح روز دوشنبه ۴ خرداد دژخیمان رژیم آخوندها بار دیگر یکی از جوانان شورشگر، عباس اکبری فیض آبادی از فرزندان دلاور مردم نائین را به اتهام «محاربه، تخریب عمدی اموال عمومی به قصد مقابله با نظام و اخلال در نظم و امنیت، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی کشور» و «حمله به فرمانداری شهرستان و مراکز تأمین امنیت» در جریان قیام دیماه اعدام کردند

 

خانم مریم رجوی با درود به شورشگران دلیری که ارکان فاشیسم دینی حاکم بر ایران را به لرزه انداخته‌اند گفت: اعدام جوانان برومند تنها خشم مردم ایران علیه این رژیم خون‌ریز را دو چندان می‌کند. آنها جنایات این رژیم و سردمداران و دژخیمانش را نه می‌بخشند و نه فراموش می‌کنند و دیر نیست که در ایران آزاد فردا در برابر عدالت قرار گیرند.

خانم رجوی با تأکید بر این‌که رژیم آخوندها سکوت جامعه جهانی را چراغ سبزی برای ادامه جنایت تلقی می‌کند، خواستار محکومیت قاطع این اعدامهای پی‌درپی از سوی شورای امنیت ملل متحد و کشورهای عضو و اقدامات مؤثر برای توقف شکنجه و اعدام در ایران شد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9664edc3-670e-4027-bff4-b0afd16ee208"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات