728 x 90

تهديدهاى ايران عليه ساير كشورها,سوريه,دخالتهاى سپاه پاسداران در كشورهاى منطقه,دخالتهای ایران,

کشته شدن سه تن دیگر از مزدوران نیروی تروریستی قدس در سوریه

-

کشته شدن 3 مزدور نیروی قدس
کشته شدن 3 مزدور نیروی قدس
سه تن دیگر از مزدوران نیروی تروریستی قدس که در سوریه کشته شده بودند طی روزهای آینده به گور سپرده خواهند شد.

سایتهای حکومتی ۱۴تیر ۹۶گزارش کردند محمد سجادی و نعمت الله واحدی روز پنجشنبه 15تیرماه و جلال حسینی روز جمعه 16تیرماه در شهرهای تهران، کرج و مشهد دفن می‌شوند.

این سه مزدور از نیروهای افغانی لشکر موسوم به فاطمیون بودند که به‌منظور کشتار مردم سوریه اعزام شده بودند.

تصویر یکی از آنان به نام نعمت الله واحدی که در فضای مجازی منتشر شده است نشان‌دهنده این است که رژیم ضدبشری آخوندی از فرستادن کودکان کم سن و سال افغانی هم به سوریه ابایی ندارد.

بیشتر بخوانید:‌
 

هلاکت شش تن دیگر از مزدوران اعزامی نیروی تروریستی قدس به سوریه

خبرگزاریهای حکومتی خبر از هلاکت شش تن دیگر از مزدوران اعزامی نیروی تروریستی قدس به سوریه برای مشارکت درکشتار مردم این کشور دادند.
بر اساس گزارشهای داده شده این افراد همگی از مزدورانی افغانی نیروی تروریستی قدس بودند که در قالب تیپ فاطمیون به سوریه برای مشارکت در کشتار مردم این کشور اعزام شده بودند.
اسامی این افراد که قرار است امروز چهارشنبه 7تیر 96درقم به گور سپرده شوند عبارتند از مهدی حسینی، یحیی عظیمی، سید نادر حسینی، سید عبدالحسین حسینی، علی‌ رضا رضایی و محمد شریف سروری.

کشته شدن چهار تن دیگر از مزدوران نیروی تروریستی قدس در سوریه

رسانه‌های حکومتی روز 2تیر 96 از کشته‌ شدن 4تن دیگر از نیروهای اعزامی رژیم آخوندی برای کشتار مردم سوریه خبر دادند. هرچهار تن از لشکر موسوم به فاطمیون تحت‌امر نیروی تروریستی قدس سپاه پاسداران بودند.
اجساد کشته شدگان اعزامی نیروی تروریستی قدس در تهران به گور سپرده شدند.

کشته شدن تعداد دیگری از شبه‌نظامیان حزب‌الشیطان و تیپ موسوم به فاطمیون در سوریه

طی سلسله نبردهای جاری در بادیه سوریه تعداد دیگری از شبه‌نظامیان حزب‌الشیطان و تیپ موسوم به فاطمیون که در کنار نیروهای اسد می‌جنگیدند کشته شدند.
اورینت متعلق به ا‍پوزیسیون سوریه ۱تیر ۹۶گزارش کرد دو نفر از نیروهای حزب‌الشیطان لبنان به اسامی «علی دندش دندش الجاح». و «احمد حیدر اسمر ساجد». در این درگیریها کشته شدند.
همچنین ۴نفر از نیروهای مزدور تیپ موسوم به فاطمیون از نیروهای وابسته به سپاه پاسداران به اسامی «اسماعیل رضایی»، «‌جواد حیدری»، «ذبیح‌الله غلامی». و‌ «علی جان فتحی». در این درگیریها کشته شدند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/147b126b-1711-42c7-9bf1-2d9f4fdec346"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات