728 x 90

فساد اقتصادى,اخبار اقتصادی,

”اقتصاد مال خر“ و وحشت از سقوط نظام

-

اقتصاد ورشکسته رژیم
اقتصاد ورشکسته رژیم
بیش از سی سال از ایامی که خمینی دجال، می‌گفت ”اقتصاد مال خر است“، می‌گذرد. امروزه در رابطه با حوزه اقتصاد که پای حمار بیچاره آن، کاملاً در گل شده است، سیلی از تعابیر و تعاریف در شرح حال و روزش اعتراف می‌شود که رژیم ولایت را که اصرار داشت ”مطلقه“ هم باشد، به پرتگاه ”نیستی“، بسیار نزدیک کرده است:
«فساد اقتصادی اکنون خرخره کشور را گرفته است» (اکبر ترکان -فرارو 21 اردیبهشت)

«در اقتصاد کشور سالهاست که سه مشکل عمده خودنمایی می‌کند، این ”ثلاثه منحوسه“ که عبارتند از رقم بالای معوقات بانکی، افزایش بیکاری و رکود واحدهای تولیدی، در واقع هر سه، ”زادگان بدشگون و نامیمون“ سیاست نابخردانه اقتصادی است... در اقتصاد کشور چه ”زلزله سهمگینی“ رخداده و چگونه عده بسیار زیادی از گردونه عمل حذف شده‌اند، ... حال مدیران و صاحبان واحد تولیدی که در همین ”کشور زلزله‌زده“ و همین بازار بی‌پشتوانه فعالیت می‌کنند و بعضاً قادر به پرداخت حقوق کارکنان خود هم نیستند.“.. در واقع عملکرد سیستم بانکی به گونه پزشکی است که بیمار را به جرم بیمار بودن، از دارو محروم کرده است؛ ... آن هم ابتلا به بیماری که اپیدمی شده و مصونیت از آن تقریباً غیرممکن است“... . مقررات زدایی جهت اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی، باید و می‌تواند حکم انسولین را در این دیابت اقتصادی ایفا کند، ... نوشدارویی که امید است دیر نشده باشد... سیستم بانکی ”ساز ناکوکی“ شده است در مجموعه دولت که باعث شکل‌گیری ”دیکتاتوری“ حاصل رکود اقتصادی و ورشکستگی تولید شده است... تالی فاسد این رکود، زایل شدن رغبت نسل جدید به مقوله تولید است و اگر این فرهنگ، ”فرهنگ تولید گریزی“ نهادینه شود که شاید تا کنون نیز شده باشد، آنگاه به جای رکود با ”فاجعه“ روبه‌رو خواهیم بود... اقتصاد کشور ورطه‌یی است که با قطره‌یی، آب از سر می‌گذرد... سیاستهای غلط اقتصادی که ”عواقب هولناکی“ برای کشور داشته... البته پیش از درمان این ”دیکتاتوری“ و احیای مجدد روح حمایتی بانک از تولید، کماکان ”خطر عقیم ماندن“ هر تدبیری بالقوه حس می‌شود... تولیدکنندگانی که به امید بهبود اوضاع تا کنون از ”گردباد حوادث“ رسته‌اند، نمی‌توانند بیش از این مقاومت کنند و به ”کام نیستی درخواهند غلتید“ » . (روزنامه حکومتی تعادل- سایت حکومتی اقتصاد ایرانی- 19 اردیبهشت 95)

«رابطه ”اقتصاد بیمار“ با سوداگران بدون کار... اقتصاد ایران در چرخه معیوبی در حال گردش است... حالا وقتی یک ”اقتصاد نابسامان“، نمی‌تواند این مهم را انجام دهد، برای سوداگران، دلالان و رانت خواران این فرصت ایجاد می‌شود... » . (سایت حکومتی جهان نیوز 22 اردیبهشت 95)

« چرا اقتصاد ایران در سراشیبی ورشکستگی کامل گام برمی‌دارد ؟ .. اقتصاد نحیف ایران برای جذب سرمایه‌های خارجی و راه‌اندازی کارخانجات ورشکسته است» ... .. (سایت اطلاعات. نت)

«وزیر امور اقتصادی و دارایی پرداخت سودهای ۱۹ تا ۲۰ درصدی به سپرده‌های سه و شش ماهه را موجب ”ورشکستگی بانکها“ دانست» . (اقتصاد ایران آنلاین-29 اردیبهشت 94)

«اقتصاد ایران در حال چرت زدن است“.“..10 مؤسسه و بانک ورشکسته داریم» . (تسنیم- 3 آذر 94)

«مشکل تورم در اقتصاد ایران ساختاری و نهادی است» . (اسداله عسگراولادی-9 شهریور 94 سایت حکومتی ایرانجیب)

«شش ویژگی یک بنگاه ورشکسته در ایران... ورشکستگی هر فعال اقتصادی اعم از حقیقی یا حقوقی ”پایان عمر اقتصادی“ او خواهد بود...» . (سایت اقتصاد نیوز 2 بهمن 94)

«بنگاههای اقتصادی ورشکستگی را بپذیرند و به صراحت وضعیت خود را اعلام کنند: گفتگو با عضو هیات‌مدیره خانه صنعت و معدن ایران: ”بنگاههای صنعتی ایران عادت به ورشکستگی کردند... ترس بنگاههای ورشکسته از بی‌آبرویی“ » . (سایت اقتصادنیوز 25 بهمن 94)

مشاور ارشد روحانی: «بسیاری از بانکهای فعال کشور ورشکسته اند» . (سایت حکومتی خبرآنلاین17آذر 1393)

اکبر ترکان در گفتگو با فرارو ۲۱/۲/۹۱: «فساد اقتصادی اکنون خرخره کشور را گرفته است... ریشه فساد اقتصادی در ایران، انتخابات است ... فساد سه هزار میلیارد تومانی... مسأله اصلی کنونی کشور فساد اقتصادی است... » .

احمد توکلی نماینده مجلس در دی 1394 درباره ”فساد سیستمی در ایران“ هشدار داد و گفت: «مهم‌ترین خطر پیش روی جمهوری اسلامی فساد اقتصادی است که می‌تواند به اسقاط نظام نیز منجر شود... . » (خبرگزاری حکومتی تسنیم)

واقعیت این است که در نظام ولایت وقتی پای حقوق مردم به وسط می‌آید اقتصاد ”مال خر“ و بسیار نکوهیده می‌شود که کسی نباید دنبال آن باشد، ولی وقتی به سیستم و سردمداران جنایتکار و چپاولگر آخوندی می‌رسد، با دزدیهای میلیاردی مواجه هستیم که سرتاپای رژیم را فراگرفته است و روزی نیست که مهره‌های رژیم در جنگ چپاول اموال مردم، از هم سبقت نگیرند.

وقتی به حقوق کارگران و محرومان می‌رسیم، امام جمعه موقت علی خامنه‌ای در تهران دجالانه خطاب به کارگران می‌گوید خورشید هم بدون انتظار می‌تابد و همیشه می‌تابد و هیچ درخواست و انتظاری هم ندارد (یعنی کارگران و... حقوق نخواهید و مثل خورشید یکطرفه بتابید و کار کنید) ولی وقتی به معاون اول رئیس‌جمهور یا رفیق غار همه سران رژیم (بابک زنجانی) می‌رسد غارت و چپاول غوغا می‌کند و دیگر مثال خورشید و تابش یکطرفه و.. اینها به میان نمیاید.

آری در این زمینه آن‌چنان آب از سر رژیم گذشته است که به‌راحتی ترمهایی از قبیل ”اقتصاد نحیف“، ”اقتصاد ورشکسته“، ”فساد سیستمی“ و... توسط بالاترین مهره‌های خود رژیم عنوان می‌شود.

البته اینها نوک کوه یخ بحران اقتصادی رژیم است که باندها در وحشت مشترک که «مهم‌ترین خطر پیش روی جمهوری اسلامی فساد اقتصادی است که می‌تواند به اسقاط نظام نیز منجر شود. مجبورند آن را بیان کنند. مساله‌ای که خودشان هم می‌دانند از آن گریزی ندارند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d60aaff5-c981-4c45-b077-fbc13cbf76d2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات