مهدی عقبائی عضو شورای ملی مقاومت ایران در مطلبی درباره آشفتگی رژیم ایران در رابطه با موضوع غزه نوشت:
رهبر رژیم ایران خامنهای، در نشست با فرماندهان نظامی و نیروهای بسیج تلاش کرد روحیه پیروان مخلصش را بالا ببرد و با لاف و گزافگویی تلاش کرد که خود را در درگیریهای غزه قدرتمند و طرف پیروز نشان دهد و گفت: «طوفان اقصی خاموش شدنی نیست... بدانند که این وضع هم ادامه پیدا نخواهد کرد».
خامنهای همچنین خاطرنشان کرد «طوفان اقصی یک حادثه تاریخساز بود و توانست جدول سیاستهای آمریکا در این منطقه را بهم بریزد، انشاءالله این طوفان ادامه پیدا بکند و جدول سیاست آمریکا را در منطقه محو نماید».
با وجود انکار قبلی دخالت داشتن رژیم در حمله ۷ اکتبر، این تهدید کردنهای خامنهای نقش مهم و تعیینکننده رژیم در درگیریهای جاری و خونریزی در منطقه را بهروشنی، آشکار مینماید و علاوه بر این، عبارت «باید بدانند که این وضع هم ادامه پیدا نخواهد کرد»، پرده از روی عدم رضایت خامنهای از وضعیت کنونی برمیدارد.
جدای از تلاش برای پیروزنمائی، اظهارات خامنهای همچنین حاوی تناقضاتی بود و در حالیکه متعهد میشد که وضع «ادامه پیدا نخواهد کرد» در عینحال تمایلش به «انشاءالله ادامه پیدا بکند» را بیان میکند.
این تناقضات، از آشفتگی در قبال اوضاع منطقه و تحولات جنگ غزه سرچشمه میگیرد. چیزی که پرده از بحرانهایی بر میدارد که رژیمش با آنها دست به گریبان میباشد. علاوه بر این خامنهای، قساوت را در اظهار علنی تمایلش به وضع فلاکتبار غزه که دهها هزار قربانی و نزدیک به دو میلیون آواره و یک شهر ویرانشده را در پی داشته، بارز و آشکار نمود.
با این حال، رهبر رژیم توجه خود را به بافت منطقهیی و فلسطینی معطوف کرد و به "حل مسأله فلسطین"پرداخت و یک بار دیگر خواستار"رفراندم در تمام سرزمینهای فلسطین" شد. امری که آشکارا باعث تضعیف «راهحل دو کشوری» میگردد. این گام هر چه بیشتر پرده از انزوای رژیمش برداشته و آن را در برابر دولت مشروع فلسطین و اجماع جهانی و کنفرانس اخیر کشورهای اسلامی قرار داده است.
خامنهای در قسمت دیگری از سخنرانیاش بر روی بسیج و تبلیغات متمرکز شد و خاطرنشان کرد: «بسیج برای حداکثر سازی امکان مقاومت کشور در مقابل هر خطری و در مقابل هر تهدیدی است» این حرف، ترس خامنهای را نسبت به جامعهٔ جوشان و قیامهای در چشمانداز نشان میدهد.
با این حال بهنظر میرسد که سخنرانی خامنهای پیرامون بسیج، بیشتر یک تلاش تبلیغاتی بود تا بیان یک واقعیت زیرا این ابزار سرکوب دچار خوردگی و ریزش بزرگی شده است.
احمد علمالهدی که یک آخوند سطح بالا و نزدیک به خامنهای است در روز ۲۴ نوامبر اعتراف کرد که: «ما برخی افراد را در بسیج ثبت نام میکنیم که بسیجی نیستند».
پیش از وی غلامحسین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه در یک گفتگوی تلویزیونی در روز ۲۱ نوامبر اظهار تأسف نمود و گفت: «برخی عناصر حزبالله برخی دیگر را سرنگون کرده و از بین میبرند» و بهطور آشکاری اعتراف نمود که «نیروهای بسیج از هم پاشیده و به گروههایی تجزیه شدهاند».
از این رو و با وجود تلاشهای خامنهای برای بالابردن روحیه نیروهایی که طی سالیان متمادی در معرض حمله و درهم کوبیده شدن توسط مردم قرار گرفتهاند، وی ناچار به پرداخت هزینه سیاسی این موضوع شد و در همین رابطه ناخودآگاه از دخیل بودن رژیمش در اعمال تروریستی که درد و رنج مردم خاورمیانه را به همراه داشته، پرده برداشت. در همین حال برخی افراد تلاش میکنند با استناد به ملاحظات سیاسی کوتاه مدت و منافع انتخاباتی، تفسیر دیگری از اظهارات خامنهای ارائه دهند. آری... مقامات مسئول در سراسر جهان باید بررسی دقیق نقاط ضعف رژیم خامنهای را در اولویت کار خود قرار دهند و باید بهخاطر نقش این رژیم در کشتار و ویرانی گسترده در ایران و سراسر خاورمیانه آنرا مورد حسابرسی قرار دهند و این امر باید محور اصلی برنامههای سیاست خارجی همه دولتها باشد.(سایت بدیل لبنان)