ژوزه بووه - نمایندهٴ پارلمان اروپا از فرانسه
سلام به همگی، چند هفته پیش ما هزاران نفر در پاریس جمع شده بودیم برای حمایت از مردم ایران در مبارزهشان علیه رژیم آخوندها. وقتی روحانی به پاریس میآمد، ما میخواستیم خیلی روشن بگوییم که حاضر نیستیم به منطق بازار و تجارت تن بدهیم، در صورتی که مقدم بر آن حقوقبشر محترم شمرده نشود.
من فکر میکنم این یک موضوع پایهیی است. نمیتوان با یک رژیم مستبد، دیکتاتوری مذهبی مذاکره کنیم که به زندانیکردن مخالفان خود ادامه میدهد. رژیمی که بهطور گسترده از اعدام و حکم مرگ علیه مردان، زنان و جوانان استفاده میکند. رژیمی که به شکنجه خبرنگاران ادامه میدهد و زنان را تحت فشار قرار میدهد.
برای ما موضوع حقوق پایهیی بشر اصول اساسی هستند و این چیزی بود که چند هفته پیش در پاریس اعلام کردیم. این آن چیزی است که خانم رجوی آمده بود تا در پارلمان اروپا بگوید. وی با نمایندگانی که تمامی گروههای سیاسی پارلمان اروپا را نمایندگی میکردند جلسهیی برگزار کرد. بنابراین ما امروز اینجا میخواهیم بگوییم، ما از جنبش خانم رجوی حمایت میکنیم. چرا که این جنبش، خواهان برقراری یک حکومت مبتنی بر جدایی دین و دولت است. حکومتی که به برابری مرد و زن احترام میگذارد. حکومتی که وابسته به مذهب نباشد.
من فکر میکنم این موضوع بسیار مهمی است، در زمانیکه تمامی منطقه توسط منطق سرکوبگرانهٴ مذهبی در بیثباتی بهسر میبرد، چه در عراق و سوریه با مدل داعش یا در ایران با مدل آخوندها. منطق حاکم بر هر دو یکی است. در هر دو میخواهند یک خلافت بهراه بیندازند. این همان چیزی بود که خمینی در بدو ورودش به ایران گفت. این آن چیزی است که رهبران داعش دارند میگویند. پس هر دو همان پیام سرکوبگرانه را دارند. میخواهند به مردم، منطق خود را تحمیل کنند تا بتوانند در قدرت بمانند. به همین دلیل هم باید در برابر این موضوع مقاومت کرد؛ و بهعنوان نمایندگان پارلمان اروپا در یک نهاد دموکراتیک که بیش از نیم میلیارد مردم اروپا را نمایندگی میکند، ما بهروشنی میگوییم که از مقاومت علیه آخوندها حمایت میکنیم. مقاومتی که امروزه توسط خانم رجوی نمایندگی میشود؛ و من امروز از طریق این پیام، میخواهم حمایت خود را از مردم ایران اعلام کنم. مردمی که از فقدان آزادی رنج میبرند، نمیتوانند بهطور دموکراتیک ابراز نظر کنند. در انتخابات اخیر، کاندیداهای مستقل امکان شرکت نداشتند و آنهایی را که بهعنوان مدره معرفی کردند، در حقیقت همان کسانی هستند که در گذشته درگیر شکنجه و اعدام بودهاند. پس منطقشان یکی است، هر دو از یک قماشند. حال میخواهند به ما قالب کنند که در درونشان برخی مدره و برخی افراطی هستند، ولی در واقع سر و ته یک کرباسند.
تا زمانی که یک سیستم دموکراتیک وجود نداشته باشد که در آن انتخابات آزاد برگزار شود، که چه مرد و چه زن همه بتوانند بهطور مستقل خود را بهعنوان کاندیدا معرفی کنند، تا آن زمان چیزی بهعنوان دموکراسی در ایران وجود نخواهد داشت.
پس من شما مردم و شهروندان ایران را فرا میخوانم، به فعالیت خود ادامه بدهیم، با شرافت آنطور که باید زندگی کنید و قبل از هر چیز مقاومت کنید، هر چند شاید سخت باشد، من نمیخواهم به شما درس زندگی بدهم و میدانم شما هر چه از دستتان برمیآید انجام میدهید. آنچه در این زمان مهم است، تأکید بر ارزشهای پایهیی حقوقبشر است؛ که یک آیندهٴ جمعی برای تمامی مردم منطقه ایجاد شود.
ادوارد کوکان - نمایندهٴ پارلمان اروپا، وزیر خارجه پیشین اسلواکی
دوستان عزیز، وقتی وزیر خارجه (رژیم) ایران به جلسه کمیسیون خارجی پارلمان اروپا آمد، بسیار روشن بود که با یک وضعیت غیرمنتظره مواجه شد، چرا که بیش از ۲۰ تن از همکارانم، او را با سؤالاتی که از آن خوشش نمیآمد بمباران کردند. این سؤالات مربوط به حقوقبشر در ایران و همچنین نقش بسیار منفی (رژیم) ایران در منطقه بود، بهطور خاص در سوریه.
ولی وقتی هفته پیش، خانم رجوی به پارلمان اروپا آمده بود، وی بهطور دوستانه توسط بسیاری از نمایندگان پارلمان اروپا از گروههای سیاسی مختلف، مورد استقبال قرار گرفت. چه تفاوت فاحشی! من هم مانند بسیاری از دوستانم اینجا کاملاً متقاعدم که سیاست آیندهٴ اتحادیه اروپا در برابر (رژیم) ایران، باید مشروط به پایان دادن به اعدامها باشد؛ مشروط به پایان نقض وحشیانهٴ حقوقبشر و حقوق زنان. فکر میکنم این مسائل باید در ذهن همهٴ سیاستمداران اروپایی باشد، زمانی که در مورد روابط آینده با (رژیم) ایران صحبت میکنیم.
همچنین میخواهم به شما درود بفرستم و از شما در مبارزهتان حمایت کنم. با این آرزوی قاطع که آزادی، آزادی واقعی و دموکراسی، سرانجام روزی در آینده به ایران باز گردد.
بسیار متشکرم.
استانیسلاو پولشاک - نمایندهٴ پارلمان اروپا از جمهوری چک
ما در پارلمان اروپا بسیار نگران حقوقبشر در ایران هستیم. چیزی که نباید با منافع اقتصادی و تجاری مورد معامله قرار گیرد. بعد از روی کارآمدن روحانی بهعنوان رئیسجمهور حداقل ۲۳۰۰ نفر اعدام شدهاند. چیزی که ایران را به کشور شماره یک جهان در تعداد اعدامها رسانده است.
اخیراً خانم مریم رجوی، به پارلمان اروپا آمده بود. ما از اهداف وی برای یک ایران غیردینی و آزاد حمایت میکنیم، بهخصوص از برنامه ۱۰ مادهیی وی که فراخوان به لغو حکم اعدام میدهد. چیزی که یک حرکت بسیار شجاعانه در جهان اسلام است. این برای آینده امید میبخشد.
ما باید در کنار مردم ایران باشیم که در رنج تحت حکومت بنیادگرای اسلامی هستند.
بهعنوان نمایندهٴ پارلمان اروپا از جمهوری چک، مردم ما بهخاطر سیاست مماشات اروپا رنج بردهاند. لذا ما باید از تاریخ بیاموزیم و دموکراسی و حقوقبشر را شاخصهای سیاستگذاری خود قرار بدهیم. بیایید با هم برای یک ایران دموکراتیک تلاش کنیم. با تشکر.
اسوتوسلاو مالینوو - نمایندهٴ پارلمان اروپا از بلغارستان
سلام، هفته پیش ما دوباره فرصت ملاقات مجدد با خانم مریم رجوی در پارلمان اروپا را داشتیم. وی همیشه در پارلمان اروپا مورد استقبال قرار میگیرد. من عضو گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا هستم. برای ما بسیار جالب بود که از او در مورد آنچه در ایران رخ میدهد بشنویم. ما در مورد انتخابات شنیدیم. ضمناً برای ما هیچ شکی وجود ندارد که این انتخابات قلابی بود. جالب بود که توانستیم از وی اطلاعات دستاول در مورد آنچه در انتخابات گذشت بشنویم. همهٴ ما میدانیم که در ایران انتخابات دموکراتیک وجود ندارد. اپوزیسیون اجازهٴ حضور ندارد، لذا ما میفهمیم که رژیم میخواهد تلاش کند، بهنوعی بپوشاند و به جهان بیرون دروغ بگوید. ما همچنین از طریق خانم مریم رجوی بهخوبی در مورد نقض حقوقبشر در ایران مطلع هستیم و هرگز اینرا نخواهیم پذیرفت، هرگز نخواهیم پذیرفت.
من همچنین خواهان بهبود شرایط در کمپ لیبرتی هستم. ما شرایط را دنبال میکنیم و میخواهم هر کاری را که میتوانیم برای اینکه این افراد احساس امنیت بکنند انجام دهم. ما میدانیم زیر فشار و تنشهای بسیاری هستند و من فکر میکنم، مبارزه شما با بهدستآوردن یک ایران آزاد و دموکراتیک به پایان خواهد رسید؛ جایی که احترام به حقوقبشر یک اصل در قانون اساسی آینده خواهد بود؛ و امیدوارم مبارزه شما در آیندهٴ بسیار نزدیک با موفقیت به سرانجام برسد.
هاینز بکر - نمایندهٴ پارلمان اروپا از اتریش
من فکر میکنم در فاز مهمی در تحولات رابطه بین (رژیم) ایران و اتحادیه اروپا هستیم. در پارلمان اروپا گروههای سیاسی مختلفی وجود دارند که حقوقبشر و ساختار دموکراتیک را آنقدر ارزش میگذارند که حاضر به هیچگونه همکاری و شراکتی با رژیم ایران نیستند تا زمانی که رژیم ایران سیاستهای واقعی خود را تغییر نداده باشد. من هم عضو یکی از همین گروهها هستم.
این غیرقابلقبول است که رژیم ایران همچنان بالاترین آمار اعدام را نسبت به جمعیت در تمام جهان دارد. در بین آنها باید به بالاترین آمار اعدام جوانان اشاره کرد و تعداد فوقالعاده زیاد زنان که بسیاری از آنها برای ما غیرقابل درک است که باید به جرم اتهامات غیرمنطقی اعدام شوند. این غیرقابلقبول است، ما باید در برابر آن واکنش داشته باشیم، همین الآن.
ما باید تمامی تلاشهای خودمان را تقویت کنیم تا از اپوزیسیون ایران حمایت کنیم و در عینحال هر گونه همکاری را با رژیم ایران رد کنیم تا زمانی که این رژیم سیاستهایش را تغییر نداده است. میخواهم روشنتر بگویم منظور چیست، یعنی نه اینکه فقط به چنین همکاری نه بگوییم، کاری که همهٴ ما در کشورهایمان باید بکنیم، بلکه روشنتر از آن اینکه تحریمها باید مجدداً علیه (رژیم) ایران مورد بررسی قرار گیرند؛ لذا فکر میکنم برنامه فاز بعدی رابطه اروپا و (رژیم) ایران باید اینطور باشد.
باید تأکید کنم که یک جلسه قابلتوجه در پارلمان اروپا برگزار شد. کنفرانس با شرکت رهبر اپوزیسیون ایران، خانم مریم رجوی، در همین پارلمان با شرکت بالای نمایندگان پارلمان از تمامی فراکسیونهای دموکراتیک و گروهها در این پارلمان. این گروهها در پارلمان اروپا دارای تعداد بالایی از حامیان هستند و همگی با هم این جلسه عالی را برگزار کردند تا بهنوعی همبستگی و حمایت فعال خود را نشان بدهند و من کاملاً وظیفه خود میدانم که از این برنامه حمایت کنم.
براندو بنیفی - نمایندهٴ پارلمان اروپا از ایتالیا
بهعنوان نمایندهٴ پارلمان اروپا و عضو کمیسیون خارجی پارلمان اروپا میخواهم بگویم که ما نباید توجه، نگاه و کنترل خود را از روی حقوقبشر در ایران برگردانیم.
این خیلی نگرانکننده است که ما در زمان حکومت بهاصطلاح رفرمیستها شاهد اوجگیری آمار اعدامها هستیم و همچنین وضعیت بسیار بغرنج فعالان حقوقبشر
(ما) از فراخوان به توقف اعدامها، چه بهلحاظ تعداد و چه بهلحاظ دلائلی که بر اساس آن این احکام صادر میشوند، کوتاه نمیآییم. ما بر این باوریم که این وظیفه ما بهعنوان اعضای جامعه بینالمللی است. مطمئنم که همراه با من، بسیاری از اعضای این پارلمان در حمایت از حقوقبشر خواهند ایستاد.
میلان زور - نمایندهٴ پارلمان اروپا از اسلوونی
دوستان ایرانی من، بهعنوان نمایندهٴ پارلمان اروپا، سالهاست وضعیت ایران را دنبال میکنم. فکر میکنم تا زمانی که آخوندها در حکومت بمانند، هیچ آزادی برای مردم ایران بهوجود نخواهد آمد. بیش از ۲۳۰۰ نفر در ایران از بعد از روی کار آمدن رئیسجمهور بهاصطلاح مدره حسن روحانی اعدام شدهاند.
این رژیم نه تنها دشمن مردم خود است، بلکه بهطور فعالانه به حمایت از تروریسم و بنیادگرایی اسلامی در کشورهای دیگر هم ادامه داده و بهطور کامل از بشار اسد در سوریه حمایت میکند.
ما اخیراً این فرصت را داشتیم که به خانم مریم رجوی در پارلمان اروپا گوش فرا دهیم. بسیاری از همکارانم برای شنیدن صحبتهای او شرکت کردند و او مورد استقبال گرمی قرار گرفت.
ما با نظرات ایشان در مورد ایران اتفاقنظر داریم و از دولتهای اروپایی خودمان میخواهیم که با این اپوزیسیون دیالوگ داشته باشند چرا که آنها بهترین آلترناتیو رژیم فعلی هستند.
پس با هم برای یک ایران آزاد تلاش کنیم. متشکرم.
سلام به همگی، چند هفته پیش ما هزاران نفر در پاریس جمع شده بودیم برای حمایت از مردم ایران در مبارزهشان علیه رژیم آخوندها. وقتی روحانی به پاریس میآمد، ما میخواستیم خیلی روشن بگوییم که حاضر نیستیم به منطق بازار و تجارت تن بدهیم، در صورتی که مقدم بر آن حقوقبشر محترم شمرده نشود.
من فکر میکنم این یک موضوع پایهیی است. نمیتوان با یک رژیم مستبد، دیکتاتوری مذهبی مذاکره کنیم که به زندانیکردن مخالفان خود ادامه میدهد. رژیمی که بهطور گسترده از اعدام و حکم مرگ علیه مردان، زنان و جوانان استفاده میکند. رژیمی که به شکنجه خبرنگاران ادامه میدهد و زنان را تحت فشار قرار میدهد.
برای ما موضوع حقوق پایهیی بشر اصول اساسی هستند و این چیزی بود که چند هفته پیش در پاریس اعلام کردیم. این آن چیزی است که خانم رجوی آمده بود تا در پارلمان اروپا بگوید. وی با نمایندگانی که تمامی گروههای سیاسی پارلمان اروپا را نمایندگی میکردند جلسهیی برگزار کرد. بنابراین ما امروز اینجا میخواهیم بگوییم، ما از جنبش خانم رجوی حمایت میکنیم. چرا که این جنبش، خواهان برقراری یک حکومت مبتنی بر جدایی دین و دولت است. حکومتی که به برابری مرد و زن احترام میگذارد. حکومتی که وابسته به مذهب نباشد.
من فکر میکنم این موضوع بسیار مهمی است، در زمانیکه تمامی منطقه توسط منطق سرکوبگرانهٴ مذهبی در بیثباتی بهسر میبرد، چه در عراق و سوریه با مدل داعش یا در ایران با مدل آخوندها. منطق حاکم بر هر دو یکی است. در هر دو میخواهند یک خلافت بهراه بیندازند. این همان چیزی بود که خمینی در بدو ورودش به ایران گفت. این آن چیزی است که رهبران داعش دارند میگویند. پس هر دو همان پیام سرکوبگرانه را دارند. میخواهند به مردم، منطق خود را تحمیل کنند تا بتوانند در قدرت بمانند. به همین دلیل هم باید در برابر این موضوع مقاومت کرد؛ و بهعنوان نمایندگان پارلمان اروپا در یک نهاد دموکراتیک که بیش از نیم میلیارد مردم اروپا را نمایندگی میکند، ما بهروشنی میگوییم که از مقاومت علیه آخوندها حمایت میکنیم. مقاومتی که امروزه توسط خانم رجوی نمایندگی میشود؛ و من امروز از طریق این پیام، میخواهم حمایت خود را از مردم ایران اعلام کنم. مردمی که از فقدان آزادی رنج میبرند، نمیتوانند بهطور دموکراتیک ابراز نظر کنند. در انتخابات اخیر، کاندیداهای مستقل امکان شرکت نداشتند و آنهایی را که بهعنوان مدره معرفی کردند، در حقیقت همان کسانی هستند که در گذشته درگیر شکنجه و اعدام بودهاند. پس منطقشان یکی است، هر دو از یک قماشند. حال میخواهند به ما قالب کنند که در درونشان برخی مدره و برخی افراطی هستند، ولی در واقع سر و ته یک کرباسند.
تا زمانی که یک سیستم دموکراتیک وجود نداشته باشد که در آن انتخابات آزاد برگزار شود، که چه مرد و چه زن همه بتوانند بهطور مستقل خود را بهعنوان کاندیدا معرفی کنند، تا آن زمان چیزی بهعنوان دموکراسی در ایران وجود نخواهد داشت.
پس من شما مردم و شهروندان ایران را فرا میخوانم، به فعالیت خود ادامه بدهیم، با شرافت آنطور که باید زندگی کنید و قبل از هر چیز مقاومت کنید، هر چند شاید سخت باشد، من نمیخواهم به شما درس زندگی بدهم و میدانم شما هر چه از دستتان برمیآید انجام میدهید. آنچه در این زمان مهم است، تأکید بر ارزشهای پایهیی حقوقبشر است؛ که یک آیندهٴ جمعی برای تمامی مردم منطقه ایجاد شود.
ادوارد کوکان - نمایندهٴ پارلمان اروپا، وزیر خارجه پیشین اسلواکی
دوستان عزیز، وقتی وزیر خارجه (رژیم) ایران به جلسه کمیسیون خارجی پارلمان اروپا آمد، بسیار روشن بود که با یک وضعیت غیرمنتظره مواجه شد، چرا که بیش از ۲۰ تن از همکارانم، او را با سؤالاتی که از آن خوشش نمیآمد بمباران کردند. این سؤالات مربوط به حقوقبشر در ایران و همچنین نقش بسیار منفی (رژیم) ایران در منطقه بود، بهطور خاص در سوریه.
ولی وقتی هفته پیش، خانم رجوی به پارلمان اروپا آمده بود، وی بهطور دوستانه توسط بسیاری از نمایندگان پارلمان اروپا از گروههای سیاسی مختلف، مورد استقبال قرار گرفت. چه تفاوت فاحشی! من هم مانند بسیاری از دوستانم اینجا کاملاً متقاعدم که سیاست آیندهٴ اتحادیه اروپا در برابر (رژیم) ایران، باید مشروط به پایان دادن به اعدامها باشد؛ مشروط به پایان نقض وحشیانهٴ حقوقبشر و حقوق زنان. فکر میکنم این مسائل باید در ذهن همهٴ سیاستمداران اروپایی باشد، زمانی که در مورد روابط آینده با (رژیم) ایران صحبت میکنیم.
همچنین میخواهم به شما درود بفرستم و از شما در مبارزهتان حمایت کنم. با این آرزوی قاطع که آزادی، آزادی واقعی و دموکراسی، سرانجام روزی در آینده به ایران باز گردد.
بسیار متشکرم.
استانیسلاو پولشاک - نمایندهٴ پارلمان اروپا از جمهوری چک
ما در پارلمان اروپا بسیار نگران حقوقبشر در ایران هستیم. چیزی که نباید با منافع اقتصادی و تجاری مورد معامله قرار گیرد. بعد از روی کارآمدن روحانی بهعنوان رئیسجمهور حداقل ۲۳۰۰ نفر اعدام شدهاند. چیزی که ایران را به کشور شماره یک جهان در تعداد اعدامها رسانده است.
اخیراً خانم مریم رجوی، به پارلمان اروپا آمده بود. ما از اهداف وی برای یک ایران غیردینی و آزاد حمایت میکنیم، بهخصوص از برنامه ۱۰ مادهیی وی که فراخوان به لغو حکم اعدام میدهد. چیزی که یک حرکت بسیار شجاعانه در جهان اسلام است. این برای آینده امید میبخشد.
ما باید در کنار مردم ایران باشیم که در رنج تحت حکومت بنیادگرای اسلامی هستند.
بهعنوان نمایندهٴ پارلمان اروپا از جمهوری چک، مردم ما بهخاطر سیاست مماشات اروپا رنج بردهاند. لذا ما باید از تاریخ بیاموزیم و دموکراسی و حقوقبشر را شاخصهای سیاستگذاری خود قرار بدهیم. بیایید با هم برای یک ایران دموکراتیک تلاش کنیم. با تشکر.
اسوتوسلاو مالینوو - نمایندهٴ پارلمان اروپا از بلغارستان
سلام، هفته پیش ما دوباره فرصت ملاقات مجدد با خانم مریم رجوی در پارلمان اروپا را داشتیم. وی همیشه در پارلمان اروپا مورد استقبال قرار میگیرد. من عضو گروه دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا هستم. برای ما بسیار جالب بود که از او در مورد آنچه در ایران رخ میدهد بشنویم. ما در مورد انتخابات شنیدیم. ضمناً برای ما هیچ شکی وجود ندارد که این انتخابات قلابی بود. جالب بود که توانستیم از وی اطلاعات دستاول در مورد آنچه در انتخابات گذشت بشنویم. همهٴ ما میدانیم که در ایران انتخابات دموکراتیک وجود ندارد. اپوزیسیون اجازهٴ حضور ندارد، لذا ما میفهمیم که رژیم میخواهد تلاش کند، بهنوعی بپوشاند و به جهان بیرون دروغ بگوید. ما همچنین از طریق خانم مریم رجوی بهخوبی در مورد نقض حقوقبشر در ایران مطلع هستیم و هرگز اینرا نخواهیم پذیرفت، هرگز نخواهیم پذیرفت.
من همچنین خواهان بهبود شرایط در کمپ لیبرتی هستم. ما شرایط را دنبال میکنیم و میخواهم هر کاری را که میتوانیم برای اینکه این افراد احساس امنیت بکنند انجام دهم. ما میدانیم زیر فشار و تنشهای بسیاری هستند و من فکر میکنم، مبارزه شما با بهدستآوردن یک ایران آزاد و دموکراتیک به پایان خواهد رسید؛ جایی که احترام به حقوقبشر یک اصل در قانون اساسی آینده خواهد بود؛ و امیدوارم مبارزه شما در آیندهٴ بسیار نزدیک با موفقیت به سرانجام برسد.
هاینز بکر - نمایندهٴ پارلمان اروپا از اتریش
من فکر میکنم در فاز مهمی در تحولات رابطه بین (رژیم) ایران و اتحادیه اروپا هستیم. در پارلمان اروپا گروههای سیاسی مختلفی وجود دارند که حقوقبشر و ساختار دموکراتیک را آنقدر ارزش میگذارند که حاضر به هیچگونه همکاری و شراکتی با رژیم ایران نیستند تا زمانی که رژیم ایران سیاستهای واقعی خود را تغییر نداده باشد. من هم عضو یکی از همین گروهها هستم.
این غیرقابلقبول است که رژیم ایران همچنان بالاترین آمار اعدام را نسبت به جمعیت در تمام جهان دارد. در بین آنها باید به بالاترین آمار اعدام جوانان اشاره کرد و تعداد فوقالعاده زیاد زنان که بسیاری از آنها برای ما غیرقابل درک است که باید به جرم اتهامات غیرمنطقی اعدام شوند. این غیرقابلقبول است، ما باید در برابر آن واکنش داشته باشیم، همین الآن.
ما باید تمامی تلاشهای خودمان را تقویت کنیم تا از اپوزیسیون ایران حمایت کنیم و در عینحال هر گونه همکاری را با رژیم ایران رد کنیم تا زمانی که این رژیم سیاستهایش را تغییر نداده است. میخواهم روشنتر بگویم منظور چیست، یعنی نه اینکه فقط به چنین همکاری نه بگوییم، کاری که همهٴ ما در کشورهایمان باید بکنیم، بلکه روشنتر از آن اینکه تحریمها باید مجدداً علیه (رژیم) ایران مورد بررسی قرار گیرند؛ لذا فکر میکنم برنامه فاز بعدی رابطه اروپا و (رژیم) ایران باید اینطور باشد.
باید تأکید کنم که یک جلسه قابلتوجه در پارلمان اروپا برگزار شد. کنفرانس با شرکت رهبر اپوزیسیون ایران، خانم مریم رجوی، در همین پارلمان با شرکت بالای نمایندگان پارلمان از تمامی فراکسیونهای دموکراتیک و گروهها در این پارلمان. این گروهها در پارلمان اروپا دارای تعداد بالایی از حامیان هستند و همگی با هم این جلسه عالی را برگزار کردند تا بهنوعی همبستگی و حمایت فعال خود را نشان بدهند و من کاملاً وظیفه خود میدانم که از این برنامه حمایت کنم.
براندو بنیفی - نمایندهٴ پارلمان اروپا از ایتالیا
بهعنوان نمایندهٴ پارلمان اروپا و عضو کمیسیون خارجی پارلمان اروپا میخواهم بگویم که ما نباید توجه، نگاه و کنترل خود را از روی حقوقبشر در ایران برگردانیم.
این خیلی نگرانکننده است که ما در زمان حکومت بهاصطلاح رفرمیستها شاهد اوجگیری آمار اعدامها هستیم و همچنین وضعیت بسیار بغرنج فعالان حقوقبشر
(ما) از فراخوان به توقف اعدامها، چه بهلحاظ تعداد و چه بهلحاظ دلائلی که بر اساس آن این احکام صادر میشوند، کوتاه نمیآییم. ما بر این باوریم که این وظیفه ما بهعنوان اعضای جامعه بینالمللی است. مطمئنم که همراه با من، بسیاری از اعضای این پارلمان در حمایت از حقوقبشر خواهند ایستاد.
میلان زور - نمایندهٴ پارلمان اروپا از اسلوونی
دوستان ایرانی من، بهعنوان نمایندهٴ پارلمان اروپا، سالهاست وضعیت ایران را دنبال میکنم. فکر میکنم تا زمانی که آخوندها در حکومت بمانند، هیچ آزادی برای مردم ایران بهوجود نخواهد آمد. بیش از ۲۳۰۰ نفر در ایران از بعد از روی کار آمدن رئیسجمهور بهاصطلاح مدره حسن روحانی اعدام شدهاند.
این رژیم نه تنها دشمن مردم خود است، بلکه بهطور فعالانه به حمایت از تروریسم و بنیادگرایی اسلامی در کشورهای دیگر هم ادامه داده و بهطور کامل از بشار اسد در سوریه حمایت میکند.
ما اخیراً این فرصت را داشتیم که به خانم مریم رجوی در پارلمان اروپا گوش فرا دهیم. بسیاری از همکارانم برای شنیدن صحبتهای او شرکت کردند و او مورد استقبال گرمی قرار گرفت.
ما با نظرات ایشان در مورد ایران اتفاقنظر داریم و از دولتهای اروپایی خودمان میخواهیم که با این اپوزیسیون دیالوگ داشته باشند چرا که آنها بهترین آلترناتیو رژیم فعلی هستند.
پس با هم برای یک ایران آزاد تلاش کنیم. متشکرم.