728 x 90

مصاحبهٔ سیمای آزادی با تام مک‌کلینتاک عضو کمیتهٔ قضایی، جودی چو نماینده کنگره و رانی جکسون عضو کمیتهٔ خارجی کنگرهٔ آمریکا

مصاحبه سیمای آزادی با نمایندگان کنگره آمریکا
مصاحبه سیمای آزادی با نمایندگان کنگره آمریکا

مصاحبهٔ سیمای آزادی

با تام مک‌کلینتاک عضو کمیتهٔ قضایی کنگرهٔ آمریکا از حزب جمهوری‌خواه

 

تام مک‌کلینتاک - نمایندهٔ کنگرهٔ آمریکا، عضو کمیتهٔ قضایی – جمهوری‌خواه

سؤال: می‌خواستم نکات کلیدی بحثهای این کنفرانس را در مورد سقوط رژیم اسد و تأثیر آن بر خاورمیانه به‌طور خلاصه بگویید؟

پاسخ: فکر می‌کنم همه ما می‌توانیم احساس کنیم که پایان رژیم دیکتاتوری در ایران نزدیک است و سقوط دیکتاتوری سوریه یک نقطه‌عطف در این تحولات است. من معتقدم که ممکن است به‌زودی شاهد سقوط سریع رژیم ایران باشیم؛ آن‌هم به‌دنبال شکست‌های حزب‌الله و دیگر نیروهای نیابتی آن. به اعتقاد من، دیکتاتورهای حاکم بر ایران به‌پایان دوران خود رسیده‌اند و با دولت جدید در واشنگتن، دیگر توسط این کشور مورد پشتیبانی قرار نمی‌گیرند. آنها باید خودشان با مردم ایران روبه‌رو بشوند که درد و رنج عظیمی را متحمل می‌شوند و من معتقدم که عدالت در راه است.

سؤال: چه تغییرات فوری در سیاست خارجی ایالات متحده در قبال رژیم ایران در سال ۲۰۲۵ پیش‌بینی می‌کنید؟

پاسخ: اول از همه، فکر می‌کنم این دولت به‌طور کامل تحریم‌ها را علیه رژیم اجرا خواهد کرد. به نظر من، روزهای ارسال پول در پالت‌های باری مثل گذشته، تمام شده است. این رژیم دیگر از هیچ اعمال اقتصادی یا دیپلماتیک از سوی واشنگتن پشتیبانی نخواهد شد و فشارها بر روی این رژیم افزایش خواهد یافت، هم از طرف کشور ما و هم دیگران که به‌دنبال تحقق آزادی مردم ایران هستند.

سؤال: خانم مریم رجوی امروز مسیر برای تغییر در ایران توسط مردم ایران را ارائه داد. نظر شما در این باره چیست؟

پاسخ: بله. به‌نظرم تحلیل خانم رجوی و تعهد او به انتقال سریع قدرت به مردم ایران و تأسیس یک دولت نماینده کاملاً درست است.

سؤال: پیام شما به مردم ایران که امروز مصاحبه شما را خواهند دید، چیست؟

پاسخ: فکر می‌کنم همه ما احساس می‌کنیم که رویدادها به‌سرعت تمام در حال پیشرفت است و اعتقاد دارم اگر این روند در سال آینده ادامه یابد، شاهد آزادی ایران و برقراری آزادی و شکوفایی و عدالت برای مردم ایران خواهیم بود؛ و فکر می‌کنم سال آینده در تهران جشن بزرگی خواهیم داشت.

 

مصاحبهٔ سیمای آزادی

با جودی چو نمایندهٔ کنگرهٔ آمریکا از حزب دموکرات

 

جودی چو – نمایندهٔ کنگرهٔ آمریکا، عضو کمیتهٔ امکانات مالی – دموکرات:

سؤال: خانم نماینده، یکی از درخواست‌های سازمان جامعه ایرانیان آمریکایی در پیام امروز خود، داشتن یک نماینده ویژه در مورد مسائل حقوق‌بشر دربارهٔ ایران بود. با توجه به افزایش اخیر اعدامها در ایران تحت رئیس‌جمهور کنونی آنها، پیام شما در مورد حقوق‌بشر چه خواهد بود و به نظر شما جامعه جهانی باید در این مورد چه اقداماتی انجام دهد؟

جودی چو: ما قطعاً باید از حقوق‌بشر دفاع کنیم. می‌دانیم که رژیم ایران در برخورد با افرادی که برای حقوق خود ایستاده‌اند، بسیار بی‌رحم بوده است. از مهسا امینی گرفته تا مسائل امروز. بنابراین، بله، ما باید نهادهایی داشته باشیم که بر حقوق‌بشر نظارت و در مورد آن صحبت کنند. به نظر من، به‌طور کلی باید یک آینده دو حزبی در کنگره بسازیم که از آزادی مردم ایران حمایت کند و من قطعاً از هر تلاشی که به این سمت برود حمایت می‌کنم تا تضمین شود که مردم ایران بتوانند از همان دموکراسی برخوردار بشوند که بسیار شایسته‌اش هستند.

سؤال: پیام شما به مردم ایران در داخل که مصاحبه شما را از سیمای آزادی تماشا می‌کنند چیست؟

جودی چو: می‌خواهم به آنها بگویم در ایالات متحده کسانی هستند که از خواست شما برای دموکراسی حمایت می‌کنند و امیدواریم که این حمایت در ایالات متحده گسترش یابد. در حالی‌که تعداد هر چه بیشتری، پتانسیل یک ایران دموکراتیک را می‌بینند، فکر می‌کنم می‌توانیم پیشرفت کنیم و اطمینان حاصل کنیم که حقوق مردم ایران رعایت شود.

 

مصاحبهٔ سیمای آزادی

با رانی جکسون

عضو کمیتهٔ خارجی کنگرهٔ آمریکا از حزب جمهوری‌خواه

 

رانی جکسون – نمایندهٔ کنگرهٔ آمریکا، عضو کمیتهٔ خارجی - جمهوری‌خواه

سؤال: آقای نماینده، سقوط رژیم اسد چگونه وضعیت ژئوپلیتیکی منطقه را به‌ویژه در رابطه با ایران تغییر می‌دهد؟

رانی جکسون: فکر می‌کنم این یک تغییر بنیادین است. دیگر (رژیم) ایران نمی‌تواند برای جابه‌جایی سلاح و صادرات الزامات تروریسم خود را از طریق سوریه به سایر مناطق خاورمیانه، به‌ویژه لبنان، به‌آنجا دسترسی داشته باشد. لذا فکر می‌کنم این تغییر تأثیر بسیاری خواهد داشت. این به‌واقع تلاش‌های (رژیم) ایران را برای ایجاد هرج و مرج در خاورمیانه خنثی می‌کند. امیدوارم در دراز مدت، سوریه بتواند ثبات یابد و مردم سوریه بتوانند در صلح زندگی کنند و این همان چیزی است که ما برای مردم ایران نیز می‌خواهیم. ما می‌خواهیم آنها بتوانند در کشوری آزاد، دموکراتیک، غیراتمی و صلح‌آمیز زندگی کنند که از شکوفایی برخوردار شوند و بخشی از جامعه جهانی باشند

سؤال: ایالات متحده چگونه باید موضع خود را در قبال رژیم ایران تغییر بدهد، با توجه به تغییرات جدیدی که در خاورمیانه پس از سقوط اسد شاهد آن هستیم؟

رانی جکسون: خب، فکر می‌کنم آنچه از رئیس‌جمهور ترامپ خواهید دید، عدم بردباری تمام‌عیار آن چیزهایی است که در جریان بوده است. همان‌طور که قبلاً گفته‌ام، تلاش کرده‌ام در رابطه با این موضوع حزبی عمل نکنم، اما فکر می‌کنم که دولت کنونی سیاستی اتخاذ کرده مبنی بر چشم‌پوشی و نادیده‌گرفتن آنچه در ایران برای مدت زیادی اتفاق افتاده است. هم در رابطه با نفتی که آنها می‌فروشند و این رژیم را غنی می‌سازد، هم دربارهٔ صدور ترویسم برای ایجاد هرج و مرج و آوردن ترور در جوامع صلح‌آمیز. فکر می‌کنم شاهد یک عدم بردباری کامل نسبت به آن وجود خواهد داشت. رئیس‌جمهور ترامپ رژیم ایران را مورد حسابرسی قرار خواهد داد. آنها باید پاسخگوی اقداماتشان باشند و من فکر می‌کنم این منجر به سرنگونی رژیم ایران خواهد شد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/79e7e4d1-2ee1-4076-ac05-8d7019d0e082"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات