728 x 90

افزايش فشار بر زندانيان,

با زندانیان سیاسی - ۲۸آذر ۹۱

-

زندان و شکنجه زندانیان سیاسی
زندان و شکنجه زندانیان سیاسی
زندان سنندج 28آذر 91
مأموران زندان سنندج کارگر زندانی سیاسی پدرام نصراللهی را به سلول انفرادی منتقل کردند و به خانواده او اجازه ملاقات ندادند. پدرام نصراللهی به اتهام تلاش برای ایجاد تشکل کارگری و اطلاع‌رسانی در مورد فشارهایی که به کارگران وارد می‌شود محاکمه و به 19ماه زندان محکوم شده است.

زندان بندرعباس 28آذر 91
به‌دنبال انتشار نامه زندانی سیاسی ارژنگ داوودی از زندان بندرعباس که در آن باندهای وابسته به ولی‌فقیه ارتجاع را در چپاول خانه و اموالش افشا کرده بود، دژخیمان زندان، او و خانواده‌اش در تهران را از حق ارتباط تلفنی با یکدیگر محروم کرده‌اند و خانواده وی را از وضعیت سلامتی این معلم سالخورده بی‌خبر گذاشته‌اند.

زندان اوین 28آذر 91
کارگر زندانی سیاسی رضا شهابی اعتصاب‌غذای خود را که در اعتراض به رفتار ضدانسانی مأموران زندان از روز 25آذر شروع کرده هم‌چنان ادامه می‌دهد. رضا شهابی در اعتراض به سنگ‌اندازی دژخیمان در روند درمان او و رفتار توهین‌آمیز در بیمارستان هزار تخت خوابی با وی اقدام به اعتصاب‌غذا و خودداری از مصرف دارو کرده است.

طی هفته‌های اخیر دژخیمان زندان اوین فشار به شماری از زندانیان سیاسی را که بیدادگاههای رژیم آخوندی را نامشروع اعلام کرده و حاضر به شرکت در آنها نیستند، افزایش داده و آنها را یا به بند انفرادی منتقل می‌کند یا از ادامه درمان آنها جلوگیری می‌کند. از جمله علی معزی پدر دو مجاهد اشرفی را به مدت دو هفته به انفرادی بردند و زندانی سیاسی دیگر محمد سیف‌زاده، وکیل دادگستری از درمان در خارج زندان محروم شد.
سیف‌زاده در نامه‌یی به دادگاه رژیم با اشاره به دلایل عدم حضور خود در چنین دادگاهی نوشت:
اولا: دادگاههای انقلاب از اساس غیرقانونی بوده و هیچ مشروعیت قانونی ندارد.
ثانیا: به اتهامات متهمین سیاسی، انحصارا و اختصاصا باید در محاکم عمومی دادگستری، با حضور هیأت منصفه واقعی (نه حکومتی) و به‌ صورت علنی رسیدگی شود.
ثالثا: به‌لحاظ عدم استقلال قوه قضاییه و قضات و فقدان دادرسی منصفانه و تهدید مدیرکل اطلاعات آقای فرهانی پس از نقض حکم اول در شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر و امتناعم از دروغ پراکنی علیه همکاران عزیز دایر بر این‌که آنها را متهم به ارتباط با بیگانه نمایم، تهدید کرد، برایم ٢٠ سال حبس خواهد گرفت… حضور در دادگاه نخواهم داشت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/13b069ab-7f49-4134-bbec-8ffa919a2be3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات