دفن فوت شدگان ناشی از کرونا در معابر شهر اراک
روز چهارشنبه ۲۱آبان، طوفان محمدی رئیس کمیسیون شورای شهراراک از نبودن محل خاکسپاری برای تعداد بالای فوتی های ناشی از کرونا به دلیل پربودن ظرفیت قبرستان اراک خبر داد.
طوفان محمدی گفت:« تعداد بالای فوتیهای بیماری کرونا سبب شده تا ظرفیت آرامستان اراک تکمیل شود و دیگر جایی برای دفن فوتیها باقی نماند. درحال حاضر با توجه به وخامت شرایط موجود، فوت شدگان در معابر آرامستان دفن میشوند که این امر در آیندهای بسیار نزدیک اثرات منفی خود را نشان خواهد داد».
وی گفت:« روزانه بین ٣٠ تا ٥٠ نفر در آرامستان اراک دفن میشوند و همین افزایش آمار سبب خستگی کادر زحمت زحمتکش آرامستان شده زیرا آنها ۲۴ ساعته مشغول کار هستند و حتی فرصت استراحت پیدا نمیکنند».
اعتراف به افزایش جانباختگان کرونا در نیشابور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به افزایش مبتلایان و مرگ و میرهای کرونایی در شهرستان نیشابوراعتراف کرد .تلویزیون رژیم در این باره گفت:
گزارشگر: نیشابور بزرگ در زیر باز موج سنگین و سیاه کرونا خمیده شده
عظیمینژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور: نیشابور در تقسیم بندی رنگهای سامانه ماسک جزء شهرهای سیاه اعلام شده
گرازشگر: هر روز بهشمار مبتلایان و مرگ و میرهای کرونایی در این شهر افزوده میشود
عظیمی نژاد: در آبان متوسط تعداد مرگهای ما به 7 و 3 دهم رسیده بالاترین میزان در دوره کرونا بوده .
( تلویزیون آستان رضوی(رژیم)۲۲آبان)
بحرانیتر شدن روزانهٔ کرونا در آذربایجان غربی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اعتراف به اینکه وضعیت شیوع کرونا در استان هر روز بحرانیتر میشود، گفت: ۵۱ فوتی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته به ثیت رسیده است.
جواد آقازاده گفت: از این فوتیها بیشترین سهم با ۱۵ نفر مربوط به مرکز استان بود و بقیه نیز از ۱۱ شهرستان شمال و جنوب آذربایجان غربی بودند که نشاندهنده وضعیت نامناسب شیوع کرونا در استان است.
به گفته آقازاده از کل بیماران بستری شده، ۲۹۵ نفر در بخش مراقبتهای ویژه تحت نظرند و ۹۶ نفر نیز با شرایط ویژه از دستگاه ونتیلاتور استفاده میکنند.
منبع: مهر23آبان
روند صعودی ابتلا بهکرونا در آذربایجان غربی
خبرگزاری رسمی رژیم-ایرنا ۲۳آبان گزارش داد: روند صعودی ابتلا بهکرونا در آذربایجان غربی ادامه دارد. طبق آخرین آمار، تعداد بستریهای ناشی از ابتلا بهبیماری حاد تنفسی در آذربایجان غربی بهیکهزار و ۶۵۲ نفر رسیده که از این تعداد ۹۵۷ نفر مشکوک و ۶۹۵ نفر مبتلا بهکرونا هستند. تعداد بستری شدگان در آذربایجان غربی در آی.سی.یو ۳۰۱ نفر است که از این تعداد، ۸۹ نفر بهدستگاه ونتیلاتور متصل هستند
معاون درمان ستاد حکومتی مقابله با کرونا: وضعیت استان تهران بحرانی است
نادر توکلی معاون درمان ستاد حکومتی مقابله با کرونا در استان تهران اعتراف کرد: وضعیت استان تهران وضعیت بحرانی است و درخواست تعطیلی دو هفتهیی استان تهران تقریباً در حال جلو رفتن است .
وی افزود: ما قبلاً مناطقی را مناطق سفید اعلام میکردیم، اما الآن این مناطق وجود ندارد و دارای سه وضعیت بحرانی، قرمز و زرد هستیم.(خبرگزاری حکومتی فارس ۲۳آبان)
اهواز؛ ۱۷۸۲ بیمار با عارضه تنگی نفس راهی بیمارستان شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در پی اولین بارندگیهای پاییزی در خوزستان و تا صبح روز جمعه تعداد ۱۷۸۲ بیمار با علائم تنفسی و تنگی نفس به بیمارستانهای استان مراجعه کردهاند که از این تعداد ۱۵۸ بیمار بستری شدهاند. (خبرگزاری حکومتی فارس جمعه ۲۳ آبان)
سخنگوی وزارت بهداشت ۴۶۱ فوتی و ۱۱۷۳۷ ابتلای جدید
سخنگوی وزارت بهداشت جمعه ۲۳ آبان شمار جانباختگان بیماری کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر در کشور را ۴۶۱ نفر اعلام کرد.
نتایج آزمایشهای کرونا در کشور ۱۱ هزار و ۷۳۷ نفر مبتلای جدید شناسایی شده است که با احتساب این تعداد مجموع مبتلایان به کرونا در کشور تا امروز به ۷۳۸ هزار و ۳۲۲ نفر رسیده است.
معاون کل وزارت بهداشت: "فشار به ظرفیت بیمارستانی" مرگ و میر کرونا را بالا میبرد
ون کل وزارت بهداشت گفت: وقتی میزان بستری بالا است به ظرفیت بیمارستانی فشار میآورد و این موضوع در تمام کشورها ثابت شده که میزان مرگ و میر هم با این شرایط بالا خواهد رفت.
«ایرج حریرچی» معاون کل وزارت بهداشت رژیم در گفتگو با خبرنگار حکومتی ایلنا، با اشاره به لزوم ایجاد محدودیتها برای مقابله با کرونا، بیان کرد: یکی از مزایای ایجاد محدودیتها میتواند، بازیابی دوباره کادر درمان باشد، ولی هدف اصلی این است که میزان ابتلا کاهش پیدا کند. (ایلنا جمعه ۲۳ آبان)
وضعیت تهران از نظر شیوع کرونا بحرانی است
نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران: وضعیت تهران از نظر شیوع کرونا بحرانی است و موضوع تعطیلی دو هفتهیی استان تهران در آستانه تأیید نهایی است. (برنا جمعه ۲۳ آبان)
بحرانیتر شدن روزانهٔ کرونا در آذربایجان غربی
بنا به گزارش روزنامه مهر رژیم، روز جمعه ۲۳آبان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اعتراف به اینکه وضعیت شیوع کرونا در استان هر روز بحرانیتر میشود، گفت: ۵۱فوتی دیگر در ۲۴ساعت گذشته به ثبت رسیده است.
جواد آقازاده گفت: از این فوتیها بیشترین سهم با ۱۵نفر مربوط به مرکز استان بود و بقیه نیز از ۱۱شهرستان شمال و جنوب آذربایجان غربی بودند که نشاندهنده وضعیت نامناسب شیوع کرونا در استان است.
به گفته آقازاده از کل بیماران بستری شده، ۲۹۵نفر در بخش مراقبتهای ویژه تحت نظرند و ۹۶نفر نیز با شرایط ویژه از دستگاه ونتیلاتور استفاده میکنند.
وضعیت اورژانس یک بیمارستان در اهواز/ یک شب بارانی...!
روزهای سخت پیشروی فارس/ از کمبود احتمالی دارو تا تخت
استاندار فارس گفت: اگر روند فعلی ابتلا به کرونا در استان ادامه داشته باشد احتمال دارد که با مشکلاتی نظیر کمبود دارو و پذیرش نشدن بیمار در مراکز بیمارستانی مواجه شویم، از این رو محدودیتهای سخت کرونایی در فارس اعمال خواهد شد.
همچنین با اشاره به مرگ بیش از ١۵٠ نفر در روز در صورت رعایت نشدن شیوه نامههای بهداشتی، عنوان کرد: یکی از روشهایی که میتوان زمینه کاهش همهگیری بیماری در استان را فراهم کرد موضوع آموزش است. دستگاههای اجرایی و خدماتی مکلفند آموزشهای لازم در راستای کنترل بیماری کرونا را به جامعه مخاطب خود ارائه دهند.
استاندار رژیم در فارس خواستار افزایش مراکز درمانی و کاهش هزینههای تست کووید ۱۹ توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد (انتخاب پنجشنبه ۲۲ آبان).
۲۷ استان کشور پرخطر اعلام شده است
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، در حال حاضر استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار گرفتهاند و سفر به این مناطق همچنان پرخطر محسوب میشود.
وزارت بهداشت، استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان را نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار داده است (پایگاه خبری ۸دی رژیم جمعه ۲۳آبان).
فوقتخصص آیسییو در بیمارستان مسیح دانشوری: هر روز ما در کنترل کرونا شکست میخوریم
محمدرضا هاشمیان، فوقتخصص آیسییو در بیمارستان مسیح دانشوری، با اعلام اخراج خود از کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: «من وارد کمیته علمی ستاد ملی کرونا شدم و چون مخالفت شدید علیه داروی آنتیوایرال کردم و مرتب در این کمیته گفته میشد رمدسیویر بد است، عذر من را خواستند. مسأله این است اگر مخالف صحبت کنید انگار بحث سیاسی شده و شدیداً با شما برخورد میشود».
هاشمیان در مصاحبه با روزنامه فرهیختگان پنجشنبه ۲۲آبان با بیان اینکه «هر روز ما در کنترل کرونا شکست میخوریم»، افزود: «ما با یکسری باز یکن که همواره در این مسیر اکثراً اشتباه و اخبار اشتباه به مردم منتقل کردند، به جلو حرکت میکنیم».