براساس گزارش رسیده؛ ماموران وزارت بدنام اطلاعات در سمنان و قم به منزل خانواده نبوی یورش بردند و سید ظهور نبوی و مهری نبوی را دستگیر کردند و به سلولهای انفرادی بازداشتگاه وزارت اطلاعات منتقل کردند.
براساس همین گزارش: صبح روز چهارشنبه 21بهمن ماه ماموران وزارت بدنام اطلاعات سمنان به فرماندهی عرفانی سربازجوی این وزارتخانه همراه با 2نفر دیگر به منزل سید ظهور نبوی 51ساله در حالی که در خواب بهسر میبرد یورش بردند و او را با اقدامهای وحشیانه وضرب و شتم دستگیر کردند و به سلولهای انفرادی زندان مرکزی سمنان منتقل کردند.
آنها همچنین منزل وی را مورد بازرسی قرار دادند کامپیوتر و سایر وسائل شخصی آنها را با خود بردند. سربازجوی وزارت اطلاعات همسر آقای نبوی را مورد تهدید قرار داد و به او گفت: تو را هم دستگیر خواهیم کرد.
سید ظهور نبوی از زندانیان سیاسی دهۀ 1360 میباشد.
همچنین ماموران وزارت بدنام اطلاعات روز سهشنبه 20بهمن ماه به منزل علی نبوی در شهر قم یورش بردند و همسر او را خانم مهری نبوی خانهدار و دارای یک فرزند دستگیر و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات منتقل کردند. آقای علی نبوی پیش از این دستگیر و در بازداشت وزارت اطلاعات بهسر میبرد.