728 x 90

-

سازمان ملل حمله تروریستی پاکستان با ۱۷۰کشته و مجروح را محکوم کرد

-

انفجار تروریستی پاکستان
انفجار تروریستی پاکستان
بان کی‌مون؛ دبیرکل سازمان ملل‌متحد حمله تروریستی روز دوشنبه 18مرداد در پاکستان، که 70کشته و بیش از 100 مجروح بر جای گذاشت را محکوم کرد.

فرحان حق معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل‌متحد روز دوشنبه در نشستی خبری گفت: «بان کی‌مون؛ دبیرکل این سازمان حمله تروریستی در ورودی یک بیمارستان دولتی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرده است» .

وی افزود: «بان کی‌مون همچنین گفته است برای برقراری امنیت در پاکستان و مقابله با تروریست ها باید از تمامی‌ توان استفاده کرد» .

فرحان حق افزود: «دبیرکل سازمان ملل‌متحد با ابراز همدردی با دولت و ملت پاکستان، برای قربانیان این حمله رحمت و برای مجروحان شفای عاجل آرزو کرد» .
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d110d906-7a27-47f5-bb10-3f9713dda74f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات