728 x 90

دخالتهای ایران,اخبار امريكا,

ژنرال لوید آستین فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا: رژیم ایران و داعش دو خطر اصلی منطقه

-

ژنرال لوید آستین، فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا - سنتکام
ژنرال لوید آستین، فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا - سنتکام
ژنرال لوید آستین، فرمانده ’نیروهای مرکزی آمریکا’ ـ سنتکام که مأموریتش منطقه‌یی از خلیج فارس تا شمال آفریقا را در بر می‌گیرد تصریح کرد رژیم ایران و داعش دو خطر اصلی منطقه هستند.

وی در جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا افزود: بعد از توافق اتمی ‌رفتار و سیاستهای رژیم ایران تغییر نکرده و این رژیم هم‌چنان عامل بی‌ثباتی در منطقه است.

ژنرال لوید آستین گفت: ’در مورد ایران، در حالیکه امیدوار بودیم که توافق اتمی و نتایج حاصل از انتخابات اخیر به رفتار مسئولانه این کشور منتهی شود، اما هنوز هیچ نشانه‌ای از تمایل سران رژیم ایران به تغییر روش و سیاستهایشان مشاهده نکرده‌ایم.’

ژنرال لوید آستین افزود: واقعیت این است که هم‌اکنون رژیم ایران به‌صورت یک عامل بی‌ثبات کننده در منطقه باقی مانده و برخی از جهت گیریهای اخیرش به رفتارهای کشوری که مایل است به‌عنوان یک واحد مسئول شناخته شود، هیچ شباهتی نداشته است. به همین دلیل، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا تحرکات رژیم ایران را به‌دقت زیر نظر خواهد داشت.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c4bc4ff1-b221-4d68-b193-b7ddb41b485f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات