این مطلب تکمیل میشود.
این خبر حاوی تحولات سیرک انتخابات طی روز جاری است.
نگرانی پاسدار جوانی معاون سپاه از تحریم سیرک انتخابات
پاسدار جوانی معاون سیاسی سپاه جهل و جنایت وحشت نظام آخوندی را از تحریم سیرک انتخابات به نمایش گذاشت و گفت: عدهیی امروز هم نوا با دشمن بر طبل عدم مشارکت مردم و تحریم انتخابات میکوبند و افرادی هم با آنها همراه میشوند. وی ترغیب مردم به مشارکت پایین در انتخابات را از جمله اهداف دشمنان و بدخواهان نظام آخوندی دانست و افزود: دشمن پس از هدف مذکور بهدنبال تشدید فشارها و تحریمها و مطالبات بیشتر در امتیازگیری و ایجاد اخلالهای امنیتی است. (خبرگزاری نیروی تروریستی قدس – تسنیم ۱۲خرداد)
نماینده ولیفقیه ارتجاع در سپاه ضد عاشورا از تحریم سیرک انتخابات
نجفقلیزاده سرایی نماینده ولیفقیه ارتجاع در سپاه ضد عاشورا با وحشت از تحریم سیرک انتخابات در شبکههای اجتماعی گفت: امروز جبهه ضدانقلاب هجمه سنگینی را علیه نظام به راه انداخته و شروع به سیاهنمایی در مورد انتخابات پیش رو کرده است.
وی افزود: بر همین اساس از مدتها پیش کمپینهای مختلفی با عنوان نه به انتخابات، ۱۴۰۰ فاسد و ۱۴۰۰سیاه از سوی رسانههای ضدانقلاب راهاندازی شده است. (خبرگزاری حکومتی ایرنا ۱۲خرداد)
اعتراف همتی به بینتیجه بودن فیلترینگ
همتی رئیس بانک مرکزی رژیم کاندید سیرک انتخابات به بینتیجه بودن فیلترینگ اعتراف کرد و گفت:
یکی از مشکلات ما الآن مثلا فیلتر کردن است خب خیلی از این فضای مجازی واقعاً چه لزومی دارد ما دولت وارد این قضیه بشود خب همه که مردم که وارد میشوند فقط با زحمت وارد میشوند یک هزینه فیلترینگ را هم باید بدهند خب مسیر در واقع بیزینس و مسیر اطلاعرسانی گفتگوی مردم عوض شده من واقعاً نمیدانم چرا ما اصرار داریم که چیزی که آزمونش را در همه جا جواب نداده سالهای گذشته هم آزمون کردیم این را تداوم ببخشیم. (رادیو رژیم ۱۲خرداد)
مجیزگویی و التماس روحانی در لفاقهٔ طعنه بهشورای نگهبان خامنهای
آخوند روحانی در جلسه هیأت دولتش بار دیگر موضوع همهپرسی را مطرح کرد و گفت: بعضی از کلمه همهپرسی خوششان نمیآید. اما اساس نظام با همهپرسی بود. مشارکت و صندوق مهمترین مسأله ماست. نکند فردی از روی نادانی بگوید مهم نیست اگر مردم کم در انتخابات شرکت نکنند. همه باید کاری بکنیم که مردم با امید بیایند پای صندوقها و رأی به اصلح بدهند.
وی به باند رقیب هشدار داد: دو ماه دیگر فرصت است و اکنون نمیخواهم نطق خداحافظی انجام دهم چرا که در آن زمان به موقع حرفهایی که باید گفته شود را میگویم. (خبرگزاری حکومتی فارس ۱۲خرداد)
نگرانی از مواضع سرکوبگرانهٔ سرکردهٔ نیروی انتظامی و دادستان رژیم در تهران
درباره اظهارات سرکوبگرانه سرکردگان نیروی انتظامی و قضائیه خامنهای، روزنامه حکومتی ستاره صبح نوشت: «اشتری فرمانده نیروی انتظامی جدیداً مواضعی گرفته و گفته کسانی که درباره عدم مشارکت صحبت کنند ما برخورد میکنیم، یا دادستان تهران در این خصوص اظهارات نگرانکنندهای داشته است، آن چیزی که باعث عدم مشارکت و کاهش حضور مردم پای صندوقهای رأی میشود این نوع موضعگیریهاست». (روزنامهٔ ستاره صبح۱۲ خرداد)
مهرعلیزاده: دولت مردم را در بورس بیچاره کرد.
این روزها شاهد قطعی برق هستیم، این خندهدار نیست؟
در زمان جنگ شاهد قطعی برق بودیم چون زیربناها از بین رفته بود اما الآن چه بهانهای برای این قضیه است؟
در زمان تحریم و نداری دلار، ارز ۴۲۰۰تومانی به افرادی میدهیم که بخشی از آن را میخورند و با بقیهاش سنگ قبر، سنجاق قفلی و صلواتشمار وارد میکنند.
والله در تاریخ به ما میخندند؛ میگویند یا خائن بودید یا عقل نداشتید
نمیدانم با چه انگیزهای دولت حباب بورس را باد کرد و با یک سوزن مردم را بیچاره کرد.
بعد از آن هم ۲۰۰میلیون دلار از جیب مردم برداشتند تا خسارت کاری که کردند را جبران کنند!
جلیلی: امروز در کشور ۹۰هزار میلیارد تومان دست ۱۱نفر است و روزی ۲هزار میلیارد تومان خلق پول میشود.
حسن خمینی: در سیاست خارجی، یکی از شروط مهم آن انصاف است. پیروزیهایی که منصفانه به دست نیاید، زمینهساز جنگهای دائمی است (سایت حکومتی جماران ۱۲خرداد).
روزنامهٔ حکومتی وطن امروز ۱۲خرداد: شکاف موجود میان وضعیت فعلی جامعه و وعدههای انتخاباتی سال۹۶ مؤید این نکته است که غلبه فضای هیجانی و مانور روی دوقطبیهای کاذب میتواند چه سرانجام و خسارتهای جبرانناپذیری برای نظام داشته باشد.
جنگ باندی و تمسخر وعده یارانه۴۵۰هزار تومانی پاسدار رضایی
بهدنبال وعده پاسدار رضایی مبنی بر دادن یارانه ۴۵۰هزار تومانی در صورت درآمدن از صندوق شعبدهٔ انتخابات نظام، کیهان خامنهای وی را مورد تمسخر قرار داد و نوشت: کاندیدی که قول افزایش ۱۰برابر شدن یارانه نقدی را میدهد باید بداند عملی شدن این وعده حداقل در سال۱۴۰۰ و با وجود قانون بودجه امسال شدنی نیست زیرا در این بودجه اعتباری برای افزایش ۱۰برابری یارانه دیده نشده است. (روزنامه حکومتی کیهان ۱۲خرداد)
باند مجمع روحانیان اعلام کرد هیچ نامزدی ندارد
باند مجمع روحانیان اعلام کرد که هیچ نامزدی در نمایش انتخاباتی ریاستجمهوری رژیم ندارد و این تصمیم را برای پرهیز از افتادن در دامی که مهندسان انتخاباتی تدارک دیدهاند، اتخاذ کرده است.
در بیانیه این باند که آخوند شیاد محمد خاتمی رئیسجمهور سابق رژیم ریاست آن را برعهده دارد، آمده است: آنچه شورای نگهبان در عدم احراز صلاحیت شخصیتهای برجسته انجام داده، ضایعه بزرگی بود... و تصمیم شورای نگهبان بدون تردید ضربه هولناکی به اعتبار نظام در داخل و خارج کشور زده است. (روزنامه حکومتی همشهری ۱۱خرداد)
زاکانی: fatf طناب داری است که به گردن خودمان میاندازیم...
اثرات تحریم بهخاطر بیعرضگی مسئولانی است که فکر میکنند فقط باید با آمریکا و اروپا و دلار معامله کرد. ما هم دنبال رابطه با اروپا هستیم.
همزمان با برجام خط تلاش دیگری توسط تیم بچههای انقلابی و باورمند پیگیری میشد. ۴۰۰میلیون دلار از زمان شاه خرید داشتیم که در آمریکا مانده بود و تبدیل به ۱.۷ میلیارد دلار شد و در مقابل آن ۴جاسوس آزاد شدند. این نتیجه دیپلماسی انقلابی بود.
زاکانی گفت: مذاکراتی که الآن در جریان است قرار بود فرسایشی نباشد اما الآن فرسایشی است، قرار بود از سر ضعف نباشد اما الآن در بخشهایی از سر ضعف است.
پاسدار حسن عباسی: ما اشتباه کردیم انتخابات برگزار کردیم
پاسدار حسن عباسی مهره خامنهای در مورد نمایش انتخابات رژیم آخوندی و در جنگ گرگها با حمله با باند مغلوب نظام روز چهارشنبه ۱۲خرداد گفته است: «ما یک مشکلی داریم که از دوره آقای خاتمی از سال۷۶ شروع شد از قبل آن در مجلس پنجم آمدیم مدل دمکراسی غربی در رقابتهای انتخاباتی را پذیرفتیم. اشتباه کردیم. الآن این سخن مطرحه، امارات که انتخابات نداره اعصاب مردمش راحتتر نیست؟ قطر که انتخابات نداره، عمان که انتخابات نداره، این ترکمنستان بالای ایران انتخابات نداره آرامتر نیست اعصابشان؟ ما اشتباه کردیم انتخابات برگزار کردیم، باید مثل امارات و قطر انتخابات نداشته باشیم تا اعصاب مردم راحتتر باشد!» (سایت قطره ۱۲خرداد).
حملهٔ زاکانی بهروحانی: مذاکرات وین حراج آخر فصل دولت روحانی
در روال جنگ گرگها علیرضا زاکانی کاندید سیرک انتخابات با حمله به آخوند شیاد روحانی در توئیتی نوشت: با مذاکره مخالف نیستیم، با تصمیمات ۲۰دقیقهیی مخالفیم. کنگره ابزار مواجهه آمریکا با لغو تحریمهای ایران بود، اما اینجا مجلس ما ۲۰ دقیقهیی به پای غربیها ذبح شد. با مذاکره مخالف نیستیم، با مفت فروشی مخالفیم؛ مذاکرات امروز وین، حراج آخر فصل دولت روحانی است.(روزنامه حکومتی شرق ۱۱خرداد)
علی صوفی، کارشناس حکومتی: شاهد هیچگونه شور و هیجان انتخاباتی نیستیم، فضای انتخابات سیاسی نیست، امنیتی است. این برنامهریزی (حذف کاندیداها) بر مبنای یک مصلحت، مهمتر از انتخابات تلقی شده. . (خبرگزاری حکومتی ایلنا ۱۲خرداد).
روزنامهٔ حکومتی شرق ۱۲خرداد: در حالی که شورای نگهبان با رد صلاحیت گستردهٔ نامزدهای انتخابات تلاش در تک قطبی شدن انتخابات داشت و تقریباً هم موفق بود، اکنون حداقل حضور نامزدهایی غیر از اصولگرا را نیز برنمیتابد و بهدنبال رد صلاحیت آنهاست.
افشای دزدیهای نجومی در جریان جنگ گرگها
زاکانی: یک ماه پیش به همتی گفتم که زنگنه (وزیر نفت) در حسابش چند میلیارد درهم پول دارد، ولی همتی خبر نداشت.
یکپایه کردن رژیم با حذف مردم
روزنامه حکومتی همدلی ۱۲خرداد درباره در نظر نگرفتن و حذف مردم برای یکپایه کردن حکومت با انتصاب آخوند جلاد رئیسی نوشت:
در بخشهایی از حاکمیت، گفتمانی شکل گرفته است که گویی نه برای مشروعیتبخشی به نظام نیاز به حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هست و نه اعتبار و غنای انتخابات برای آنان مهم است.
در این فضا برخی از مسئولان نیز برخلاف رویه پیشین از مشارکت حداقلی دفاع میکنند و حتی مشارکت حداکثری را دردسر میدانند و میگویند که حاصل انتخابات پرشور انتخاب نادرست است.
همین چند روز پیش عبدالرضا مصری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، طی اظهاراتی پیرامون انتخابات گفت: «حاصل انتخاباتهای پرشور، انتخابات نادرست بوده است و اتفاقات دیماه ۹۶ یکی از نتایج آن است».
حذف مردم از مشارکت در تعیین سرنوشت کشور را میتوان عبور بخشهایی از محافل موجود در نظام از مردم نام گذاشت.
بدیهی است مردمی که حس نادیده گرفته شدن و هیچ انگاشته شدن در آنان بهوجود آید، احساس همدلی و یکی شدن با حذف کننده خود را نخواهند داشت. نظامهای سیاسی اگر ادعای دموکراسی دارند باید چهارچوب و آداب آن که فراهم کردن زمینه مشارکت حداکثری در امور مختلف است را بپذیرند.
روزنامه حکومتی شرق ۱۲خرداد: همتی هم مثل جهانگیری نماینده وضع موجود است
جبهه اصلاحات چه بخواهد، چه نخواهد، بهدلیل حمایتی که در ۹۲ و ۹۶ از حسن روحانی کرد، شریک عملکرد دولت محسوب میشود و به همین دلیل از ۹۶ به این سمت شاهد ریزش سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان بودیم.
یکی از موانع اصلاحات در این دوره عدم اعتماد عمومی به نامزدهایی است که به هر نحو منتسب به دولتاند. نخستین پیآمد حمایت اصلاحطلبان از همتی تأیید ضمنی عملکرد اقتصادی دولت روحانی است که چنین شرایطی حتماً نه فقط در این انتخابات بلکه در آینده نیز به جریان اصلاحات لطمات بسیاری وارد میکند.
هشدار دوقطبیسازی انتخابات و خسارتهای جبران ناپذیر
روزنامهٔ حکومتی وطن امروز: مواجهه محاسبه نشده با کاندیدای رقیب، خطر دوقطبیسازی فضایعمومی برای تغییر صورت مسأله انتخابات را تقویت میکند... باید نسبت به تحرکات و سناریوهای جریان رقیب خود نیز آگاهی حداکثری داشته باشند و مانع آن شوند که این مشارکت در ذیل دوقطبیهای کاذب حل شود. یقینا کاندیداهای همسو با دولت در هفتههای باقیمانده تمام اهتمام خود را بر این میگذارند تا با تبدیل کردن کاندیداهای انقلابی به قطبهایی نامطلوب و نمادهایی از مخالفت با آزادیهای اجتماعی برای خود وجهه و رای کسب کنند. شکاف موجود میان وضعیت فعلی جامعه و وعدههای انتخاباتی سال96 بخوبی موید این نکته است که غلبه فضای هیجانی و مانور روی دوقطبیهای کاذب میتواند چه سرانجام و خسارتهای جبرانناپذیری برای کشور به همراه داشته باشد (روزنامهٔ وطن امروز۱۲ خرداد).
آخوند جنتی کاندیداها صادقانه با مردم صحبت کنند
آخوند جنتی، رئیس مجلس خبرگان ارتجاع از کاندیهای سیرک انتخابات خواست صادقانه با مردم سخن بگویند و گفت عمده مشکل مردم در شرایط کنونی، مشکلات اقتصادی و معیشتی است و طبقات کم درآمد فشار زیادی را متحمل میشوند که امیدواریم هر شخصی که رای آورد با فوریت به حل مشکلات مردم بپردازد. (کانال تلگرامی ایران نیوز۱۲ خرداد).
روزنامهٔ حکومتی ستاره صبح: موضعگیری امنیتیها باعث کاهش مشارکت میشود
روزنامهٔ حکومتی ستاره صبح: طی روزهای اخیر شاهد چندین موضعگیری بودیم که هم مایه وهن مردمسالاری است که در قانون اساسی بسیار روی آن تاکید شده و هم آنکه چنین رفتارهایی منجر به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و حضور آنان پای صندوقهای نمیشود. میرزایی با اشاره به مواضع دستگاههای امنیتی و برخی از افراد گفت: مشاهده میکنیم اشتری فرمانده نیروی انتظامی جدیداً مواضعی گرفته و گفته کسانی که درباره عدم مشارکت صحبت کنند ما برخورد میکنیم یا دادستان تهران در این خصوص اظهارات نگرانکنندهای داشته است، آن چیزی که باعث عدم مشارکت و کاهش حضور مردم پای صندوقهای رأی میشود این نوع موضعگیریهاست (روزنامه ستاره صبح:۱۲ خرداد).
عباس عبدی: نظام با یکدست شدن ریزش شدید نیرو و البته تنش شدید درونی را هم تجربه میکند
عباس عبدی: حکومت در نظام یکدست نیست چرا که زمینهٔ آن بهلحاظ تشکیلاتی، فکری، پایگاه طبقاتی و درآمدی ایجاد نشده و تحققناپذیر است. نظام به سمتی میرود که همراه با یکدست شدن، ریزش شدید نیرو و البته تنش شدید درونی را هم تجربه میکند
مؤلفههای بسیار زیادی در بروز تنشهای جناح حاکم تأثیرگذار خواهد بود که با گذر زمان و ظهور تحولات دیگر به مرحله اجرا میرسد. ذات مجلس یازدهم برآمده از حذف گستردهٔ دیگران و مشارکت پایین و حداقلی در انتخابات است. مطالبات مردم به سطحی بسیار بالاتر از توان پاسخدهی و ظرفیت سیستم رسیده است (سایت حکومتی اعتماد ۱۲خرداد).
پاسدار شریعتمداری، گردانندهٔ کیهان خامنهای ۱۲خرداد: اگر اعضای شورای نگهبان از تقوای فراوان! و نجابت مثالزدنی برخوردار نبودند باید صلاحیت چند نامزد مورد اشاره را تأیید میکردند.
بهادر جهرمی، محقق پژوهشکدهٔ شورای نگهبان ارتجاع: شورای نگهبان از جهت پاسخگویی بسیار بد و ضعیف عمل کرده است. من هیچ دفاعی ندارم. (خبر آنلاین ۱۱خرداد)
آخوند سعیدی، رئیس دفتر سیاسی خامنهای: این انتخابات بعد از ۳۲سال حاکمیت را به گفتمان خمینی و خامنهای بر میگرداند. (سایت حکومتی جماران ۱۲خرداد).
مهرعلیزاده، کاندید سیرک انتخابات: اسیدپاشی بر روی بانوان در اصفهان در زمان دادستانی ابراهیم رئیسی بود. او باید پاسخگو باشد. (خبرگزاری حکومتی ایسنا ۱۱خرداد).
خبرگزاری حکومتی ایسنا ۱۲خرداد: «یارانهٔ ۴۵۰هزار تومانی»، «ایجاد سالانه یک میلیون شغل»، «سبد غذایی روزانه با ۱۳قلم کالا»، «وام ۵۰۰میلیون تومانی به هر زوج» و «نابودی فقر تا سال آینده»؛ اینها تنها بخشی از وعدههای سؤال برانگیز ۷کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری است.