728 x 90

-

مجیز گویی مهوع از خامنه‌ای به سبک آخوندهای اموی

-

شعار مرگ بر خامنه ای
شعار مرگ بر خامنه ای
در روزهای اخیر و به‌مناسبت عاشورا و تاسوعا خطبای دربار خلیفه ارتجاع، به سبک راویان و آخوندهای دربار اموی و یزیدی در مورد خامنه‌ای مجیز گویی و جعل روایت می‌کنند، و با دجالیت تمام او را در کنار امام حسین و حضرت علی قرار می‌دهند.
البته بخشی از این روایتگری و تعریفهای مشمئز کننده از ولی‌فقیه ارتجاع توسط آخوندهای وابسته به خامنه‌ای، در راستای جنگ باندی و برای از دور خارج کردن باند مقابل و در جهت جنگ هژمونی است.
 
اما آنچه که اکنون مد نظر است پرداختن به جنبه‌های دجالگرانه مجیز گویی از خلیفه خون‌آشام ارتجاع است، که آخوندهای وابسته به او شقی‌ترین حاکم زمانه و اشقی الاشقیای حاکم برمردم ایران را در کنار حضرت حسین قرار می‌دهند و و او را با آن حضرت مقایسه می‌کنند.
 
آخوندهای مجیز گوی خامنه‌ای به سبک آخوندهای در بار معاویه و یزید همان رذالتی را به خرج می‌دهند که راویان دروغگوی دربار اموی مطابق میل و خواسته معاویه و یزید تحریف تاریخ می‌کردند و روایت جعل می‌کردند.
 
در آن روزگار راویان دربار اموی تلاش داشتند با جعل روایت و حدیث در مدح معاویه و یزید آنان را به عرش اعلا برسانند، تا بتوانند جنایتی همانند کشتن حضرت علی و حادثه عاشورا را توجیه کنند.
اکنون نیز آخوندهای وابسته به خامنه‌ای مجیز گویی او را به حدی رسانده‌اند که بتوانند جنایت و رذالتهای او در حق مردم ایران را توجیه کنند.
 
در این راستا است که آخوندی که خبرگزاری حکومتی ایرنا 2آبان 94 که از او با عنوان دکتر سلیمانی امیری یاد می‌کند، با طرح ادعاهایی در مورد طیفهای گوناگون مردم و به‌خصوص روشنفکران زمان امام حسین، نتیجه می‌گیری می‌کند که مبانی امروز خلیفه ارتجاع ”برگرفته از نگاه سید الشهدا علیه‌السلام است“. !
آخوند سلیمانی بعد از رطب و یابسهایی که می‌بافد، بعد از انبوهی روضه‌خوانی با سوء‌استفاده دجالانه از قیام حسینی، به اصل مطلب می‌پردازد و با وقاحت یک آخوند دربار ولی‌فقیه ارتجاع، می‌گوید: ”در این میان، تنها کسانی تا آخر در مسیر حق می‌مانند که تابع بی‌چون وچرای «ولی زمانه» باشند و رفتار و گفتار خود را با وی مطابقت دهند“
 
آخوند علم‌الهدی امام جمعه و نماینده خامنه‌ای در مشهد نیز ضمن اهانت به مردم ایران می‌گوید ”لااقل سعی کنیم اگر در لشکر امام حسین نیستیم، جزو لشکر عمر سعد هم نباشیم و نگوییم به‌سر انقلاب، نظام و رهبری هرچه بیاید و ما می‌خواهیم فقط زندگی کنیم».
 
آخوند احمد خاتمی امام جمعه خامنه‌ای در تهران با دجالیت نامه خامنه‌ای در مورد برجام را ”تجلی پیام جاوید عاشورا“ می‌داند که ”در سراسر این نامه روح حماسه حسینی و انقلابی موج می‌زند“. ! و سرانجام کیهان خامنه‌ای او را به‌خاطر نامه‌اش در مورد برجام و زهرخوران ”فرزند عاشورا“ می‌داند...
 
زهی وقاحت وبی شرمی بر آخوندهای با عمامه و بی‌عمامه دربار ولایت خلیقه ارتجاع، که ولایت سفیانی خامنه‌ای را با راهبری پیامبر جاودان آزادی، امام حسین مقایسه می‌کنند.
 
مکتب رهایی بخش ویگانه ساز حسین قرنها است راهنمای انسانها در مسیر تکامل فردی و اجتماعی و گسستن زنجیرهای اسارت، جهل، ستم و استثمار بوده است، درست در مقابل اندیشه‌های پوسیده و ارتجاعی خمینی دجال و خامنه‌ای، که تماماً بر دجالیت و عوامفریبی، سرکوب و چپاول و غارت اموال مردم ایران سوار است.
 
امروز بر کسی پوشیده نیست که آخوندهای خمینی صفت همانند آخوندهای دربار اموی و یزیدی که در زمان حضرت علی و امام حسین ارزشهای خدایی را قلب و پلیدیها را نیکی و زشتیها را زیبا جلوه می‌دادند، به همین حرفه پست اشتغال دارند.
از این رو است که بوزینگان بیت ولایت بر سر منابر با وارونه جلوه دادن واقعیتها و حقایق، و مقایسه نظام آخوندی و خلیفه مرتجع آن با قیام عاشورا، بزرگترین بی‌حرمتی و خیانت را نسبت به پرشکوه‌ترین تابلوی ارزشمند تاریخ بشریت از ایستادگی و فدای حداکثر برای رهایی مردم از هر گونه جهل و ستم و زنجیر مرتکب شده‌اند
 
خیانت تا بدان حد است که سفاکیت خامنه‌ای را توجیه و منکر اول یعنی ولایت مطلقه او را معروف می‌دانند و آخوند پلیدی مثل آخوند احمدخاتمی ذلت و حقارت خامنه ای در نامه‌اش در مورد برجام را برگرفته از نگاه امام حسین پنداشته است!
در مقابل این روایتگری مهوع آخوندهای خامنه‌ای، طبعاً مردم ایران نیز روایت خودشان را از محرم و قیام حسینی دارند که 180 درجه رو در روی برداشت ارتجاعی آخوندهای سفله است.
روایت مردم ایران از محرم و قیام حسینی درس‌ آموزی از این قیام و ایفای مسئولیت در راستای سرنگونی نظام قرون‌وسطایی ولایت‌ فقیه و فراگیر کردن شعار مرگ براصل ولایت‌فقیه در هرکوی و برزن است. این چنین است که مردم وپیشتازان جان برکف آنان در مقاومت ایران، دینشان را به مولایشان حسین ادا می‌کنند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8cc17151-0ed0-43f4-9ea0-ad0abadf0cb1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات