728 x 90

-

قیام دلاورانه مردم لار ادامه دارد

-

قیام مردم لار
قیام مردم لار
هفتمین روز قیام مردم لار علیه رژیم آخوندی با تهاجم مردم به بانکها و اداره‌های دولتی ادامه پیدا کرد.
صبح روز 18بهمن ماه، مردم خشمگین پس از اطلاع از نتیجه مذاکره ناموفق نمایندگانشان با معاون وزیر کشور و بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت مجلس آخوندی، به مزدوران نیروی ویژه رژیم تهاجم کرد‌ه و صفوف آنها را در هم شکستند.

مردم غیور لار سپس به بانکها و ادارات دولتی حمله برده و شیشه‌های آنها را شکستند. این درگیری تا ساعتها ادامه داشت.
صبح روز شنبه نیز مردم در مقابل حسینیه لار تجمع و تظاهرات کرده بودند. آنها شعار می‌دادند: نصرمن الله و فتح قریب، مرگ بر این دولت مردم فریب، حسنی خیانت می‌کند، دولت حمایت می‌کند.

حسنی نماینده قلابی لار در مجلس ارتجاع است.
ساعت 22 نیز مردم فریاد الله‌اکبر را در سراسر شهر سردادند و پس از آن با اتوموبیلهایشان در سطح شهر به بوق زدنهای ممتد ادامه دادند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/79877edc-36ad-4856-b142-93a0809471bf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات