728 x 90

پارلمان انگلستان کنفرانس «راه‌حل سوم: تغییر توسط مردم و مقاومت ایران» - قسمت اول

پارلمان انگلستان - کنفرانس «راه‌حل سوم: تغییر توسط مردم و مقاومت ایران»
پارلمان انگلستان - کنفرانس «راه‌حل سوم: تغییر توسط مردم و مقاومت ایران»

پارلمان انگلستان
کنفرانس «راه‌حل سوم: تغییر توسط مردم و مقاومت ایران» - قسمت اول

سخنرانیهای
بارونس اولون عضو مستقل مجلس اعیان
بارونس ورما معاون پارلمانی وزارت توسعهٔ بین‌المللی (۲۰۱۶)
و خانم دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در انگلستان

بارونس اولون
سیاست غرب مدتهای طولانی بین دو رویکرد شکست‌خورده گرفتار بوده است
مداخله نظامی و مماشات دیپلماتیک
اما مقاومت ایران به رهبری شورای ملی مقاومت و خانم مریم رجوی
گزینه سوم را ارائه می‌دهد: تغییر رژیم توسط مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنها

 

در کنفرانس پارلمان انگلستان که روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه با حضور نمایندگان مجلسین انگلستان از احزاب مختلف این کشور برگزار شد بارونس اولون عضو مستقل مجلس اعیان در سخنان خود گفت:

درگیری دوازده روزه اخیر بین رژیم ایران و اسراییل، خاورمیانه را به‌طور خطرناکی به آستانه یک جنگ گسترده‌تر نزدیک کرده است.

در داخل ایران نیز، رژیم از این درگیری به‌عنوان فرصتی برای تشدید سرکوب و تقویت کنترل خود بر قدرت استفاده کرده است، معترضان را دستگیر کرده، مخالفان و خانواده‌هایشان را هدف قرار داده و به بازداشت‌های خودسرانه و آزار و اذیت آنها پرداخته است. این سرکوب، البته، نشانه‌ای از ترس است، نه قدرت. ترس از مردم، و آرمانهای دموکراتیک آنها.

برای مدتی طولانی، سیاست غرب بین دو رویکرد شکست‌خورده گرفتار بوده است: مداخله نظامی و مماشات دیپلماتیک. اما جنبش مقاومت ایران، به رهبری شورای ملی مقاومت ایران و خانم مریم رجوی، گزینه سوم اصولی را ارائه می‌دهد: تغییر رژیم توسط مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنها.

این اجلاس اندکی پس از انتشار گزارش کمیته اطلاعات و امنیت برگزار می‌شود که تهدید رو به رشد رژیم ایران علیه انگلستان را از طریق جاسوسی، طرح‌های ترور و هدف قرار دادن مخالفان و روزنامه‌نگاران ایرانی در این کشور تأیید می‌کند. این گزارش از عدم موفقیت دولت جدید در زمینه برنامه هسته‌یی ایران انتقاد کرده و به فقدان یک سیاست استراتژیک گسترده‌تر و کمبود تخصص مناسب اشاره می‌کند.

من، البته، از تحریم‌های کنونی که سپاه پاسداران را هدف قرار داده و تصمیم دولت برای قرار دادن رژیم ایران، وزارت اطلاعات این رژیم و سپاه در سطح بالاتر طرح نفوذ خارجی استقبال می‌کنم. اما باید کارهای بیشتری انجام شود. این رژیم تهدیدی گسترده و مداوم را نمایندگی می‌کند.

انگلستان باید به‌صراحت برای تهران روشن کند که هر گونه تلاش برای صدور سرکوب به خاک ما عواقب جدی خواهد داشت.

من از وزرای دولت می‌خواهم تا به‌طور مستقیم و رسمی با شورای ملی مقاومت ایران تعامل کنند.

بینش آنها درباره رژیم و رهبری در مبارزه برای ایران آزاد، در شکل‌دهی به سیاستی مؤثر برای مقابله با تهدیدات رژیم ایران، به‌ویژه در زمینه تروریسم و موضوع هسته‌یی، ارزشمند است. بنابراین، من در کنار مردم ایران ایستاده‌ام. من از شورای ملی مقاومت ایران حمایت می‌کنم، زیرا جمهوری آزاد و دموکراتیک در ایران هدفی است که هم به امنیت ما و هم به ارزش‌های ما خدمت می‌کند. من اعتقاد دارم که بسیاری از همکارانم در هر دو مجلس با این نظر موافق هستند.

شما به یاد خواهید آورد که حدود ۶۰۰نفر از ما نامه‌یی را امضا کرده‌ایم که از این طرح ۱۰ ماده‌ای و غیره حمایت می‌کند.

 

بارونس ورما
برخلاف ادعای رژیم ایرانیان هیچ‌گاه تا این اندازه
در مبارزه برای یک جمهوری دموکراتیک متحد نبوده‌اند
این اتحاد از رهبری و فداکاریهای مریم رجوی الهام می‌گیرد
که برنامه‌ٔ دموکراتیک ۱۰ماده‌ای و نقشه راهی برای آینده ایران ارائه داده است
ادعاهای اخیر رضا پهلوی
مبنی بر برقراری ارتباطات محرمانه با سپاه پاسداران
باید نگرانی‌های جدی ایجاد کرده و تحت نظارت دقیق‌تری قرار گیرد

 

بارونس ورما عضو مجلس اعیان از حزب محافظه‌کار و معاون پارلمانی پیشین وزارت توسعه بین‌المللی انگلستان در سخنان خود گفت:

افتخار بزرگی است که در کنار شما و همکاران از احزاب مختلف گردهم آمده‌ایم تا حمایت مستمر خود را از مردم شجاع ایران ابراز کنیم. ماه گذشته در اجلاس جهانی ایران آزاد در پاریس شرکت کردم. قدرت، اتحاد و وضوح هدف در میان جوانان ایرانی و مخالفان تبعیدی بسیار الهام‌بخش بود. این موضوع نشان داد که برخلاف ادعای رژیم، ایرانیان هیچ‌گاه تا این اندازه در مبارزه برای یک جمهوری دموکراتیک متحد نبوده‌اند.

این اتحاد از رهبری و فداکاریهای رئیس‌جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران، خواهرم مریم رجوی، الهام می‌گیرد که برنامه‌ٔ روشن ده‌ماده‌ای دموکراتیک و نقشه راهی برای آینده ایران ارائه داده است. بیش از ۶۰۰تن از همکاران ما در هر دو مجلس پارلمان از این طرح حمایت کرده‌اند.

پیام ما روشن است. ما جنگ را رد می‌کنیم. ما سیاست مماشات را رد می‌کنیم. ما از گزینه سوم حمایت می‌کنیم، که، تغییر رژیم توسط مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آن‌هاست.

اما چالش ما تنها خشونت و تروریسم رژیم نیست، بلکه کارزار اطلاعات نادرستی است که با هدف گمراه‌کردن افکار عمومی و تضعیف اپوزیسیون مشروع طراحی شده است.

بیایید شفاف باشیم: سپاه پاسداران باید به‌خاطر تروریسم و جنایت علیه بشریت پاسخگو شناخته شده و غیرقانونی اعلام شود. هر گونه هماهنگی با آن، نه‌فقط از نظر سیاسی بی‌اعتبار است، بلکه به‌شدت غیرمسئولانه و توهینی به قربانیان بی‌شمار در داخل و خارج ایران است.

ادعاهای اخیر، نظیر آنچه توسط رضا پهلوی مطرح شده مبنی بر برقراری ارتباطات محرمانه با سپاه پاسداران برای تشویق به انشقاق، باید نگرانی‌های جدی ایجاد کرده و تحت نظارت دقیق‌تری قرار گیرد، نه این‌که مورد تقویت و انتشار قرار گیرد.

همان‌گونه که خانم رجوی گفته‌اند، در شرایط دیکتاتوری مطلق، تنها معیار مشروعیت، خود مقاومت است.

این واقعیت امروز ایران است؛ در مقاومت و جنبش‌های اعتراضی دیده می‌شود که زنان و دختران شجاع اعتراضات علیه رژیم زن‌ستیز را رهبری می‌کنند. هر اپوزیسیون معتبری باید روح این مبارزه را درک کند و رهبری زنان را بپذیرد. من از شورای ملی مقاومت ایران حمایت می‌کنم، زیرا چنین می‌کند. این شورا زنان را در خط مقدم قرار داده و ارزش‌های دموکراتیک را پیش می‌برد.

برنامه ده‌ماده‌ای خانم رجوی شامل برابری کامل جنسیتی در حوزه‌های حقوق سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و مشارکت برابر زنان در رهبری سیاسی، لغو مجازات اعدام، دستگاه قضایی مستقل که زنان بتوانند در آن قاضی باشند، اقتصاد بازار آزاد، و ایرانی غیرهسته‌یی است.

این‌ها پایه‌های ایران دموکراتیک‌اند. این اصول به زنان، دختران و تمامی شهروندان ایرانی توانمندی می‌دهد تا آینده کشورشان را شکل دهند؛ چیزی که رژیم هم‌چنان از آنان دریغ می‌کند.

انگلستان باید در کنار شورای ملی مقاومت ایران و مردم ایران بایستد و حق آنان برای بازپس‌گیری کشورشان و رهایی از سرکوب را به‌رسمیت بشناسد. تاریخ نشان داده که سیاست مماشات کارساز نیست. ما نباید مماشات کنیم. بسیار سپاسگزارم.

 

دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در انگلستان
سپاه پاسداران باید در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گیرد
و جامعه جهانی شش قطعنامه قبلی شورای امنیت سازمان ملل را فعال کند

خانم دولت نوروزی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در انگلستان در سخنان خود گفت:

در نشست اخیر پارلمان اروپا در ۱۸ ژوئیه، به‌صراحت اعلام شد که ادامه سیاست مماشات، متأسفانه جامعه جهانی را به سوی جنگی وحشتناک سوق داد؛ جنگی که البته نباید یک گزینه می‌بود.

ما سال‌هاست که به جامعه جهانی، به‌ویژه از سال ۲۰۰۴، زمانی که خانم رجوی برای نخستین بار در پارلمان اروپا سخنرانی کرد، گفته‌ایم که تنها گزینه واقعی در مواجهه با این رژیم، گزینه سوم است؛ اما این گزینه باید توسط مردم ایران، از طریق یک خیزش سراسری، به پیش برده شود. خیزشی که حمایت، سازماندهی و رهبری آن به‌دست مقاومت سازمان‌یافته یعنی سازمان مجاهدین خلق ایران، شورای ملی مقاومت و کانون‌های شورشی داخل ایران است، جنبشی که هم‌چنین از حمایت مردمی گسترده در داخل ایران و حمایت عظیم در خارج کشور برخوردار است.

این رژیم نه می‌خواهد و نه می‌تواند هیچ اصلاح یا تغییری ایجاد کند. بنابراین دل بستن به تداوم سیاست گفتگو با این رژیم تنها یک توهم است.

ما با رژیمی یاغی مواجه هستیم که برای حفظ قدرت خود به هر کاری دست می‌زند، و این نقطه پایان است.

ما باید این رژیم را متوقف کنیم. تنها راه‌حل، درمان این بیماری است. اکنون زمان آن رسیده است که سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گیرد و منهدم شود.

سپاه، ستون اصلی سرکوب در داخل ایران و صادر‌کننده تروریسم، جنگ‌افروزی، و به‌ویژه در پی دستیابی به تسلیحات کشتار جمعی و قابلیت‌های هسته‌یی است. این یک تهدید بسیار بزرگ است. پس، پیش از آن‌که دیر شود، باید سریع اقدام کنیم.

ما باید اطمینان حاصل کنیم که جامعه جهانی تحریم‌هایی را اعمال کند و شش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را که قبلاً تصویب شده‌اند، فعال نماید.

باید این تحریم‌ها برای جلوگیری از دسترسی رژیم به میلیاردها دلار اعمال شود، تا نتوانند به فعالیت‌های معمول خود و تهدید بقیه جهان ادامه دهند.

بنابراین، ما می‌خواهیم از گزینه سوم خانم رجوی حمایت کنیم، گزینه‌یی که بر مردم ایران و آرمان بزرگ آنها برای ایرانی آزاد و دموکراتیک متکی است؛ با جدایی دین از دولت، برابری حقوق زنان و مردان در همه زمینه‌ها و رفع هر گونه تبعیض علیه اقلیت‌های مذهبی و قومی.

و می‌خواهیم اطمینان یابیم که ایران، کشوری بدون سلاح هسته‌یی خواهد بود.

بسیار سپاسگزارم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bc03ad01-825c-4081-9188-1831cdd22ca3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات