728 x 90

8 مارس روز جهاني زن ,

کنفرانس «تغییر در خاورمیانه – نقش زنان» با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران

-

مریم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران
مریم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران
به‌مناسبت ۸مارس، روز جهانی زن، کنفرانس «تغییر در خاورمیانه – نقش زنان» با حضور رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران برگزار شد.

در این کنفرانس که به‌دعوت کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران در اورسوراواز برگزار گردید، سخنرانان از کشورهای مختلف جهان نقش زنان را در مقاومت و قیام مردم ایران و در قیامهای خاورمیانه و شمال آفریقا، مورد بحث قرار دادند. سخنرانان پایداری زنان مجاهد در اشرف را در برابر فاشیسم مذهبی ستودند و زنان پیشتاز در مقاومت مردم ایران را سمبلی برای مبارزات زنان خواندند. سخنرانان کنفرانس خواهان اقدامات بین‌المللی برای حفاظت اشرف و تضمین حقوق مجاهدان اشرف طبق کنوانسیونها و قوانین بین‌المللی شدند.

سخنرانی مریم رجوی:
به خانه مقاومت ایران خوش آمدید.
در آستانه روز جهانی زن به خواهرانم در سراسر دنیا تبریک می‌گویم.
این روز نابرابری و ستم و خشونت علیه زنان را گوشزد می‌کند.
اما در عین حال و بیشتر از آن، یادآور مبارزات قهرمانانه زنان است. علیه نابرابری و ظلم.

به این مناسبت به پیشتازان مبارزات برابری‌طلبانه زنان در سراسر جهان و به‌خصوص به زنان دلیری که در قیامهای اخیر در خاورمیانه و شمال آفریقا بپا‌خاسته‌اند و پیروزیهایی بزرگی برای کشورهای منطقه و همه ما خلق کرده‌اند، درود می‌فرستیم.

شاید که ما یکدیگر را اولین بار است که می‌بینیم. اما در عین حال بسیار بسیار نزدیک و آشنا هستیم. فکر می‌کنم آن‌چه که ما را بهم نزدیک می‌کند و احساس نزدیکی بیش از حد می‌کنیم. قبل از هرچیز، دردهای مشترک ماست و هم‌چنین دشمن مشترکی که داریم، یعنی رژیم ولایت‌فقیه که در ایران و در تهران نشسته است. حاکم بر کل ایران و الآن باید گفت که حاکم بر بسیاری از کشورهای منطقه است. فکر می‌کنم کمتر کشوری در منطقه است که از ظلم و جور این حکام دین‌فروش در امان مانده باشد.
بله هم‌چنان‌که گفتم ما دردهای مشترک داریم، دشمن مشترک داریم و البته آرزوهای مشترک برای رهایی ملت‌هایمان از بنیادگرایی و استبداد و عقب‌ماندگی.

به همین دلیل همه ما در خیابان‌های تونس یا قاهره و بنغازی و بغداد و سایر پایتختها همراه قیام کنندگان سرود «اذ الشعب یوماً اراد الحیات» را خواندیم و پیروزی انقلاب‌ها را به همدیگر تبریک گفتیم. چون هرکدام از آنها پیروزی بود برای همه ما.
کما این‌که مردم بپاخاسته این کشورها غرق شادی شدند وقتیکه مردم ایران در همین ایام ۲ بار با شعار مرگ بر اصل ولایت‌فقیه و این‌که خواستار سرنگونی رژیم ولایت‌فقیه در تهران و چند شهر بزرگ ایران شدند، وقتی که با این شعارها مردم ایران بپاخاستند ما شادی همه مردم منطقه را در این قیامها دیدیم.

خواهران و برادران گرامی و عزیز!
انقلاب‌های خاورمیانه و شمال آفریقا به جهان می‌گوید دوران تازه‌یی در خاورمیانه آغاز شده است. این واقعیتی است که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را انکار کند.
پیام این بهار شکوفا این است: قرن ۲۱ قرن ماست. چه خوششان بیاید چه بدشان بیاید.
عصر زنان و عصر جوانان است عصر دموکراسی و برابری و عصر آزادی خلقهای منطقه است. این آن واقعیتی است که در میان این هیاهوها هیچ‌کس نمی‌تواند آن را انکار کند.

مشخصه‌های این دوران کدام است؟
ـ نخستین مشخصه اینست که دموکراسی و برابری در مقیاس کل خاورمیانه و شمال آفریقا به یک خواست گسترده تبدیل شده است. عطش جوامع ما به دموکراسی و برابری هیچ‌گاه در هیچ برهه‌ای از تاریخ این اندازه نبوده است.
ـ مشخصه بعدی این‌که این جنبش فراگیر است. در این جنبش فراگیر، این جوانان و زنانند که نقش فعال و پیشتاز را دارند. و این یک عنصر نو و جدید است که چشم جهانیان را خیره کرده و همه را مجبور کرده در تحلیلها و گزارشها به آن استناد کنند.
ـ سومین مشخصه، نادیده گرفتن جنبش آزادی‌خواهانه که پروژه مشترک بنیادگرایان و مماشات‌گران غرب است شکست خورده است.
به جرأت می‌شود گفت که سیاست مماشات که برای بنیادگراها یک فرصت تاریخی بود و فرصت تاریخی فراهم کرد برای تغذیه و بقای آنها در منطقه. الآن شکست خورده است. و همه به شکست این سیاست اذعان کرده‌اند.

ـ اما چهارمین ویژگی برجسته این دوران اینست که موج تغییر که در سراسر کشورهای منطقه آغاز شده فاشیسم ولایت‌فقیه را قویاً هدف قرار داده است. و برخلاف دروغهای آخوندهای حاکم بر تهران در حقیقت این جنبشی است علیه ولایت‌فقیه و الگوی ارتجاعی خمینی. که فکر می‌کرد حالا بعد از ایران می‌تواند آن را به سایر کشورهای منطقه صادر کند ولی الآن می‌بیند که هم در ایران و هم در کشورهای منطقه همه از آن تبری می‌جویند درحالی‌که فریاد آزادیخواهی و دموکراسی خواهیشان بر آسمان بلند است.

در حقیقت مقاومت و آگاهی عمومی نسبت به طینت پلید این رژیم بالا رفته و همه متوجه شده‌اند که مطامع شریرانه این رژیم برای کل منطقه چقدر خطرناک است. و اگر جلوی آن نایستند و قیمت را هرچه سریعتر ندهند. بها و هزینه بسیار گزافی از جیب خواهران و برادران ما در کل منطقه خواهد گرفت. الآن که دوران تازه‌یی از حیات ملتهای این منطقه آغاز می‌شود، تهدید این رژیم برای دوران گذار بیشتر از هر زمان است.

خواهران عزیز و گرامی من!
ـ آیا برای این چشم‌انداز پرشکوه و برای تحقق این تغییر سـرنوشت‌ساز برای دست‌یابی به دموکراسی و برابری از زنان کاری ساخته است؟ شما ممکن است از سؤال من ناراحت بشوید ولی از آن‌جا که این سوال، سوالی است که در کل منطقه مطرح است دلم می‌خواهد اول این‌جا بین خودمان، یعنی شما زنان شجاع و مبارز و نماینده از همه کشورهای منطقه طرحش کنم.
ـ آیا زنان خاورمیانه می‌توانند در این تحول بزرگ نقش جدی داشته باشند؟

واقعیت اینست که انقلاب‌ها در شمال آفریقا و خاورمیانه و حضور تحسین برانگیز
دختران جوان در صفوف این جنبشها و خیلی جاها در صف مقدم، جواب این سؤال را داده است، جواب این سوال؛ آری است می‌توانند و باید و ضروریست و بدون حضور آنها نمی‌شود و این آن حرف جدید است.
ـ قیام سال گذشته و امسال در سراسر ایران و حضور رزمنده و فعال زنان در آن باز جواب را به ما می‌دهد و آن؛ آری است.

ـ سه دهه مقاومت علیه رژیم ولایت‌فقیه با آن همه زنان شهید و اسیر بر روی تخت شکنجه‌ها دست از مقاومت برنداشتند. تاریخچه این سه دهه به ما می‌گوید؛ آری
ـ و هم‌چنین رهبری پایداری در شهر اشرف توسط زنان پیشتاز می‌گوید؛ آری
ـ باید گفت که نه تنها این زنان نقش جدی دارند بلکه نیروی تعیین‌کننده در مبارزه علیه بنیادگرایی‌اند.

ـ بعبارت بهتر؛ بدون آنها چنین مبارزه‌ای پیش نخواهد رفت. و اگر بخواهم حرفم را تکمیل کنم باید بگویم این زنان هستند که نیروی تعیین‌کننده در بنای دموکراسی به‌خصوص در کشورهای منطقه خاورمیانه هستند. چون در منطقه خاورمیانه بلای بنیادگرایی به هیچ جامعه‌ای اجازه پیشروی نخواهد داد، به همین دلیل آنتی‌تز بلا، آنتی‌تز بنیادگرایی حضور فعال و وجود زنان در این نبرد عظیم است.

واقعیت اینست که زنان رنجهای بسیار کشید‌ه‌اند. به‌خصوص تحت حاکمیت بنیادگرایان تبعیض و تحقیر دردناکی نسبت به آنها روا شده است.
به‌صورت بی‌رحمانه سرکوب شده و قربانی ستم و بهره‌کشی بوده‌اند. و حتی حق‌شان به‌عنوان انسان انکار شده است.

الآن در ورود خواهر عزیز افغانی داشتند به من می‌گفتند از ستمهایی که آن‌جا در افغانستان بر زنان افغان، توسط این عمال دست‌نشانده آخوندهای حاکم بر تهران انجام می‌شود. بسیار دردناک است می‌بینیم و می‌شنویم اما قطعاً نه آنطور که شما از نزدیک دیدید اما می‌توانیم لمس کنیم چون مشابه آن را در جاهای دیگر در کشورهای دیگر دیده‌ایم.
فکر می‌کنم در این زمان در عصر آگاهی و ارتباطات و در عصر بیداری و برخاستن زنان دیگر این ستم‌ها فقط مایه درد و رنج و تحقیر و توهین برای زنان نیست، به عکس مایه انگیزش زنان برای کسب آزادی و برابری است. یعنی این ستمها، سرچشمه جوشان یک قدرت برای مقابله و نبرد و مبارزه علیه عاملان آنهاست.
به علاوه در آنها شکیبایی و بردباری و ایمان و یک امید‌ سرشار ایجاد می‌کند که در هیچ شرایطی دست از مبارزه برندارند، یعنی یک توانایی بی‌انتها برای گسستن زنجیر‌ها و برای تغییر‌دادن و تغییر‌کردن.

اما الگویی که رژیم ولایت‌فقیه عرضه می‌کند در نقطه مقابل این اندیشه، بر نادیده گرفتن دیگران و بر بهره‌کشی متکی است. به‌خصوص بر نادیده گرفتن زنان و بهره‌کشی از آنها.
در نقطه مقابل این فرهنگ منحط، زنان مبارزه خود را بر ازخودگذشتگی استوار می‌کنند.
برای برداشتن هر مانعی، قدم به قدم قیمت آنرا‌ می‌پردازند و تلاش می‌کنند در نقطه مقابل آن، خصائص انسانی در خودشان رشد می‌دهند و کیفیت انسانی را د‌ر افراد پیرامون خود شعله‌ور می‌کنند.
و این چنین به منبع لایزال انسانی یعنی نیروی نهفته در هر انسان، به‌خصوص زنان که به‌دلیل سرکوب و تبعیض مضاعف، دارای انرژی سرکوب شده مضاعف هستند. اینطوری می‌توانند به این منبع لایزال دسترسی پیدا کنند و هر سدی که بر سر راه پیشرفت آدمیست درهم می‌شکند.

خواهران و برادران گرامی!
دوران جدید هم‌چنین با قدرت شگرفی شناخته می‌شود که می‌تواند موانع بزرگ را از سر راه بردارد. این قدرت همبستگی میان ملتهای این منطقه و به‌ویژه همبستگی میان زنان است.
ـ همبستگی و همدلی در قبال دشمن مشترک ما که آخوندهای حاکم بر ایران‌اند.

ـ همراهی و همیاری برای دست‌یابی به آزادی.
از یاد نمی‌بریم که در همین هفته‌های اخیر مردم افغانستان برای نشان‌دادن خشم و اعتراض خود نسبت به اعدام خواهران و برادران ایرانی خود توسط رژیم ولایت‌فقیه در کابل تظاهرات کردند.
از یاد نمی‌بریم که سال گذشته مردم فلسطین چه تلاشهایی برای ارسال غذا و دارو به اشرف محاصره شده انجام دادند.
و از یاد نمی‌بریم حمایتها و دفاع فعالانه‌یی که روشنفکران، نویسندگان، مدافعان حقوق‌بشر و وکلای مصر از مجاهدان اشرف کردند.

حالا اشرف در سومین سال یک محاصره ظالمانه و ضدانسانی پایداری خود در برابر فشارها و حملات سازمان داده شده توسط رژیم ولایت‌فقیه را به اوج رسانده است.
به‌خصوص که بیش از یکسال است که آخوندها با نصب ۲۱۰ بلندگو در اطراف اشرف یک جنگ روانی کثیف ۲۴ساعته را علیه آنان به اجرا گذاشته‌اند.
بعلاوه نخست‌وزیری عراق درصدد است شمار نیروهای سرکوب در اشرف را بیشتر کند چون این قول و قرارش با خامنه‌ای در تهران بوده است.

بنابراین فکر می‌کنم در این شرایط اگر اشرف توانسته به کمک شما خواهرانش و سایر خواهران و برادرانش در سراسر دنیا و به اعتبار پایداری بی‌شکافش در مقابل هر نوع ظلم و ستم بایستد و این چنین دشمن را خسته کند، این همان الگویی است که می‌تواند در همه جا تکثیر بشود.



خانم بومدین، حقوقدان برجسته و نویسنده، بانوی اول الجزایر
ما کشتار بزرگ توسط بنیادگراها را دیدیم. نمی‌خواهیم این کشتار و این فاجعه تکرار شود. به این دلیل فراموش نمی‌کنیم که رژیم خمینی چطور به تروریستها سلاح داد. من نمی‌توانم انتقادی متوجه اسلام بدانم چون اسلام پیامبر (ص) اسلامی نیست که بنیادگراها آن را بر ما تحمیل کرده‌اند. ما تاریخ عصر جاهلیت و تاریخ صدر اسلام را خوب می‌دانیم. وقتی کتابهای تفسیر را می‌خوانیم می‌بینیم پیامبر (ص) خواستار آزادی زن بوده است. طبعاً از شرایط گذشته صحبت می‌کنیم. رئیس‌جمهور بومدین می‌گفت عیب و نقص از اسلام نبوده بلکه عیب و نقص در کسانی است که می‌خواهند اسلام را تخریب کنند. اسلام دین رحمت است.

باید بپرسیم علت این قیامها چیست؟ چرا این قیامها صورت می‌گیرد و علت چیست؟ درد چیست؟ درد از فقر و از آن چیزی است که حاکمان نسبت به توده‌ها اهمال داشته‌اند. هیچ رابطه‌یی بین رأس هرم و قاعده هرم وجود ندارد. جوانان ما توسط قدرت حاکم نادیده گرفته شده‌اند. جوانان ما هیچ امیدی ندارند. چه امیدی؟ امید به تأمین‌بودن خدمات، امید به داشتن شغل. امید به داشتن مسکن؟ امید پیشرفت؟
اما الآن پیشرفت خودش را بر خلقهایمان تحمیل می‌کند.

ناریمان الروسان- نماینده پارلمان اردن – نایب‌رئیس پارلمان ۲۰۰۸ ـ ۲۰۰۹

خانمها،
قبل از این‌که سخنانم را شروع کنم، می‌خواستم از کلیه خواهرانی که از برخی کشورهای عربی آمده‌اند تا با این سازمان کبیر آشنا بشوند و آرمانهای این سازمان را برای برادرانشان در کشورهایشان ببرند تا برای هوادارانی برای این سازمان در سراسر جهان باشند، تشکر کنم.

بانوی من، شما امروز نه‌تنها یک رهبر جنبش انقلابی هستید، بلکه به‌رغم مسئولیتهای سیاسی تان یک رهبر بزرگ برای تغییر نیز هستید.
ما در اردن با مشکل گروههای بنیادگرا روبه‌رو نبوده‌ایم اما ما در کنار همه خواهران هستیم. ما همراه خواهرانمان در ایران و در الجزایر هستیم. قلبمان به‌خاطر اعمال ضد‌بشری که علیه زنان صورت می‌گیرد پر از درد است.

ما شاید یک جامعه ایده‌آل نباشیم. شاید که در قانون اساسی و یا قوانین اردن حقوق زن نفی نشده باشد. زن اردنی حقوق بسیاری را کسب کرده است، در آموزش، در کسب مناصب، در درمان و‌ … اما نتوانسته به مرکز تصمیم‌گیری برسد، آن هم نه به‌دلایل سیاسی، بلکه به دلایل اجتماعی. چرا که ما یک جامعه عشایری هستیم که به مرد حق بیشتری می‌دهد.

بانوی شرق و مایه افتخار آن،
مفتخرم که یار این سازمان هستم که شعار آزادی را سرداده است. همان شعاری که توسط بسیاری از کسانی که در جهان در زیر یوغ حاکمان ستمگر به‌سر می‌برند، سرداده شده است. سازمانی که می‌خواهد در فراراه آزادی مناره‌یی درخشان بوده تا راه را بر کسانی‌که در تاریکی استبداد و دیکتاتوری به‌سر می‌برند، روشن سازد.

بانوی شرق، آمدن ما و دیدارهای مستمر ما با شما در تمامی سالهای گذشته از یک نقطه‌آغاز و یک هدف سرچشمه می‌گرفت و آن داشتن احساس مشترک با خلقهای دوستدار صلح و آزادی بود. دیروز جنبش مبارک شما و تلاشهای مردمی‌تان یک جشن پیروزی داشت. این گردهمایی را به شما تبریک می‌گوییم و این حمایت بی‌نظیر هوادارانتان را به‌شما تبریک می‌گوئیم. شما توانستید از دشمنان دوست بسازید و کسانی‌که تا دیروز به‌شما به‌چشم دیگری نگاه می‌کردند امروز به‌شما از دیده احترام و تقدیر نگاه می‌کنند. زنده‌باد انقلاب شما و مبارزه شما. خداوند شهدای شما را قرین رحمت نماید. پایدار باد مقاومت و سرافرازی ساکنان قهرمان اشرف و انشا‌الله در روز پیروزی در تهران گردهم آییم.
والسلام علیکم

شیخ دکتر تیسیر التمیمی - قاضی القضات فلسطین
با تشکر، نکته‌ای که می‌خواستم بگویم شامل بیان یک گواهی و دادن یک شهادت است مربوط به رهبر انقلاب فلسطین که عادلانه‌ترین و طولانی‌ترین انقلاب در تاریخ معاصر است، که رئیس شهیدمان یاسر عرفات در مورد سازمان مجاهدین خلق به من گفته است، به نام خداوند بخشنده مهربان و با سپاس به او نماز میگزارم و درود می‌فرستم بر سرورمان حضرت پیامبر محمد که گفت زنان نیمه دیگر مردان اند.

نظام حاکمیت در اسلام بسیار متفاوت و دور از آخوندها و شیوخ است. دموکراسی وجود دارد. در اسلام دموکراسی و شوراست ”وامرهم شورا بینهم“ این اسلام است. از کجا این را آورده‌اند که اسلام دین بنیادگرایی است و این‌که اسلام دین استبداد است و از این قبیل، این ظلم به اسلام است چرا که اسلام دین محبت و رحمت است ”وما ارسلناک إلا ّ رحمه للعالمین“.

من می‌خواهم شهادتی را از زبان رئیس یاسرعرفات رحمه الله علیه بیان کنم. این را به من گفت هنگامی که می‌خواست مرا برای شرکت در جلسه‌یی مربوط به مجاهدین خلق اعزام کند. من تردید داشتم چون یک فضای سانسور خبری علیه این سازمان وجود داشت و چهره این سازمان مخدوش بود. او به من عبارات زیر را گفت: «هنگامی که حکومت خمینی در تهران تشکیل گردید و سفارت اسراییل را به سفارت فلسطین تبدیل نمود، و برای مسافرت به تهران دعوت شدم، از سوی رژیم خمینی از من هم‌چون یک قهرمان استقبال شد. بعد برایم شگفت‌آور و غیرمترقبه بود که خمینی می‌خواهد آرمان فلسطین را در خدمت اهداف خود به خدمت بگیرد همان‌گونه که اسلام را مورد استفاده قرار داده برای این‌که بتواند انقلابش را به جهان صادر کند.

در این جا بود که رئیس یاسرعرفات و من این‌جا به‌عنوان خلق فلسطین می‌گویم که ما افتخار می‌کنیم به مبارزه‌اش و این‌که او به‌خاطر بیت المقدس بود که به‌شهادت رسید، چیزی که آرمان محوری کل امت را تشکیل می‌دهد، آرمانی است برای همه ادیان، سرزمین پیامبران و زادگاه تمدنها، سرزمین رسالتهای آسمانی، آری! نپذیرفت که در مشت خمینی باشد. این را نپذیرفت که از حق تصمیم‌گیری مستقل فلسطینی کوتاه بیاید. بله می‌خواهند با آرمان فلسطین تجارت کنند. می‌خواهند با آن سوداگری کنند چون نیک می‌دانند که این آرمان، آرمان محوری امت اسلام است و آرمانی است برای آزادگان و شرافتمندان جهان. این را رئیس یاسر عرفات نپذیرفت. به این دلیل مورد ظلم قرار گرفت و از سوی رژیم ایران و سوریه و از سوی متحدین رژیم ایران، شدیدترین و بیرحمانه‌ترین ظلم علیه او اعمال گردید. او به من گفت گروهی در آن‌جا وجود دارد این سازمانی است که برای شرکت در سمینارشان تو می‌روی من با رهبر این سازمان برادر مسعود رجوی در بغداد ملاقات کرده‌ام. سپس با رئیس‌جمهور برگزیده‌شان خواهر مریم رجوی در لندن ملاقات کردم. این جنبش و سازمان در بسیاری از اصول با انقلاب فلسطین مشترک است این سازمان، انقلابی است علیه ظلم. انقلابی است علیه استبداد، انقلابی است علیه اشغالگری. انقلابی است علیه واپسگرایی. و انقلابی است... با من خیلی در مورد این مقاومت صحبت کرد که ما با آن در بسیاری از اصول مشترک هستیم در این زمینه مفصلاً با من صحبت کرد. آری مرا تشویق کرد و من به این‌جا آمدم به سازمان مجاهدین خلق. و آن‌گاه بود که با وحشیگریهای رژیم در ایران آشنا شدم. رژیمی که به دروغ و بهتان ادعا می‌کند که رژیمی اسلامی است و یا انقلاب اسلامی هستند. آنها هیچ ربطی نه از دور و نه از نزدیک به اسلام ندارند. اسلام دهها هزار تن از فرزندان مردم ایران را کشتار نمی‌کند اسلام دهانها را نمی‌بندد اسلام حق آزادی بیان را و آزادی اندیشه را مصادره نمی‌کند. اسلام رژیمهای استبدادی را تأیید نمی‌کند. اینها ربطی به اسلام ندارند. و هم‌چنین آشنا شدم با ظلم و وحشیگری این رژیم آخوندی و جنایتهایشان علیه بشریت. و من می‌گویم که آدمی نمی‌تواند بگوید که این یک امر داخلی است به ایران و لیبی و یا تونس مربوط می‌شود. خیر حقوق‌بشر یک امر و مقوله‌ای انسانی است یک مقوله انسانی و جهانی است. خداوند انسان را به‌عنوان انسان گرامی داشته است صرف‌نظر از این‌که چه دینی داشته باشد یا این‌که چه رنگی یا جنسی داشته باشد، بنابراین هر انسانی می‌باید یاور برای هر انسان سرکوب شده در هرجای دیگر در جهان باشد. این گواهی‌ای بود که می‌خواستم در این ملاقات مهم در برابر خواهران بیان کرده باشم. اما در مورد زنان من شخصاً اقدام به تعیین نخستین زن در مقام قاضی شرع در سطح کل جهان اسلام کردم.

اسلام به زن این فرصت را داده است که در تمامی مراکز و مناصب قرار بگیرد. زنان با عمل خود، برتری‌شان را نشان داده‌اند. و من به شما می‌گویم که نگاه کنید. بنگرید به این زن، بانویی که رهبری بزرگترین اپوزیسیون را در رویارویی با وحشیانه‌ترین رژیم دیکتاتوری در جهان به‌دست گرفته است و از این جهت برجسته شده است آری پشتیبانی از حقوق زنان باید باشد نه برای این‌که نسبت به آنها دورویی داشته باشیم بلکه این حقیقتی است که باید بیان کرد واذعان نمود. خداوند به شما برکت دهد با تشکر از شما.

نجات الاسطل- نماینده پارلمان فلسطین
بسم‌الله الرحمن‌الرحیم
خانم رئیس‌جمهور مریم رجوی،
از دیار مبارزه و رنج بر شما وارد شده‌ایم، آمده‌ایم تا با شما اعلام همبستگی کنیم و به‌مبارزه، شجاعت و مقاومت شما برای حق، آزادی و عدالت درود بفرستیم. به مبارزه شما علیه رژیم ظالم دیکتاتور دین‌فروش و علیه بنیادگرایی درود بفرستیم.

شما به‌تحقق خواسته‌های مردم ایران برای نیل به آزادی، عدالت، دموکراسی، برابری و پایان‌دادن به‌انواع ظلم در حق زنان، چشم دوخته‌اید.

هم‌چنین به زنان در سازمان مجاهدین خلق و به‌ویژه در قرارگاه اشرف درود می‌فرستیم و دستان آنها را می‌فشاریم. ما آرمان شما را درک می‌کنیم چون ما هم صاحب آرمان و حق هستیم. ما با هم مبارزه‌مان را شروع کردیم و امیدواریم که دوران حاضر که سرشار از قیامهای خلقهای خاورمیانه است شاخصی روشن برای تغییر و اصلاح برای خلق ایران و زن ایرانی و تحقق عدالت و آزادی و استقلال باشد.

خواهران مبارز، ما پارلمانترها و اعضای سازمانهای حقوق‌بشری و سازمانهای مدافع حقوق زنان و جامعه مدنی و شخصیات سیاسی مؤثر، باید از ایالات متحده بخواهیم نام شما را از لیست حذف نماید و هم‌چنین از ایالات متحده و دولت عراق بخواهیم محاصره و ظلم (علیه اشرف) را برداشته و اجازه ورود دارو و مواد غذایی و ضروریات زندگی بدهند و بلندگوها را که سخت‌ترین نوع شکنجه روانی و جسمی علیه مجاهدین و زنان در قرارگاه اشرف است، برچینند. هم‌چنین از آنها می‌خواهیم به‌سازمانهای مدافع حقوق‌بشر اجازه دهند که از اشرف دیدار نموده و از وضعیت زنان و مجاهدین در آن‌جا مطلع شوند.

درد و رنجی را که مردم فلسطین و به‌ویژه زنان فلسطین بر دوش می‌کشند، بر شما پوشیده نیست. ما از تفرقه در درون فلسطین رنج می‌بریم که ناشی از حمایت رژیم ایران از جنبشهای مذهبی که دین را پوش اهداف سیاسی و امیال سیاسی قرار داده‌اند، می‌باشد و این امر باعث تفرقه بیشتر بین فلسطینیها شده است و باعث شده که تمامی تلاشهای دولت ملی فلسطین برای پایان‌دادن به این تجزیه. بی‌نتیجه بماند. رژیم ایران از این تفرقه به‌عنوان یک برگ سیاسی برای زدوبندهای سیاسی و ایجاد تبلیغات ناحق در خاورمیانه سوء‌استفاده می‌کند.

در پایان بر حمایت از مبارزه زنان در هرجایی‌که باشند تأکید می‌کنیم. چه در اشرف، چه سازمان مجاهدین خلق، چه در فلسطین، هم‌چنین در عراق و هر نقطه دیگر، در این روز یعنی روز جهانی زن که صدمین سالگرد آن را جشن می‌گیریم.

همان مبارزه‌یی که زن بر دست‌یابی به‌حقوقش و برای برابری و عدالت و برای کسب یک جامعه بهتر برای خود و خانواده‌اش و فرزندانش پیشه کرده است. ما با هم ـ زن و مرد ـ توان تغییر را داریم. توان تغییر رژیمهای مستبد، عقب‌مانده و بنیادگرا را داریم تا کشورهای خود را به‌جامعه‌یی که در آن دموکراسی، آزادی، عدالت، برابری، گذشت دینی و مصالح اجتماعی حاکم باشد، تبدیل نماییم. با آرزوی آزادی اسرا، رحمت و جاودانگی بر شهیدان باد والسلام علیکم

وفا بنی مصطفی - نماینده پارلمان اردن
بسم‌الله الرحمن الرحیم
بانوی مبارز خانم مریم رجوی، خانمها، آقایان محترم،
امروز من از این‌که بین شما هستم مفتخر هستم. من زن جوان اردنی که افتخار این را داشته‌ام که جوانترین نماینده در تاریخ اردن باشم، در جمع شما حاضر شده‌ام تا طی این سفر، نسبت به تنها بخشی از تاریخ مبارزات افتخارآمیز شما علیه رژیم دیکتاتوری در ایران مطلع شوم.

هم‌چنین خوشحالم که در این‌جا این روز را به تمامی زنان جهان تبریک بگویم.
به‌خواهرانم در تونس، مصر و لیبی، درود می‌فرستم به‌خاطر قیامهای مقدسشان علیه رژیمهایی که تلاش می‌کردند خودشان را خدایی جا بزنند و علیه سرانی که معتقدند موهبت الهی برای خلقهایشان می‌باشند و خدایگانان انتخاب‌شده و برگزیده هستند که خلقهایشان بدون آنها کاری از دستشان برنمی‌آید و توان حرکت و پیشرفت ندارند.
با تشکر از کلیه قیام‌کنندگان که مجدداً اعتماد را به‌جوانان عرب بازگرداندند. امیدواریم به‌این قیامها ظلم نشود و دزدیده نشوند، وگرنه تیری در تاریکی خواهد بود.

هم‌چنین به‌زنان در فلسطین درود می‌فرستم، شما الگوهای ما در مبارزه و مقاومت علیه سرکوب و استبداد هستید.
اما در مورد زنان در اشرف که زیر ظلم و شرایط غیر‌انسانی قرار دارند، درود بیکران بر آنها باد و به آنها می‌گوییم صبر پیشه کنید و استقامت کنید و کلامی راست‌تر از سخن خدا نیست که گفت: بشارت بده به‌صبرپیشه‌کنندگان.

هم‌چنین بر قطعنامه ۲۴آوریل‌۲۰۰۹ پارلمان اروپا که تصریح می‌کند ساکنان اشرف افراد حفاظت‌شده در چارچوب کنوانسیون چهارم ژنو می‌باشند، تأکید می‌کنم. درود بر مبارزه شما ای زنان در سازمان مجاهدین خلق، برای رساندن صدایتان به تمامی جهانیان می‌گویم، کسی که صدای شما را نمی‌شنود کر است.

زنان برای چه مبارزه می‌کنند؟ برای آزادی، عدالت و برابری بین افراد ملت بدون هیچ اختلافی بین زنان و مردان. ما در اردن به این سادگی به پارلمان نرسیدیم. بایستی که با یک سری از عادتها و آداب و رسومهایی که به‌زنان نگاه دگم می‌کنند، مبارزه می‌کردیم. هر کشوری چالشها و مشکلات خودش را دارد. ما در اردن مبارزه می‌کنیم تا زنان همه حقوقشان را مطابق با قانون اساسی به‌دست آورند. برای این مبارزه می‌کنیم تا این‌که دیگران به حجاب ما به‌عنوان وسیله‌یی که ما را از گشایش بازمی‌دارد، نگاه نکنند. حجاب ما حجابی است فقط برای سر و نه حجابی برای عقل. اسلام دین گذشت است و دینی است برای همه مکانها و همه زمانها که مانع ما نمی‌شود و مانع قیام و نقش رهبری‌کننده‌مان نیست. من صدها مثال از تاریخ اسلام در این زمینه دارم.

ما به‌توانمندیهای زنان ایمان داریم و ایمان داریم که جهانی که زنان آن را هدایت کنند، دنیایی است که خشونت، ستم، خرابی محیط و فساد در آن کمتر است. ایمان داریم که زنان باید نقش خطیر و محوری خود را در تصمیم‌گیری و مناصب رهبری‌کننده به‌دست آورند تا فردای تابناک با جهانی بهتر و زیباتر بدمد.

در پایان امیدوارم ای بانوی مبارز وقتی که بار دیگر از ما دعوت می‌کنید دعوتتان از ایران باشد، از کشوری متمدن، دارای امنیت و شکوفایی و ثبات و دموکراسی که اگر توسط اپوزیسیون زنده نشود خواهد مرد و دفن خواهد شد و همراه آن تمامی حقوق و آزادی همه دفن خواهد شد. متشکرم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5adcecc9-8a65-410b-905f-06a43f42ecde"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات