728 x 90

افشاگری هفته‌نامه اشپیگل آلمان: "بمب در کیف آرایش" طرح تروریستی رژیم ایران علیه مجاهدین در پاریس

افشاگری هفته‌نامه اشپیگل آلمان در رابطه با دستگیری اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم  ایران
افشاگری هفته‌نامه اشپیگل آلمان در رابطه با دستگیری اسدالله اسدی دیپلمات تروریست رژیم ایران

مجله اشپیگل آلمان در گزارش مشروحی در شماره این هفته خود تحت عنوان « بمب در کیف آرایش» به توطئه تروریستی رژیم علیه گردهمایی بزرگ مقاومت و دستگیری دیپلمات ‌تروریست آخوندها اسدالله اسدی و بازجویی‌ها از او در آلمان و مزدوران تروریست در بلژیک پرداخته، و می‌نویسد:

«مأموریت مخفی فرد متهم به جاسوسی در اتوبان شماره ۳بین شهرهای آشافنبورگ و وورتسبورگ پایان یافت. مأموران پلیس راه اسدالله اسدی را در پارکینگ اشپس‌آرت زود Spessart Sued واقع در این اتوبان دستگیر کردند. او به‌عنوان دبیر سوم نمایندگی دیپلماتیک (رژیم) ایران در وین ثبت شده است. سپس پلیس‌های آلمانی این به‌اصطلاح دیپلمات را به ایستگاه پلیس منتقل کردند، همسر او و دو پسرش نیز باید همراه او می‌رفتند.

بعد (سگ پلیس) خودروی ون قرمز رنگ این خانواده را جستجو کرد. این سگ پلیس ضدانفجار دور تا دور این ماشین که در وین کرایه شده بود چرخید. او به‌طور قابل توجهی روی قسمت پشتی ماشین فورد مدل ایکس‌ماکس واکنش نشان می‌داد. یک کارمند پلیس در یادداشت خود نوشته است که این سگ نسبت به ماشین واکنش داشت.

آیا اسدالله اسدی ماده انفجاری را با این ماشین منتقل کرده است؟ بسیاری از علائم حاکی از همین است.

در این اثنی دادستان فدرال علیه. اسدی به‌ اتهام اشتغال به‌عنوان مأمور سرویس مخفی و به‌ اتهام یک سوءقصد بمب‌گذاری طراحی‌شده تحقیق می‌کند.

این فرد باید یک سوءقصد علیه گردهمایی گروه اپوزیسیون مجاهدین خلق ایران در پاریس را آماده‌سازی و هدایت کرده باشد. در این گردهمایی که در پایان ژوئن در پاریس برگزار شد، از جمله رودی جولیانی شهردار پیشین نیویورک و فرد مورد اعتماد امروزی ترامپ سخنرانی کرد».

 

 

دستگیری دو مأمور تروریست رژیم در بلژیک، انتقال مواد انفجاری به پاریس برای بمب‌گذاری

اشپیگل در ادامهٔ گزارش خود به شرح دستگیری دو مأمور تروریست رژیم در بلژیک که آمادهٔ انتقال مواد انفجاری به پاریس برای بمب‌گذاری در گردهمایی بزرگ مقاومت بودند پرداخته، و می‌نویسد:

یک زوج از بلژیک با یک ماده انفجاری در مسیر تردد به پاریس بودند هر دو فرد در بروکسل دستگیر شدند. نهایتاً آنها مأمور (رژیم) ایران (اسدی) را شدیداً متهم کردند. آنها گفتند، با مأموریت از جانب وی از حدود ۱۰سال پیش علیه اعضای اپوزیسیون جاسوسی می‌کنند و او آنها را به این مأموریت واداشته که دست به این سوءقصد بزنند. آنها گفتند چند روز قبل از دستگیری‌شان (اسدی) به آنها در یک بازار در لوکزامبورگ پانصد گرم ماده انفجاری TATP و یک چاشنی انفجاری با کنترل از راه دور را تحویل داده است.

در حال حاضر مأموران در آلمان، بلژیک، فرانسه و اتریش روی (این پرونده) کار می‌کنند.

سوء قصد برنامه‌ریزی شده در پاریس تنها در پشت پرده حساسیتها را برانگیخت. علی‌القاعده می‌بایست یک‌چنین واقعه‌یی روابط دیپلماتیک بین فرانسه، آلمان و کل اتحادیه اروپا با (رژیم) تهران را به‌شدت متشنج کند. معذالک برای دولت آلمان و اتحادیه اروپا چیز دیگری بیشتر اهمیت دارد: پس از خروج ایالات متحده از توافق اتمی آنها (آلمان و اتحادیه اروپا) می‌خواهند به هر ترتیب شده به توافق اتمی با (رژیم) ایران پایبند بمانند.

هر چه بیشتر به این سوءقصد طراحی‌شده پرداخته می‌شد، حفظ توافق اتمی، مشکل‌تر می‌شد. زیرا چگونه یک (حکومت) می‌تواند قابل اعتماد باشد در حالی‌که دستور به انجام سوءقصدهای بمب‌گذاری در خاک شرکای خود را می‌دهد؟».

 

تحقیقات در آلمان درباره دیپلمات‌تروریست دستگیر شده رژیم ایران

اشپیگل در ادامهٔ گزارش خود به تحقیقات در آلمان درباره دیپلمات‌تروریست دستگیر شده رژیم پرداخته، و می‌افزاید:

دو نفر دستگیر شده (در بلژیک)، امیر سعدونی و نسیم نعامی، سال‌ها پیش در بلژیک تقاضای پناهندگی کردند و از مدتی پیش در مجاهدین خلق فعال شدند تقریباً به همین مدت هر دوی آنها به‌عنوان جاسوس برای سرویس مخفی (رژیم) ایران در تهران کار می‌کردند. آنها طی سالیان طولانی اطلاعاتی را از زندگی داخلی مجاهدین خلق به رژیم ایران می‌دادند. آنها با افسر فرمانده‌شان یعنی اسدالله اسدی در ونیز، میلان، زالسبورگ، وین و در تهران ملاقات کرده‌اند. آنها او را فقط به اسم دانیل می‌شناختند. اسدی در هر دیدار حدود ۴هزار یورو به آنها می‌داده که پول زیادی برای این دو نفر بوده است؛ سعدونی این اواخر به‌عنوان انباردار و نعامی به‌عنوان اتوکش کار می‌کرده‌اند.

 

مأموران اطلاعات (رژیم) ایران از ارتکاب به‌قتل نیز ابایی ندارند

سرویس مخفی (رژیم) ایران وزارت اطلاعات و امنیت که اسدالله اسدی باید عضو آن باشد، یک پایهٔ مهم رژیم تهران است. بنا بر اطلاعات سرویس‌های امنیتی آلمان، حدود ۳۰هزار نفر در خدمت این سرویس (رژیم) ایران کار می‌کنند که اساساً افراد اپوزیسیون را در داخل و خارج کشور تحت نظر دارند. از مدارک محرمانه ادارات آلمانی چنین بر می‌آید که مأموران (رژیم) ایران از ارتکاب به‌قتل نیز ابایی ندارند. بنا‌ به این منابع، به‌طور خاص مجاهدین خلق از سوی وزارت اطلاعات و امنیت MOIS مورد جاسوسی قرار دارند.

 

اسدالله اسدی با اسم مستعار دانیل

اسدالله اسدی با اسم مستعار دانیل باید به این دو جاسوسش در ماه مارس مأموریت ارتکاب به‌قتل را داده باشد. این دو نفر بعد از دستگیری‌شان به پلیس گفته‌اند که وی (اسدی) به آنان گفته بوده که آنها یک دستگاه دریافت می‌کنند و باید این دستگاه را در «گردهمایی بزرگ» مجاهدین خلق «در نزدیکی میزهای غذا» قرار دهند و از فاصله ۳۰۰متری آن‌را فعال کنند.

 

کیف آرایش حاوی بمب توسط اسدی به جاسوسها داده شد

به گفته آنها کمی قبل از سوءقصد طراحی‌شده، او (اسدی) به آنها در لوکزامبورگ یک کیف آرایش آبی‌رنگ را تحویل داده بود که ماده انفجاری در آن مخفی شده بود.

مأمور اسدی آشکارا تلاش کرده بود تا مسافرت به آنجا (لوکزامبورگ) را تحت پوش یک مسافرت تعطیلات خانوادگی انجام دهد. او یک ماشین ون قرمز رنگ را در وین کرایه کرده و با دو پسر ۱۷و ۲۱ساله‌اش و به‌همراه همسرش به این سفر رفت.

این مسافرت احتمالاً باید (مأموریتی) بوده باشد. مسیر تردد از شهر کوخم Cochem، به‌سمت لوکزامبورگ و بلژیک، سپس به بن و کلن بوده است.

یکی از پسران (اسدی) به پلیس گفته است که پدرش در یک بازار در لوکزامبورگ «به‌طور اتفاقی» یکی از «آشنایان قدیمی‌اش» را دیده است. به‌گفته وی، او احتمالاً یک دوست از دوران جنگ عراق بوده و به هر حال آن دو با هم یک ساعت برای صرف نهار رفته‌اند. تحقیقگران با این فرض حرکت می‌کنند که این فرد آشنا امیر سعدونی بوده است.

 

بعد از انفجار بمب در گردهمایی مجاهدین باید گزارش داده می‌شد که اوضاع چه‌طور پیش رفت

گفته می‌شود که در این دیدار (در لوکزامبورگ) افراد متهم به توطئه با هم قرار می‌گذارند که بعد از سوءقصد در کلن با هم دیدار کنند. امیر سعدونی می‌گوید «ما باید گزارش می‌دادیم که اوضاع چه‌طور پیش رفت». به گفته وی، قرار بوده که بر سر محل دقیق و زمان دیدار بعداً توافق شود. برای این منظور دانیل (اسدالله اسدی) به آنها یک دستگاه تلفن دستی با یک شماره اتریشی داده بود. موضوع به این مرحله نرسید، زیرا ادارات بلژیکی امیر سعدونی و همسرش را قبل از اقدام دستگیر کردند.

بعد از آن اسدالله اسدی و خانواده‌اش شروع به بازگشت از مسافرت کردند. آنها از یک هتل به‌نام «هتل رومانتیک» در شهر برگیش‌گلادباخ راهی جنوب آلمان شدند که در پارکینگ اتوبان به‌دام پلیس افتادند.

اسدالله اسدی اکنون در حبس به‌سر می‌برد. بلژیکی‌ها تقاضای استرداد او را داده‌اند و وی با آن مخالفت کرده است. وکیل او به توافق وین استناد می‌کند که برای دیپلماتها ترانزیت آزاد به محل اشتغالشان را تضمین می‌کند. وزارت‌خارجه آلمان در مقابل بر این عقیده است که یک‌چنین ترانزیتی به‌واسطه چندین روز فعالیت توریستی می‌تواند متوقف شود.

به هر حال مشخص است که خانواده اسدی از اقامتش در آلمان خاطرات فرهنگی کمی به‌همراه برده است. پسران این جاسوس (اسدی) نمی‌توانستند اسامی قلعه‌هایی را که ظاهراً از آنها دیدن کرده‌اند به‌یاد بیاورند. همسر او حتی نمی‌توانست اسامی کشورهایی را که در آنها بوده‌اند بگوید. پلیس‌ها از وی پرسیده‌اند که حداقل می‌توانی بگویی که همین الآن در چه کشوری هستی؟ و وی پاسخ داده که این‌را نیز نمی‌داند».

 

مطالب مرتبط:

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/11cc6771-dfdd-484a-adbe-941c5f57fa32"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات