728 x 90

گزارشی از کنگره آمریکا درباره تحریمهای ایران

کنگره آمریکا
کنگره آمریکا

کنگره آمریکا در گزارشی که در رابطه با تحریمهای ایران منتشر کرد آورده است که طی سالهای ۲۰۱۲-۲۰۱۵، در زمانی که جامعه جهانی به‌طور نسبی در رابطه با فشار گذاشتن روی ایران متحد بود، اقتصاد ایران سالانه ۹درصد کاهش می‌یافت، صادرات نفت خام آن از حدود ۲.۵میلیون بشکه، به حدود ۱.۱میلیون بشکه در روز رسید، و دیگر ایران قادر به برگرداندن بیش از ۱۲۰میلیارد دلار ذخایر ارزی که در خارج از کشور نگهداری می‌کرد، نبود.

گزارش کنگره می‌گوید برقراری مجدد تحریمهای ایالات متحده، شروع به آسیب رساندن به اقتصاد ایران کرده است، زیرا بسیاری از شرکتهای بزرگ تصمیم گرفته‌اند، به‌جای پذیرش ریسک تحریمهای آمریکا از اقتصاد ایران خارج شوند.

 

کاهش صادرات نفت ایران

کنگره آمریکا در گزارش خود می‌افزاید: صادرات نفت ایران در حال کاهش است و مشکلات در پرداخت به ایران با پول نقد، درازای نفت، بسیار آشکار است.

از سوی دیگر ارزش پول ایران به‌شدت کاهش یافته است و ناآرامی‌هایی به‌دلیل اقتصادی از اوایل سال ۲۰۱۸ گسترش یافته است اگر ‌چه هنوز به حدی نرسیده است که (موجودیت) رژیم را تهدید کند.

در گزارش کنگره آمریکا به این نیز اشاره شده است که هنوز مشخص نیست اقتصاد ایران تا سطح سالهای ۲۰۱۲-۲۰۱۵ آسیب دیده باشد، زیرا اتحادیه اروپا و کشورهای دیگر که مخالف خروج آمریکا از توافق هسته‌یی بودند، تلاش می‌کنند تا مزایای اقتصادی این توافق را به ایران منتقل کنند.

 

بیشتر بخوانید

نشریه کنگره آمریکا:‌ رژیم ایران در داخل لرزان است آمریکا باید فشار بیاورد

هیل نشریه کنگره آمریکا در یک گزارش تحلیلی از وضعیت رژیم ایران نوشت: آمریکاییها مشتاق پیدا کردن اژدهای بیشتری برای کشتن در سراسر جهان نیستند. اما برای سرنگون کردن رژیم و کمک به مردم ایران نیاز به استفاده از تواناییهای سیاسی، اقتصادی، دیپلماتیک و تجاری داریم.

 

هیل روز پنجشنبه ۱۴تیر ۹۷ در ادامه مطلب خود سؤال می‌کند آیا سیاست ترامپ در قبال رژیم ایران موفق خواهد شد؟ علائم، تشویق کننده هستند. رئیس جمهور ترامپ یک ائتلاف در حال ظهور برای مقابله با رژیم ایران ایجاد کرده است. ائتلاف به رهبری عربستان در حال پیشروی سریع برای شکست حوثیهای یمن مورد حمایت مالی و تسلیحاتی ایران است، داعش تا حد زیادی توسط نیروهای آمریکا و متحدانش نابود شده است و اسراییل و ایالات متحده اهداف نظامی کلیدی رژیم ایران در سوریه را از بین برده‌اند.

 

 

شرایط کنونی بین‌المللی و داخلی رژیم ایران

تغییر سیاست دولت آمریکا در مورد ایران تاثیرات زیادی در تغییر شرایط علیه این رژیم داشته است و باعث همبستگی نیروها علیه آن شده است. ارزش ارز ایران در حال سقوط است، پرواز سرمایه در حال رشد است، طبقه متوسط به مقابله برخاسته است، هم‌چنان که اقلیت ها؛ و سرکوب دولتی از جمله ضرب‌وشتم، زندان، اعدام های غیرقانونی و دستگیریهای خودسرانه تسریع شده است...

 

 

اولویت برخورد با رژیم ایران

اولین موضوع حیاتی این است که رژیم ایران باید از دسترسی به سوئیفت SWIFT خارج شود، (انجمن ارتباطات بین‌المللی مالی بین‌المللی در سراسر جهان)، در نتیجه نمی‌تواند نفت خرید و فروش کند....

دوم، صادرات نفت ایران باید به‌طور مؤثر تحریم شود...

سوم، رژیم ایران باید از جامعه بین‌المللی طرد شود و سفارتخانه‌های آن تعطیل شود...

چهارم، برنامه‌یی کامل برای توقف بیابان زایی در نظر گرفته شود.

پنجم، مبارزه سایبری باید علیه برنامه سلاح های هسته‌یی ایران و تأسیسات تولید موشکهای آن اجرا شود.

ششم، ایالات متحده باید اعلام کند اگر قایقهای ”سریع السیر “ و هواپیماهای بدون سرنشین رژیم ایران به حملات پی‌درپی به کشتی‌های دریایی آمریکا ادامه دهند، کلمه مراقب باشید باید "غرق کن" باشد.

هفتم، امنیت مرز ما باید تقویت شود تا اطمینان حاصل شود تهدیدها به آمریکا وارد نمی‌شوند.

هشتم و مهمترین، علاوه بر مبارزات دیپلماتیک علنی حمایت از مخالفان ایران، ایالات متحده باید به معترضان در خیابان کمک کند. صندوق های اعتصاب و تلفنهای رمزگذاری شده باید به شیوه‌ای مشابه با پشتیبانی ایالات متحده از جنبش همبستگی لهستان در زمان دولت ریگان ارائه شود...

 

 

دیپلمات ارشد آمریکایی: اروپا نمی‌تواند تحریم‌ ایران را خنثی کند

یکی از دیپلمات‌های ارشد آمریکا در گفتگو با سیاستمداران اروپا در نشستی که در بروکسل برای بررسی پیامدهای خروج آمریکا از توافق هسته‌یی برگزار شده بود، گفته است که تلاش‌های اروپا برای نجات برجام بی‌فرجام است و ره به جایی نمی‌برد.

خبرگزاری رویترز به‌نقل از این دیپلمات ارشد آمریکا نوشته که اتحادیه اروپا شش هفته قبل از شروع فاز دوم تحریم‌های ایران چاره‌ای جز پذیرش این موضوع ندارد که قادر نیست مانع اجرای تحریم‌ها شود.

این خبرگزاری همچنین نوشته که که اتحادیه اروپا موفق نشده یک راه‌حل قانونی برای محافظت از شرکتهایی که با ایران داد و ستد دارند، در برابر مجازات‌های آمریکا بیابد.

حجم مبادلات ماهانه بین اتحادیه اروپا و ایران در سال جاری بالغ بر دو میلیارد یورو بوده است. این در حالی است که بسیاری از شرکتهای بزرگ اروپایی تصمیم گرفته‌اند از بازار ایران خارج شوند.

 

شرکتهایی اروپایی که از ایران خارج شدند

شرکتهای بزرگ اروپایی که از ماه مه تا کنون به فعالیت هایشان در ایران خاتمه داده‌اند شامل شرکتهایی چون پژو، رنو، تله‌کوم آلمان و ایرباس می‌باشند و اضافه بر آنها شرکتهای هواپیمایی ایرفرانس و بریتیش ایرویز نیز پروازهای خود به ایران را متوقف کرده‌اند.

این دیپلمات می‌گوید: اگر شما تصمیم بگیرید با دشمن آمریکا معامله و تجارت داشته باشید، دیگر نمی‌توانید با آمریکا همکاری و معامله داشته باشید.

این دیپلمات به تلاش‌های اتحادیه اروپا و از جمله طرح ایجاد "سوئیفت اروپایی" به عدم تمایل بانک سرمایه‌گذاری اروپا برای همکاری مالی با ایران اشاره کرده است.

رویترز به حذف ایران از سیستم مالی سوئیفت اشاره کرده و نوشته است که گرچه آمریکا در سوئیفت از حق تصمیم‌گیری مطلق برخوردار نیست، اما بانکها و دیگر مؤسسات مالی از ترس مجازات‌های آمریکا به سیاست این کشور در این زمینه گردن می‌نهند.

تحریم ایران، بعید است خریداران نفت از تحریمهای آمریکا معاف شوند تحریم ایران،روند توقف واردات نفت نایارا انرژی هند تحریم ایران؛ انتشار فهرستی از بانکها و شرکتهای خارجی جریمه‌ شده به‌خاطر نقض تحریم‌های آمریکا علیه رژیم ایران

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/25318260-8358-4ec3-adc0-6993155345e2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات