728 x 90

استان صعده مقر اصلی عبدالملک حوثی هدف حمله هوایی جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت

حمله آمریکا به مراکز حوثی‌های مورد حمایت ایران
حمله آمریکا به مراکز حوثی‌های مورد حمایت ایران

العربیه روز سه‌شنبه ۵ فروردین نوشت: استان صعده در شمال یمن که مقر اصلی عبدالملک حوثی به‌شمار می‌رود دوشنبه شب هدف حمله هوایی جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت.

جنگنده‌های آمریکایی شب گذشته حدود ۱۳حمله هوایی به پادگانها، مخفیگاههای نظامی و انبارهای تسلیحاتی حوثی‌ها در دو منطقه الصفراء و کتاف در استان صعده انجام دادند.

انبارهای تسلیحات و مخفیگاههای زیرزمینی

به گزارش العربیه این حملات، مناطق «عکوان» و «العصائد» را که در نزدیکی پایگاه نظامی «کهلان» در شمال شرق شهر صعده قرار دارند، هدف قرار داده است.

پس از این حملات، انفجارهای شدیدی رخ داد که احتمالاً ناشی از تخریب انبارهای تسلیحاتی و مخفیگاههای زیرزمینی متعلق به حوثی‌ها بود.

هدف قرار دادن استحکامات زیرزمینی

به گفته منابع نظامی یمن، حملات هوایی هم‌چنین استحکامات زیرزمینی را که تصور می‌شود برخی از فرماندهان حوثی در آن پناه گرفته بودند، هدف قرار داده است. این حملات در چارچوب افزایش حملات هوایی آمریکا علیه پایگاههای حوثی‌ها در «صعده» انجام شده است.

حمله به تأسیسات نظامی مهم حوثی‌ها

منابع قبیله‌ای نیز گزارش دادند که منطقه «آل مقبل» در «کتاف» که یک پایگاه نظامی مهم حوثی‌ها است و هم‌چنین یک پایگاه نظامی مخفی در «وادی العشاش» که توسط این گروه ساخته شده بود نیز مورد هدف قرار گرفت. به‌گفته این منبع دو پایگاه مذکور در مسیر اصلی تأمین نیرو و تجهیزات برای مناطق «الصفراء» و استان «صعده» قرار دارد.

افزایش فشار نظامی آمریکا

کارشناسان نظامی معتقدند که تشدید حملات آمریکا به صعده احتمالاً بر اساس داده‌های اطلاعاتی دقیق انجام شده و لیستی از اهداف استراتژیک را مشخص کرده‌اند. به‌گفته کارشناسان نابودی این اهداف می‌تواند توانایی‌های نظامی حوثی‌ها را که تهدیدی برای امنیت کشتیرانی و کشتی‌های آمریکایی هستند، تضعیف کند. این حملات هم‌چنین به هدف قرار دادن فرماندهان ارشد حوثی که در سال‌های گذشته در استحکامات خود مخفی شده‌اند، کمک می‌کند.

حملات هوایی گسترده آمریکا

ایالات متحده از ۱۵ مارس تاکنون، حملات هوایی گسترده‌یی را علیه مواضع، انبارهای سلاح و فرماندهان حوثی در یمن انجام داده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، چهارشنبه گذشته تهدید کرد که حوثی‌ها را نابود خواهد کرد و به ایران درباره ادامه حمایت از آنها هشدار داد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ee2b83c1-c238-42c9-90b4-4752cd4f0950"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات