روزنامه حکومتی آرمان در مقالهای به تاریخ چهارشنبه ۳۱شهریور با عنوان «آرزوی تبلت، به مداد و پوشاک رسید» با اعتراف به ترکتحصیل ۳۷درصدی دانشآموزان بهدلیل فقر نوشت: کسی نمیداند و نمیخواهد ببیند که در سال صدها هزار دانشآموز بهدلیل نداشتن یک گوشی هوشمند و یا تأمین امکانات اولیــه حتی پول کتب درسی، قادر نیستنـد که به ادامه تحصیل بپردازند. امری که با افزایش فشارهای اقتصادی و چندین برابر شدن قیمت یک مداد و دفتر، به گردن کرونا انداخته شد و مدیران سابق آموزش و پرورش این موضوع را تکذیب میکردند.
مقاله در ادامه با بررسی آمارهای ارائه شده توسط مقامات و منابع حکومتی ادامه میدهد: «هزینههای تمام شده به ازای هر دانشآموز دوره ابتدایی در مدارس شهری پنج میلیون و ۳۲۷هزار تومان، عشایری پنج میلیون و ۳۸۴هزار تومان و روستایی پنج میلیون و ۴۵۲هزار تومان است. همچنین بهای تمام شده برای یک دانشآموز خرید خدمات در دورههای مختلف تحصیلی حدود دومیلیون و ۴۰۰هزار تومان، برای یک دانشآموزان استثنایی ۲۲میلیون و ۲۹۲هزار تومان و برای یک دانشآموز مدارس خارج از کشور بین ۵۰ تا ۵۷میلیون تومان است».
این روزنامه حکومتی در پایان مقاله خود اعتراف میکند: «میتوان گفت تعداد افراد زیر خط فقر در ایران به ۳۶میلیون نفر رسیده است. آمارهایی که پیشتر نیز منتشر شده، موضوع فوق را تأیید میکند و حاکی از ترکتحصیل حداقل ۳۷درصدی دانشآموزان در یکسال گذشته است».