728 x 90

اشغال بخشي از اشرف با زرهي,

پیامهای شخصیتهای ایتالیا به ساکنان اشرف پس از اعلام حمایت اکثریت سنا و پارلمان این کشور از مقاومت ایران

-

حمایت اکثریت سنای ایتالیا از راه حل سوم رئیس جمهور برگزیده مقاومت
حمایت اکثریت سنای ایتالیا از راه حل سوم رئیس جمهور برگزیده مقاومت
پس از اعلام حمایت اکثریت سنا و پارلمان ایتالیا از مقاومت ایران و مجاهدان اشرف، خبرنگار سیمای آزادی، در پارلمان ایتالیا با سناتور لوچو مالان، عضو هیأت‌رئیسه سنا که قطعنامه حمایت اکثریت سنا را به رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت تقدیم کرد و ماسیمو وانوچی، نماینده پارلمان ایتالیا، آقای جوزپه مورگانتی، نماینده پارلمان سن‌مارینو و چند تن از شهرداران و معاونان شهرداریهای ایتالیا گفتگوهایی به‌عمل آورد که به شرح زیر می‌باشد:

سناتور لوچو مالان، عضو هیأت‌رئیسه سنای ایتالیا
جلسه ما بسیار مهم بود و حضور خانم مریم رجوی برای ما که در رم از ایشان استقبال کردیم، بسیار دلپذیر و شوق‌آور بود. از طرف دیگر به این وسیله توانستیم از مبارزه شما نیز پشتیبانی کنیم. فرصتی بود که بتوانیم همبستگی ملی خودمان را به ۳۴۰۰شهروند اشرف اعلام کنیم. ما می‌بایست از تک‌تک آنها دفاع کنیم و این یک عمل انسانی و دفاع از قوانین بین‌المللی است. این قوانین حقوق ساکنان اشرف را تعیین می‌کند. بنابراین هر حمله‌یی به اشرف حمله به همه پناهندگان زن و مرد و کودک و به تمام کسانی که از خانه و کاشانه‌شان به‌دلیل وجود جنگ و رژیمهای دیکتاتوری، همانند اشرفیان، خارج شده‌اند، می‌باشد. ما می‌بایست از شهروندان اشرف دفاع کنیم و این دفاع از همه پناهندگان در هر جای دنیا محسوب می‌شود. قوانین مشخصی برای حفاظت آنها وجود دارد ما همه در قبال آن مسئول هستیم.
دفاع از حقوق اشرف حتی برای کسانی که نمی‌دانند اشرف چیست نیز مهم است. چرا به این طریق فهمیده می‌شود که دفاع از حقوق پناهندگان تنها وظیفه انسانهای والاست و فقط یک رویا نیست. ما باید بدانیم که دفاع از حقوق حقه به نفع همه ماست. دنیای آزاد، دنیای امن‌تر و سرشارتری خواهد بود. این مسأله برای غربیها که به نظر می‌آید که در جوامع امن‌تر زندگی می‌کنند نیز وجود دارد. اگر ما از حقوق‌بشر دفاع نکنیم، این حقوق روزی در جوامع ما نیز می‌تواند پایمال شود.

ماسیمو وانوچی، نماینده پارلمان ایتالیا
از رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت و از مبارزه مردم ایران در نبرد بهار ایران حمایت می‌کنیم. ما و دولت ما باید با قاطعیت بخواهد در اشرف یک هیأت از سازمان ملل برای حفاظت از ساکنان مستقر شود.
جهان دیگر نمی‌تواند این قتل‌عام شرم‌آور را تحمل کند.

جوزپه مورگانتی، نماینده پارلمان سن‌مارینو
کنفرانس بسیار جالبی بود و مسائل زیادی را در رابطه با مبارزه شما روشن کرد. هم‌چنین در مورد اشرف و اوضاع سخت آنها صحبت شد. این کنفرانس به غرب هشدار می‌دهد که می‌باید دست به‌عمل بزند. زمان حرف زدن به پایان رسیده و می‌بایست دست به‌عمل مشخص زد.
البته خواست ما در قدم بعدی این است که در ایران دموکراسی برقرار شود. این را من از صمیم قلب از طرف کشوری که ۱۷۰۰سال آزاد و دموکراتیک است برایتان آرزو می‌کنم.
آنها (ساکنان اشرف) بدانند که تنها نیستند و شجاع و امیدوار بمانند و بدانند که در این‌جا در سطح گسترده برای حفاظت آنها فعالیت می‌شود که حتماً به نتیجه خواهد رسید. پس می‌گویم که به مقاومتتان ادامه بدهید.

اتزیو پالوتزی، مشاور فرمانداری رم
پیام من به تمام کسانی که در این جریان فعالیت می‌کنند این است که مقاومت کنید، مقاومت کنید و مقاومت کنید.

لوئیجی فامیلیتی، شهردار شهر فریجنتو
این جلسه خیلی مهم بود و رئیس انجمن ما، نینو دانیله، در گردهمایی پاریس شرکت کرد. برای ما خیلی مهم است که حمایت شهرداران استان خود را از مردم ایران ابراز کنیم و امیدوارم مقاومت ایران بتواند پیروزیهای مهمی در برابر رژیم ایران کسب کند.

مسّیمو والیانته، شهردار شهر کووکارو وتره
اسم من سیمونه والیانته شهردار کووکارو وتره هستم.
پیام من برای ساکنان اشرف مقاومت، مقاومت و صبر است هر چند که جامعه بین‌المللی در کمک تأخیر دارد. امروز هم با این برنامه برای همبستگی با جامعه‌یی که شهید داده، گامی جلوتر گذاشتیم تا شاید بتوانند با نور امید بیشتر به آینده بنگرند و من فکر می‌کنم که داشتن امید از مهمترین وجوه زندگی است و از امروز امید ما هم برای انجام فعالیتهای هر چه بیشتر است.
متشکرم و به امید دیدار

پروفسور ایزیدورو آیلو، مشاور شهرداری و رئیس حزب ارزشهای ایتالیا در فرمانداری ساساری

من ایزیدورو آیلّو هستم از شهرداری ساساری و به نمایند‌گی از طرف شهردار و هم‌چنین رئیس گروه حزب ارزشهای ایتالیا در شورای شهر ساساری آمده‌ام.
پیامی که گرفته‌ام، همان پیامی است که در گردهمایی پاریس دریافت کرده بودم. مطمئناً خیلی تحت تأثیر مبارزه‌تان و رنج ملت شما قرار گرفتم و با شما همراه هستم و اتفاقاتی که افتاده است قابل‌قبول نیست و در یک جامعه دموکراتیک و متمدن که ما در غرب ادعای آن را داریم، قابل‌پذیرش نیست، چیزی که برعکس آن است. من از دولتمردان کشور خود و هم‌چنین از دولتمردان انگلیسی و آمریکاییها و ایتالیاییها می‌پرسم: چرا ما با سربازانمان رفتیم عراق؟ به چه دلائلی؟ مبارزه با تروریزم؟ یا دلائلی دیگری وجود داشت؟ چه ثمره‌یی از مرگ سربازانمان حاصل شد؟ برای این‌که ما هم جانهایی را در عراق فدا کردیم نتیجه‌اش چه بود؟ این‌که دولتی درست کنیم و بعد بدهیم به دست نوری المالکی؟ اینها سوالاتی هستند که دولتمردان غربی باید به ما پاسخگو باشند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2239f6ff-5227-4a60-8aeb-5f4371089c94"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات