728 x 90

تشدید سرکوب ,

فشار اذیت و آزار و یورش وحشیانه دژخیمان زندان زاهدان به زندانیان

-

یورش وحشیانه به زندانیان زندان زاهدان
یورش وحشیانه به زندانیان زندان زاهدان
بنا‌ به گزارشهای منتشر شده دژخیمان خامنه‌ای طی روزهای اخیر به‌منظور فشار به زندانیان، بعد از خاموشی در حالیکه زندانیان در حال استراحت بودند به بند آنها یورش برده و وحشیانه وسایل آنها را تخریب کرده‌اند.

همچنین صبح روز یکشنبه ۱۷ بهمن ماه دژخیمان زندان زاهدان به بند ۳ اتاقهای ۹، ۱۰ و ۱۱ این زندان یورش برده و تلویزیون زندانیان که با هزینه شخصی خودشان خریداری کرده بودند را با خود برده‌اند.

از طرفی دیگر به دنبال افزایش فشارها بر زندانیان در زندان مرکزی زاهدان، کیفیت نان زندان به‌شدت پایین آمده است به‌طوریکه به گفته زندانیان کاملاً خمیر و غیرقابل خوردن است. همچنین از ساعت ۴ بعدازظهر روز شنبه ۱۶ بهمن ماه تا حوالی ظهر روز یکشنبه نیز آب زندان زاهدان به کل قطع بوده است که فشار بر زندانیان را افزایش داده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ce8e99ed-5561-4cbb-8958-79b85e5a6e69"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات