728 x 90

اخبار لبنان,

ناکامی پارلمان لبنان برای چهل و دومین بار در انتخاب رئیس‌جمهور

-

پارلمان لبنان
پارلمان لبنان
جلسه چهل و دوم پارلمان لبنان ویژه انتخاب ریاست‌جمهوری این کشور که قرار بود ظهر امروز چهارشنبه 13 ژوئیه برگزار شود، به‌دلیل عدم حضور بسیاری از نمایندگان به حد نصاب نرسید و انتخاب رئیس جمهوری جدید این کشور به جلسه چهل و سوم موکول شد.

پارلمان لبنان مدت طولانی است که نمی‌تواند فرد جایگزینی را برای میشل سلیمان که دوره ریاست جمهوری‌اش در ماه می‌سال 2014 به پایان رسیده، انتخاب کند.

در این کشور ماه می‌2016 انتخابات محلی برای اولین بار پس از شش سال وقفه به شکلی موفق انجام شد، ولی بعد از این انتخابات به‌رغم پیام‌های سیاستمداران هیچ نتیجه مثبتی در رابطه با انتخاب رئیس جمهور جدید به دست نیامده است.

لازم به یادآوری است که احزاب سیاسی حاضر در پارلمان لبنان به دو حرکت «8 مارس» و «14مارس» تقسیم می‌شوند؛ ائتلاف 14مارس پس از ترور رفیق حریری، نخست‌وزیر پیشین لبنان در سال 2005، با وقوع « انقلاب صدر» علیه سوریه به رهبری سعد حریری، پسر نخست‌وزیر ترور شده، تأسیس شد. ائتلاف 8 مارس نیز از گروه‌های طرفدار رژیم سوریه و ضد غرب تشکیل شده است. میشل عون، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری لبنان و حزب‌الله که در درگیریهای سوریه در صف رژیم اسد قرار گرفته و باعث کشته شدن نزدیک به 400 هزار غیرنظامی و آواره شدن تقریباً پنج میلیون نفر دیگر در این کشور شده است نیز عضو این قطب از نمایندگان پارلمانی است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3705c1b4-f5d5-47d7-b426-4bbd8044f994"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات