728 x 90

اختلافات سیاسی در ایران,

زمینه‌چینی باند خامنه‌ای برای حذف باند رفسنجانی ـ روحانی در جریان نمایش انتخابات

-

پاسدار صفار هرندی
پاسدار صفار هرندی
پاسدار صفار هرندی مشاور فرهنگی سرکرده سپاه پاسداران خواستار حذف و قلع و قمع باند رفسنجانی ـ روحانی در جریان نمایش انتخابات اسفند شد.

وی روز 13آبان 94 طی سخنانی در شهر پیشوا گفت: شورای نگهبان اجازه نمی‌دهد افراد مرتبط با بیگانگان به دولت و مجلس راه یابند که ما باید این جایگاه را عزیز بشماریم چرا که مانع نفوذ سیاسی و امنیتی می‌شود. برخی امروز این‌گونه القا می‌کنند که ما پیشرفت نمی‌کنیم مگر به استخدام آمریکا و غرب دربیاییم.

پاسدار هرندی با اشاره به زهرخوران اتمی گفت: برجامی که به تأیید خامنه‌ای رسیده محترم می‌دانیم، اما برجامی را که برخی به‌گونه‌یی دیگر از آن تعریف می‌کنند، قبول نداریم و زیر بار چنین برجامی نمی‌رویم.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/66b48464-1d01-40f9-9bba-5a04d4779e0a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات