728 x 90

اخبار اقتصادی,اخبار کارگری,

اخراج کارگران شرکت سنجش و پرداخت نشدن حقوق کارگران کارخانه پی‌. وی. سی

-

کارگران کارخانه تولید قطعات خودرو  و خودرو سازی
کارگران کارخانه تولید قطعات خودرو و خودرو سازی
26مهر 94 - شرکت سنجش تولیدکننده قطعه برای کارخانه‌های خودروسازی در شهرک صنعتی ایوانکی، دست به اخراج تعدادی از کارگران خود زد. این اقدام در ادامه رکود و به‌خاطر کاهش هزینه صورت گرفته است.

نمایندگان کارگران کارخانه پی.وی.سی در شهرستان مهدی‌شهر سمنان، اعلام کردند ۶ماه حقوق و حق بیمه‌شان پرداخت نشده است.
آنها گفتند: علاوه بر حقوق، از ابتدای سال جاری حق بیمه کارگران به تأمین اجتماعی پرداخت نشده است و دفترچه‌های درمانی خانواده‌های کارگران فاقد اعتبار است و در حال حاضر شرایط مالی و بیمه‌ای کارگران این کارخانه بسیار نامناسب و بحرانی است. کارگران متحمل مشکلات زیادی می‌شوند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/18141056-662d-4831-8d84-943d7b7a2fdf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات