728 x 90

اخبار سوريه,

درگیرهای شدیدی در منطقه دخانیه دمشق

-

رزمندگان سوریه
رزمندگان سوریه
از منطقه دخانیه دمشق خبر می‌رسد، درگیرهای شدیدی در این شهر بین رزمندگان و نیروهای اسد که مزدوران شبه‌نظامی را نیز به خدمت گرفته‌اند در جریان است. رزمندگان در این منطقه بار دیگر بر سه محور مهم مسلط شدند و ضمن به هلاکت رساندن دهها تن از نیروهای اسد، مواضع خود را در اطراف شهر مستحکم کردند. هم‌اکنون رژیم اسد سعی دارد با به کارگیری تمامی امکانات خود وارد این شهر شود اما با مقاومت رزمندگان روبه‌رو است.

در همین رابطه یکی از گزارشگران صحنه می‌گوید.
بعد از کنترل شهر دخانیه در ماه گذشته به دست رزمندگان، هم‌اکنون رژیم اسد، تلاش می‌کند، مواضع از دست رفته خود را پس بگیرد. در این میان تبلیغات زیادی از سوی دشمن انجام گرفته است، اما تصاویری که از این شهر به بیرون ارسال شده است، مقاومت و نبردهای رزمندگان را نشان می‌دهد که در زیر شدیدترین حملات هوایی، اجازه پیشروی به مزدوران اسد را نمی‌دهند. هم‌اکنون این شهر کانون نبردهای پایتخت است و درگیریها در تمامی ساعتهای شبانه روز به‌شدت ادامه دارد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3a5714f9-fe4c-4ae9-b5d7-8f24da38664f"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات