728 x 90

کنفرانس در مجلس ملی فرانسه؛ نقش بی‌ثبات کننده رژیم آخوندی در خاورمیانه – قسمت اول

کنفرانس در مجلس ملی فرانسه - ۳آذر ۱۴۰۰
کنفرانس در مجلس ملی فرانسه - ۳آذر ۱۴۰۰

کنفرانس در مجلس ملی فرانسه

نقش بی‌ثبات کننده رژیم آخوندی در خاورمیانه

فراخوان به فرانسه و اتحادیه اروپا برای قرار گرفتن در کنار مردم ایران

برای برپایی یک ایران آزاد و دمکراتیک

پاریس ۳ آ‌ذر ۱۴۰۰ - ۲۴نوامبر ۲۰۲۱

 

پیام خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت

در شرایط انفجاری جامعه در همین روزها

کشاورزان و مردم اصفهان و مردم شهرکرد

به‌خاطر بی‌آبی به اعتراضات گسترده دست زدند

 

قیامهای بزرگ سال‌های اخیر در ایران

بیانگر شکنندگی رژیم است

تهدید مبرم برنامه اتمی

و جنگ‌افروزی آخوندها در خاورمیانه

پیدا کردن راه‌حل را ضروری می‌کند

 

سخنرانی خانم میشل دووکولور

رئیس کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک

ابراهیم رئیسی مستقیماً

در اعدام ۳۰هزار زندانی سیاسی

در سال۶۷دست داشت

 

به‌دعوت کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک، کنفرانسی در مجلس ملی فرانسه تحت عنوان «نقش بی‌ثبات کننده رژیم ایران در خاورمیانه» برگزار شد.

در این کنفرانس شماری از نمایندگان مجلس فرانسه از گروه‌های مختلف سیاسی اکثریتٍ ‏حاکم و اپوزیسیون شرکت و سخنرانی کردند.

‏خانم مریم رجوی در پیام خود به این کنفرانس ضمن تقدیر از تلاشهای نمایندگان مجلس ملی فرانسه در حمایت از مقاومت مردم ایران و با اشاره به بحران اتمی و بن‌بست همه‌جانبه سیاست مماشات در رابطه با دیکتاتوری آخوندی، فرانسه و اتحادیه اروپا را به قاطعیت و قرار گرفتن در کنار مردم ایران که برای ایرانی آزاد و دمکراتیک بپا خاسته‌اند، فراخواند.

سخنرانان کنفرانس که به ریاست خانم میشل دووکولور رئیس کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک برگزار شد عبارت بودند از:

فیلیپ گوسلن و آندره شاسین از نایب‌رئیسان کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک

والری توما عضو کمیسیون خارجه مجلس ملی فرانسه

برانژه پولتی- عضو کمیسیون خارجه مجلس ملی فرانسه

ژان میشل کلمان- عضو کمیسیون خارجه مجلس ملی فرانسه

ایو دانیل- نماینده مجلس ملی فرانسه

و ژرار وسپیر- رئیس مؤسسه مشاوره استراتژیک

در این کنفرانس وضعیت بحرانی رژیم آخوندی به‌خصوص بعد از انتصاب آخوند رئیسی جلاد به‌عنوان رئیس‌جمهور آخوندها و سیاست‌های تجاوزگرانه و بی‌ثبات کننده این رژیم در خاورمیانه که سرپوشی بر وضعیت شکننده داخلی آن است، توسط کارشناسان مسائل اقتصادی و دیپلماتیک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضای کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک حمایت خود را از بیانیه ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ابراز داشتند و خواهان یک سیاست قاطع از سوی دولت فرانسه در قبال رژیم تروریستی ملایان گردیدند.

در این جلسه شماری از شخصیتهای سیاسی و شهرداران حامی مقاومت ایران؛ برخی از اعضای شورای ملی مقاومت و هواداران و یاران مجاهدین نیز حضور داشتند.

 

میشل دووکولور – رئیس کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک

اعضای محترم CPID، همکاران عزیز، شرکت‌کنندگان عزیز در این کنفرانس، از این‌که به دعوت کمیته مجلس برای ایران دمکراتیک پاسخ مثبت داده اید، تشکر می‌کنم. ما امروز برای کنفرانسی با عنوان «خاورمیانه، نقش بی‌ثبات‌کننده ایران» گردهم آمده‌ایم، که این فرصت را به ما می‌دهد تا درباره سیاست داخلی و خارجی رژیم ایران و پیامدهای آن بر کل منطقه خاورمیانه بحث کنیم.

من مایلم درود بفرستم به سخنرانان مختلفی که موافقت کرده‌اند در بحثهای ما در مورد این موضوع مشارکت کنند. آقای نادر نوری، دیپلمات سابق در ایران و در حال حاضر دبیر بنیاد مطالعات خاورمیانه، آقای ژرارد وسپیر، محقق و تحلیلگر ژئوپلیتیک و هم‌چنین رئیس مؤسسه مشاوره استراتژیک و بنیانگذار سایتی به‌نام «تشریح جهان»، خانم زهره بیژن یار عضو انجمن زنان ایرانی در فرانسه و نماینده انجمن «عدالت برای قربانیان کشتار ۱۳۶۷در ایران»

هم‌چنین از همکاران عضو کمیته CPID به‌خاطر تعهدشان تشکر می‌کنم. ما این افتخار را داریم که این کمیته در طول سه دوره نمایندگی مجلس ملی به موضوع احترام به حقوق‌بشر و دموکراسی در ایران علاقمند بوده و در این دوره قانونگذاری این فرصت را داشته‌ایم که به‌عنوان نماینده مجلس از جهات مختلف این موضوع را مطرح کنیم.

اول از همه، از طریق اقدامات آگاهی بخشی در مورد اقدامات سرکوبگرانه رژیم ایران. ما از طریق بیانیه‌های مطبوعاتی و در زمانهای مختلف این اقدامات را محکوم کرده‌ایم، مانند آنچه امروز ما را گردهم آورده است. سه سال پیش، در اکتبر ۲۰۱۹، در همین سالن از خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران استقبال کردیم تا در مورد اقدامات اپوزیسیون ایران در برابر رژیم صحبت کنیم. تحلیل خانم رجوی در آن زمان از تنش شدیدی که در جامعه ایران وجود داشت حکایت می‌کرد، اندکی قبل از انفجار خشم مردم ایران در تظاهرات نوامبر ۲۰۱۹ که شما هم مثل ما می‌دانید که با کشته شدن نزدیک به ۱۵۰۰نفر توسط رژیم در خون سرکوب شد. هم‌چنین موضوع ضرورت احترام به حقوق اساسی و دموکراسی در ایران را به ریاست‌جمهوری و وزارت امور خارجه گوشزد کرده و در مورد آن نامه نوشته ایم. ما به‌ویژه در زمان طرح خنثی شده بمب‌گذاری در ویلپنت، در ۳۰ژوئن ۲۰۱۸، زمانی که گردهمایی بزرگ سالانه شورای ملی مقاومت ایران در حال برگزاری بود، به این مقامات نامه نوشتیم.

اخیراً کمیته CPID نگرانی خود را از گزینش ابراهیم رئیسی به‌عنوان رئیس‌جمهور رژیم ایران در ۱۸ژوئن گذشته ابراز کرده است. ابراهیم رئیسی در واقع مستقیماً در اعدام نزدیک به ۳۰۰۰۰مخالف سیاسی در سال۱۹۸۸دست داشت، اقدامی که سازمانهای غیردولتی مانند عفو بین‌الملل از توصیف آن به‌عنوان جنایت علیه بشریت تردیدی ندارند.

فرانسه هیچ تردیدی در محکوم کردن نقض حقوق‌بشر در صحنه بین‌المللی ندارد، همان‌طور که در این کنفرانس این فرصت را خواهیم داشت که آنرا بیان کنیم. همان‌طور که در اشاره به تظاهرات ۲۰۱۹گفتم، به‌نظر می‌رسد وضعیت ایران امروز در حال تغییر است و به‌نظر می‌رسد که رژیم در اثر طرد گسترده از سوی مردم به‌ویژه حرکتهای زنان و جوانان، ضعیف شده و این پویایی، پیامدهایی برای روابط بین‌الملل در منطقه و فرانسه دارد.

همه اینها موضوعاتی هستند که اکنون می‌توانیم با سخنرانان مختلف آنرا بررسی کنیم. من یک بار دیگر از حضور شما تشکر می‌کنم و برای همه شما همایش خوبی را آرزو می‌کنم.

البته، الآن این پیام ویدئویی خانم مریم رجوی را داریم. رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران. به‌خاطر این پیام از او سپاسگزاریم. ما همیشه مشتاق دیدن ایشان هستیم.

 

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران

ما اروپا و فرانسه را به قاطعیت در برابر رژیم آخوندی فرامی‌خوانیم

خانم‌ها و آقایان نماینده،

دوستان عزیز،

به خانم میشل دووکولور رئیس کمیته پارلمانی برای ایران دمکراتیک، معاونان رئیس و همکاران‌شان برای دفاع از دمکراسی و حقوق‌بشر در ایران درود می‌فرستم.

تهدید مبرم برنامه اتمی و جنگ‌افروزی آخوندها برای خاورمیانه و جهان، پیدا کردن راه‌حل را ضروری می‌کند. رژیم ایران در طول چهار دهه گذشته هیچ‌گاه بهای جنایتهایی را که در داخل و یا خارج ایران انجام داده، نپرداخته و اروپا یا جامعه جهانی نیز واکنش قاطع نشان نداده‌اند. با این‌حال وقایع دو دهه گذشته و رویارویی جامعه ایران با دیکتاتوری مذهبی ما را به سمت یک راه‌حل رهنمون می‌کند.

در سی سال گذشته مقاومت ایران، با ۱۰۰رشته افشاگری، جهان را از نیت شوم رژیم برای دستیابی به بمب اتمی آگاه کرد. در مرداد سال۱۳۸۱ دو سایت اصلی اتمی رژیم را افشا کرد. اما متأسفانه جامعه جهانی از این فرصت برای پایان دادن قطعی به فعالیت‌های خطرناک آخوندها استفاده نکرد. به نحوی که امروز ارزیابی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی این است که رژیم به تولید بمب نزدیک شده است. این نتیجه سیاست مماشات است.

از سوی دیگر آخوندها در تمام این سال‌ها در حال سرکوب مردم ایران بوده‌اند؛ و در عین‌حال به بی‌ثبات کردن منطقه به‌خصوص عراق و لبنان و سوریه و یمن ادامه می‌دهند. به‌دلیل فقدان سیاستی قاطع، رژیم همواره از مذاکرات برای تمدید قوا و آماده‌سازی برای تعرضاتش استفاده کرده است.

 

وقوع شش قیام سراسری و بزرگ در سال‌های اخیر در ایران بیانگر شکنندگی این دیکتاتوری است. خامنه‌ای با کشتار حداقل ۱۵۰۰نفر در قیام آبان ۹۸ نشان داد که چقدر از مردم ایران وحشت دارد. او می‌خواهد با دستیابی به بمب اتمی و دست‌اندازی به کشورهای منطقه حاکمیت خود را تضمین کند و می‌خواهد با گروگان گرفتن صلح و امنیت جهان، امتیاز به دست بیاورد.

تنها عاملی که می‌تواند این رژیم را متوقف کند، مقاومت سازمان‌یافته و قیام مردم ایران است. امروز اکثریت مردم از آخوندها به‌شدت متنفرند. فساد تمامی نیروهای سرکوبگر از جمله پاسداران را فراگرفته است.

مقاومت شبکه‌یی از نیروهای رزمنده و جوان را در بیشتر استانها گسترش داده است. هفته پیش کانون‌های شورشی در سالگرد قیام آبان ۹۸ به یک کارزار گسترده علیه سمبلهای رژیم دست زدند.

شرایط انفجاری است. چند روز پیش کشاورزان و مردم اصفهان، سومین شهر بزرگ ایران و هم‌چنین مردم شهرکرد، به‌خاطر بی‌آبی به اعتراضات گسترده دست زدند.

مردم ایران خواستار سرنگونی رژیم آخوندی و یک جامعه آزاد و دمکراتیک هستند. برنامه مقاومت ایران برپایی یک جمهوری بر اساس جدایی دین و دولت، انتخابات آزاد، لغو حکم اعدام، برابری کامل زن و مرد، استقلال قضاییه، خودمختاری ملیتها و یک ایران غیراتمی است.

دوستان عزیز

سؤال مهم این است که آیا اروپا و غرب در کنار مردم ایران برای آزادی و دمکراسی می‌ایستند یا در کنار آخوندها که پایان آنها شروع شده؟ نباید فراموش کرد که رئیس‌جمهور منتصب ولی‌فقیه، رئیسی، از عاملان قتل‌عام ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال۱۳۶۷ است که یک جنایت علیه بشریت است. رئیسی باید در برابر عدالت قرار گیرد.

ما اروپا و فرانسه را به قاطعیت فرامی‌خوانیم. هم‌چنین حقوق‌بشر باید در کانون هر مذاکره‌یی با این رژیم باشد. ما آنها را فرامی‌خوانیم که تمامیت سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات را در لیست تروریستی قرار دهند.

این رژیم تلاش می‌کند که این توهم را بپراکند که اگر توسط مردم سرنگون شود، در ایران آشوب به‌پا خواهد شد. این اشتباه است. مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آن قادر به برقراری یک آلترناتیو دمکراتیک هستند که صلح و ثبات در منطقه را تضمین می‌کند.

از همه شما متشکرم

ادامه دارد

 

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a4158a3a-1d16-43e4-bbc8-0b1bc1a8ddf6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات