728 x 90

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد - هشدار درباره موج سرکوب در ایران و اعدام‌های قریب‌الوقوع علیه زندانیان سیاسی

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد
کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد

هشدار درباره موج سرکوب در ایران
و اعدام‌های قریب‌الوقوع علیه زندانیان سیاسی

 


رژیم در حال تدارک یک تسویه‌حساب خونین است

آلمان و اتحادیه اروپا باید اقدام کنند

 

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد نسبت به تشدید وضعیت در زندان‌های رژیم ایران هشدار می‌دهد:

در مدت اخیر رژیم تهران دست‌کم ۱۵زندانی سیاسی را به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران به اعدام محکوم کرده است. خطر اجرای فوری این احکام برای چند نفر از آنان بسیار بالاست.

در تاریخ ۱۰ژوئیه ۲۰۲۵، ۳زندانی سیاسی به نام‌های فرشاد اعتمادی‌فر، مسعود جامعی و علیرضا مرداسی هر یک به ۲بار اعدام و یک سال زندان محکوم شدند. ۲زندانی دیگر به نام‌های سامان و داوود حرمت‌نژاد به ۱۲ و ۱۵سال زندان محکوم شدند. این احکام در پی شکنجه‌های طولانی، نگهداری در سلول انفرادی و طی یک محاکمه نمایشی در شعبه اول دادگاه انقلاب اهواز صادر شده‌اند، آن هم بر اساس اتهامات ساختگی مانند «محاربه»، «عضویت در مجاهدین» و «تبلیغ علیه نظام».

این تشدید سرکوب در شرایطی رخ می‌دهد که مذاکرات هسته‌یی هم‌چنان ادامه دارد. به نظر می‌رسد رژیم تلاش دارد با نمایش مذاکره در خارج و سرکوب در داخل، بقای خود را حفظ کند.

کمیته آلمانی همبستگی هشدار می‌دهد:

حقوق بشر نباید قربانی مذاکرات هسته‌یی شود.
استفاده سیستماتیک از شکنجه، بازداشت‌های خودسرانه و اعدام‌های فراقضایی باید با واکنش‌های قاطع سیاسی روبه‌رو شود.
هر گونه گفتگو یا همکاری سیاسی و اقتصادی با رژیم ایران باید مشروط به رعایت اصول حقوق‌بشر باشد.

ما از دولت آلمان، اتحادیه اروپا و به‌ویژه کمیسر فدرال حقوق‌بشر می‌خواهیم احکام اخیر اعدام و سرکوب زندانیان سیاسی را علناً محکوم کنند.

اکنون زمان اقدام قاطع بین‌المللی فرارسیده ـ پیش از آن‌که بار دیگر فاجعه‌یی چون سال ۱۳۶۷ تکرار شود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e2490a78-5b47-4ccb-be2e-e6de7ef35d4c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات