728 x 90

ژنرال دیوید پترائوس: اگر رژیم ایران باعث جنگ شود این یک اقدام انتحاری خواهد بود

ژنرال دیوید پترائوس
ژنرال دیوید پترائوس

ژنرال دیوید پترائوس فرمانده سابق سنتکام در مصاحبه با سی.ان.ان درباره تنش میان آمریکا و رژیم ایران گفت: من در مورد یک جنگ تمام‌عیار میان آمریکا و رژیم ایران زیاد نگران نیستم، قطعاً اگر قرار باشد رژیم ایران باعث آن شود این یک اقدام انتحاری و بسیار احمقانه خواهد بود و آنها این را به‌خوبی می‌دانند.

 

پترائوس افزود: ما ظرفیتهای نظامی خارق‌العاده‌ای در منطقه داریم بسا بیش از آنچه که خواسته باشیم در یک آماده‌باش سریع اعزام کنیم.

 

دیوید پترائوس در مورد وضعیت وخیم اقتصاد رژیم گفت: اقتصاد رژیم ایران در حال سقوط است و امسال هم ما پیچها را چند دور بیشتر سفت می‌کنیم و از تولید ناخالص داخلی آن ۶٪ کم می‌شود. سؤال این است که آیا رژیم کمربندهایش را محکم بسته است یا این‌که آنها سال آینده کانالهای ارتباطی سری را همان‌طور که در رابطه با دولتهای پیشین بود به پیش می‌برند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/32bc94f7-8865-49d3-aa5d-cb618f81e31e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات