اسکای نیوز گزارش داد: جتهای سریع، هواپیماهای تجسسی و هلیکوپترها روزانه سورتیهای متعددی از ناو هواپیمابر آمریکا در دریای عربی پرواز میکنند. این ناو در فاصلهیی که توان مورد اصابت قرار دادن رژیم ایران دارد، موضع گرفته است.
آدمیرال مایکل بویل، فرمانده گروه ضربت ۱۲ ناو هواپیمابر، گفت: اگر بخواهد میتواند از تنگه هرمز عبور کند ولی ترجیح میدهد که در دریای عربی شمال آن مستقر باشد.... ”افراد آگاه در ایران میدانند که ما بیشتر بهدلیل ایجاد بازدارندگی اینجا هستیم تا در خلیجفارس باشیم چرا که از این موقعیت ما میتوانیم آنها را مورد اصابت قرار بدهیم ولی آنها نمیتوانند ما را هدفگیری کنند.
اسکای نیوز در ادامه افزود: دونالد ترامپ ناو یو.اس.اس آبراهام لینکلن و دیگر کشتیهای جنگی را در ماه مه به منطقه اعزام کرد که کمی زودتر از زمان برنامهریزی شده بود، چرا که تنشها بین واشنگتن و تهران افزایش یافتند.
افسران این کشتیها میگویند که مأموریت آنها جلوگیری از اینکه نیروهای رژیم ایران به اهداف آمریکایی حمله کنند، میباشد....
آدمیرال بویل گفت که اگر بخواهد میتواند از تنگه عبور کند ولی ترجیح میدهد که در دریای عربی شمال آن مستقر باشد....
”افراد آگاه در ایران میدانند که ما بیشتر بهدلیل ایجاد بازدارندگی اینجا هستیم تا در خلیجفارس باشیم چرا که از این موقعیت ما میتوانیم آنها را مورد اصابت قرار بدهیم ولی آنها نمیتوانند ما را هدفگیری کنند.... “
خیلی از ۶۸هواپیمای روی عرشه ناو هواپیمابر مجهز به دوربین، رادار و سایر حسگرها هستند.
این ادوات کمک خواهد کرد که مراقبت و دیدبانی در تنگه هرمز و اطراف آن افزایش یابد از جمله اطلاعات در مورد جابجاییها و فعالیتهای نیروهای رژیم ایران که با متحدان به اشتراک گذاشته میشود.