آخوند احمد خاتمی مات شدن حکومت آخوندی پس از شروط بیانیه اتحادیه اروپا در مورد لزوم تصویب اف.ای.تی.اف و دست برداشتن رژیم از تروریسم و برنامه موشکی را برملا کرد.
آخوند احمد خاتمی ـ ۱۹ بهمن ۹۷
اروپا و آمریکا سر و ته یک کرباسند نمیگویم دیپلماسی ما مذاکره و کارهای دیپلماسی را نداشته باشند ولی شما را خدا به یک آبنبات تلخ اروپاییها قانع نباشید اینکه به شما دادند همان سیاست نفت در برابر غذا هست که تحقیر یک ملت است خوشبختانه در این مقام دیدم یکی از اینها اروپاییها گفته به شرط اینکه اف.ای.تی.اف را ایران امضا کند فضولها چه ربطی به شما دارد؟ این تصمیم مردم ما است مسئولان وزارتخارجه هم خوب جواب دادند به این حرف ربطی به شما فضولها ندارد، اف.ای.تی.اف یک مجمع تشخیص مصلحت نظامی هست آنها تصمیم میگیرند نه تحت فشار،
گزارشی درباره مات شدن حکومت آخوندی در قبال مواضع اخیر کشورهای اروپایی:
در حالی که رژیم به روز ۲۸بهمن سر رسید مهلت اف.ای.تی.اف نزدیک میشود و اتحادیه اروپا یکی از شروط خود برای اجرایی شدن اینستکس را تصویب اف.ای.تی.اف اعلام کرده است، حکومت آخوندی که از پیامدهای اجلاس جهانی ورشو وحشتزده است، در استیصال دست و پا می زند و از بسته شدن شکافهای سیاسی بین آمریکا و اروپا در مقابله با برنامه موشکی و جنگافروزیهای منطقهیی رژیم میترسد
حسن هانیزاده از کارشناسان باندخامنهای با تأکید براینکه اتحادیه اروپا تابعی از اراده آمریکاست، گفت:« حتی اگر کانال مالی اینستکس عملیاتی شود، اتحادیه اروپا در آینده با بهانههای واهی این سازوکار را بر هم خواهد زد». وی اینستکس را «گامی لرزان از سوی اروپا» خواند و با ناامیدی افزود:« هنوز اتحادیه اروپا موضع شفافی درباره آینده روابط اقتصادی خود با ایران اتخاذ نکرده. لذا باید ببینیم که آیا اتحادیه اروپا همچنان بهدنبال اجرایی کردن تعهدات خود ذیل برجام است و یا قصد وقتکشی و فریب افکار عمومی را دارد. آنطور که تجربه ثابت کرده، اتحادیه اروپا تابعی از اراده آمریکا هستند و خارج از سیاستهای واشنگتن نمیتوانند سیاست مستقلی را در پیش بگیرند»
محمدابراهیم رضایی عضو هیئترئیسه کمیسیون امنیت مجلس آخوندها هم بدون ارائه راهحل ابراز نگرانی کرد که:« اروپاییها در قالب بازی در زمین آمریکاییها، نه تنها منافع ما را تأمین نمیکنند بلکه با آمریکاییها برای تکمیل پروژه فشار حداکثری بر ایران همکاری میکنند، اروپاییها خواسته آمریکاییها را در قالب بیانیه پایانی خود مطرح کردند و میخواهند آن را به ما دیکته کنند». او اضافه میکند: « این سیستمی که پول ایران به بانکهای اروپایی فرستاده شود و از اروپاییها غذا و دارو را وارد کنیم چندان پسندیده نیست».
در این میان، ظریف وزیر خارجهٔ روحانی در مورد شروط اتحادیه اروپا به کلیگویی پرداخت:
تلویزیون رژیم – ۱۹بهمن۹۷
ظریف در گفتگو با شبکه روسی الیوم در بارهٔ مشروط کردن اینستکس به تصویب اف.ای.تی.اف در ایران تأکید کرد اگر طرف مقابل نخواهد به تعهداتش عمل کند گزینههای زیادی داریم که خروج از توافق هستهیی یکی از آنهاست. (تلویزیون رژیم – ۱۹بهمن۹۷)
فلاحتپیشه رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع نیز در مورد اف.ای.تی.اف گفت:« ما اینستکس را ساز و کاری مبتنی بر گذشته میدانیم نه مبتنی بر آینده، اما FATF موضوع آینده است و مستقل هم تصمیم میگیریم». (ایلنا -۱۹بهمن ۹۷)
بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰مجلس ارتجاع هم با یادآوری شرایط انفجاری جامعه از مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست«تدبیر» به خرج داده و لوایح مربوط به FATF را تصویب کند. وی گفت: « اگر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد لایحه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و کنوانسیون ملل متحد علیه جرایم سازمانیافته فراملی موسوم به پالرمو، تدبیر به خرج ندهد فشار بر مردم افزایش خواهد یافت و مشکلات اقتصادی تشدید میشود». او افزود: « کنون منتظر تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام در این باره هستیم که از افزایش فشار در شرایط کنونی بر مردم جلوگیری کنند».( ایرنا – ۱۸بهمن۹۷)
مرتضی صفاری هرندی عضو دیگر کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع هم گفت: « بهنظر من FATF میتواند مکمل سازوکار ویژه مالی ایران و اروپا باشد. اگر ما جزو گروه کشورهای غیرهمکار قرار بگیریم و آنها تصمیم بگیرند با ما کار نکنند، این راهکار هم دیگر خاصیت خود را از دست میدهد، لذا ما باید به سمت آن استانداردهایی برویم که FATF برای همکاریهای بانکی برای همه کشورها در نظر گرفته است» (آرمان ۱۸بهمن۹۷).