728 x 90

سوزوگداز نماینده رژیم ایران در شورای حقوق‌بشر از نقش مجاهدین در افشای جنایات رژیم

شورای حقوق بشر ملل متحد
شورای حقوق بشر ملل متحد

در جلسه روز دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷ شورای حقوق‌بشر سازمان ملل ‌متحد در ژنو، به‌دنبال سخنان جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق‌بشر در ایران، که طی سخنانی نسبت به اعدامهای فزاینده به‌ویژه نوجوانان و نقض حقوق‌بشر توسط حکومت آخوندی ابراز نگرانی کرد نماینده رژیم‌ آخوندی به سوز و گداز از نقش مجاهدین پرداخت و گفت: ما متأسفیم که یکی از منابع اصلی اسناد گزارشگر ویژه هم‌چنان همان گروه تروریستی است که مدتهای مدید توسط حامیانش به‌عنوان اپوزیسیون و مدافعان حقوق‌بشر شناخته شده است. نماینده رژیم رکوردار اعدام در جهان، با وقاحت تمدید مأموریت گزارشگر ویژه را رد کرد

 

در جریان برگزاری چهلمین اجلاس شورای حقوق‌بشر در ژنو، جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق‌بشر در ایران، ضمن ارائه آخرین گزارش خود به شورای حقوق‌بشر گفت: بسیاری از مردم ایران نگرانی‌هایشان را از طریق تجمعات اعتراضی، تظاهرات و اعتصابها ابراز می‌کنند. اقشار مختلف از رانندگان کامیون گرفته تا معلمان و کارگران کارخانه‌ها در سراسر کشور دست به اعتراض زده‌اند. به‌دلیل افزایش چالشها، نگرانی‌ها نسبت به نقض حقوق‌بشر از جمله آزادی تجمعات و گردهمایی افزایش یافته است.

گزارشگر ویژه سازمان ملل افزود: نمونه‌های نگران‌کننده ارعاب، دستگیری، پیگرد قانونی و بدرفتاری با مدافعان حقوق‌بشر، وکلا و فعالآن حقوق کارگری نشان‌دهنده واکنش افزایش یابنده و سخت‌تر رژیم ایران است. دستگیریها با روند غیرقانونی و بر اساس اتهامات کلی، شکنجه و بازجویی در شرایط نامناسب و خودداری از ارائه امکانات پزشکی کافی به زندانیان ادامه دارد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار آزادی کسانی که به‌خاطر استفاده از حق آزادی بیان و شرکت در تجمعات مسالمت‌آمیر دستگیر شده‌اند، گردید.

وی همچنین در سخنرانی خود به وضعیت نامناسب زندانیان دو تابعیتی و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی اشاره کرد.

جاوید رحمان درباره زندانیانی که بهنگام دستگیری زیر سن قانونی بوده‌اند گفت: از سال ۲۰۱۳دست‌کم ۲۱کودک محکوم به اعدام شده و حداقل ۳۳کودک اعدم شده‌اند. ۸۵نفر از این افراد نیز در انتظار اعدام در زندان به‌سر می‌برند.

 

در اجلاس شورای حقوق‌بشر نمایندگان شماری از کشورها و سازمانهای غیردولتی نسبت به وضعیت حقوق‌بشر در ایران تحت‌حاکمیت آخوندها ابراز نگرانی کردند. نماینده سازمان غیردولتی سودوین درباره انتصاب آخوند جلاد ابراهیم رئیسی به ریاست قضاییه آخوندی گفت: ما نسبت به انتصاب هفته پیش ابراهیم رئیسی به‌عنوان رئیس قوه قضاییه عمیقاً نگران هستیم. رئیسی نقش محوری در اعدام هزاران زندانی سیاسی در سال ۱۹۸۸ ایفا کرد، که مصداق جنایت علیه بشریت است. انتصاب وی معافیت از مجازات در سیستم قضایی رژیم را مجسم می‌کند و ما بیم داریم که این می‌تواند تنها به نقضهای بیشتر حقوق‌بشر منجر شود.

وی افزود: بیش از ۶۰۰۰حکم اعدام بین ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ تحت ریاست رئیس قبلی قوه قضاییه صادق لاریجانی به اجرا در آمده است. که حداقل ۴۷نفر نوجوان بودند. نماینده سازمان حقوق‌بشری سودوین همچنین نسبت به دستگیری مدافعان محیط‌زیست، ابراز نگرانی کرد و شکنجه افرادی که به‌طور خودسرانه دستگیر شده‌اند و سرکوب و سانسور اینترنت، دستگیری روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق‌بشر را محکوم کرد.

 

نماینده فرانسه در شورای حقوق بشرگفت: وضعیت حقوق‌بشر در ایران هم‌چنان بحرانی است. فرانسه موضع ثابت خود علیه اعدام را در هر زمان و شرایطی تصریح می‌کند. وی اعدام نوجوانان توسط رژیم آخوندی را محکوم کرد.

 

نماینده سوئیس گفت: سوئیس هم‌چنان نگران وضعیت حقوق‌بشر در ایران است و زندانی شدن وکلا، مدافعان حقوق‌بشر و محیط‌زیست و همچنین خبرنگاران را نفی می‌کند و خواستار آزادی فوری این زندانیان است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4e5beb1a-371b-419f-ac89-c6e0d6d238c6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات