728 x 90

تایمز لندن: سپاه پاسداران باید فوراً در انگلستان ممنوع شود

خامنه‌ای و سران سپاه پاسداران
خامنه‌ای و سران سپاه پاسداران

روزنامه تایمز لندن در گزارشی به تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۲ مه ۲۰۲۵) هشدار داد که سپاه پاسداران باید بی‌درنگ از فعالیت در انگلستان منع شود. این روزنامه نوشت که به طرز «شگفت‌آوری»، این نهاد «بدخواه، قدرتمند و شرور» هم‌چنان اجازه دارد به‌طور آشکار در خاک انگلستان فعالیت کند.

به گفته تایمز، این هشدار پس از آن جدی‌تر شده که ایوت کوپر، وزیر کشور انگلستان، سپاه را یکی از «بزرگ‌ترین تهدیدهایی که بریتانیا در سال‌های اخیر با آن مواجه بوده» توصیف کرد. او به تلاش‌های مداوم رژیم ایران برای ترور مخالفان خارج از کشور، حمایت از حملات تروریستی و ترویج افراط‌گرایی و نفرت در غرب اشاره کرده است.

این روزنامه با یادآوری این‌که سپاه ۴۵سال پیش تأسیس شده، بار دیگر خواستار ممنوعیت فوری فعالیت‌های این نهاد در انگلستان شد و نوشت: «چرا باید چنین سازمانی که سابقه‌ای آشکار در خشونت و ترور دارد، هم‌چنان در بریتانیا اجازه فعالیت داشته باشد؟»

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fe865b98-4259-43f6-8704-878c46e2d81c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات